Προπόνηση σε υψηλό τέμπο

Προπόνηση σε υψηλό τέμπο

Όποιος πίστευε ότι ο Μανόλο Χιμένεθ θα λυπηθεί τους παίκτες της ΑΕΚ στην απογευματινή προπόνηση, έκανε πολύ μεγάλο λάθος.

Ο Ισπανός τεχνικός δούλεψε και πάλι σκληρά με τους «κιτρινόμαυρους», ολοκληρώνοντας μια πολύ κοπιαστική μέρα με τρεις δυνατές προπονήσεις. Η τελευταία έλαβε χώρα και πάλι στο Οντάντσκι και ήταν διάρκειας 1,5 ώρας.

Ο Χιμένεθ φάνηκε αρχικά ότι θα χαμηλώσει το τέμπο έπειτα από το πρωινό τρέξιμο στο δάσος και την δυνατή πρωινή προπόνηση. Έβαλε τους παίκτες να παίξουν το γνωστό «κορόιδο», στο οποίο μάλιστα συμμετείχε και ο ίδιος και άπαντες το διασκέδασαν για περίπου 20 λεπτά.

Στη συνέχεια, ο Ισπανός προπονητής έδωσε εντολή για την άσκηση με τα τελειώματα. Τρεις παίκτες έκαναν επίθεση από τον άξονα και ολοκλήρωναν στην εστία όπου βρισκόταν ο Γιάννης Μοσχονάς. Ο Χιμένεθ ζητούσε από όλους το γκολ και μοίραζε «μπράβο» σε όποιον το κατάφερνε.

Η επόμενη άσκηση αφορούσε τη λειτουργία της άμυνας. Ο Χιμένεθ χρησιμοποίησε ανά δυάδες τους Δέλλα, Μανωλά, Κάλα, Χέλγκανσον, Καράμπελα, Γεωργέα, Κοντοέ, Αγκιρίμπα, οι οποίοι προσπαθούσαν να επιτεθούν και να σκοράρουν. Ο Ισπανός προπονητής ζητούσε επίμονα και από τους επιτιθέμενους να βγάζουν καλές σέντρες και να προσπαθούν να πιέσουν τους αμυνόμενους.

Ξεχώρισαν οι Δέλλας, Χέλγκανσον και Κοντοές για τις επεμβάσεις τους, ενώ αρκετά «μπράβο» άκουσε και ο νεαρός Τσουκαλάς για τις σέντρες που έβγαλε.

Το τρίτο και τελευταίο μέρος της προπόνησης περιείχε ένα μίνι πρωτάθλημα τριών ομάδων οι οποίες αποτελούνταν από 7 παίκτες η κάθε μία. Τα παιχνίδια έγιναν στο μισό γήπεδο. Οι «Μαύροι» αποτελούνταν από τους Δέλλα, Λυμπερόπουλο, Μάκο, Χέλγκανσον, Μπερνς, Κλωναρίδη και Γεωργέα. Οι «Πορτοκαλί» από τους Γκέντζογλου, Καράμπελα, Μανωλά, Τσουκαλά, Κάλος, Μπέλεκ και Λεονάντο. Τέλος, οι «Πράσινοι» ήταν οι Κοντοές, Αγκιρίμπα, Κάλα, Λαγός, Εγγλέζου, Γκερέιρο και Νικόλτσης. Στις δύο εστίες βρίσκονταν οι Κωνστανόπουλος και Αρμπατζής.

Αρχικά, οι «Πορτοκαλί» έπαιξαν με τους «Μαύρους» και επικράτησαν με 3-2. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Κλωναρίδης (2), Γκέντζογλου, ενώ για τους ηττημένους σκόραραν οι Λεονάρντο και Καράμπελας.

Στη συνέχεια οι «Πράσινοι» επικράτησαν με 2-1 των «Πορτοκαλί» με τους Νικόλτση και Εγγλέζου να απαντούν στο τέρμα που είχε πετύχει ο Μπέλεκ. Τέλος, οι «Μαύροι» επικράτησαν με 1-0 των «Πράσινων» με το γκολ του Γεωργέα.

Να σημειωθεί ότι ο Παντελής Καφές δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων. Αύριο (19/07) το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις. Η πρωινή θα γίνει στις 08.15 και η απογευματινή στις 18.00.

Προπόνηση σε υψηλό τέμπο



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved