«Μας δίνει κουράγιο ο κόσμος»

«Μας δίνει κουράγιο ο κόσμος»

Ο αντιπρόεδρος της διοίκησης του Ηρακλή, Κώστας Κεφαλάς, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, με θέμα συζήτησης τις προεγγραφές των εισιτηρίων διαρκείας.

Ο Κώστας Κεφαλάς στάθηκε στην αναγκαιότητα της συμμετοχής των φιλάθλων της ομάδας, καθώς ένα μέρος από τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα δοθούν στον δικαστικό αγώνα που κάνει η ΠΑΕ Ηρακλής.

«Τους δύο τελευταίους μήνες που έχουμε βρεθεί στην ΠΑΕ Ηρακλής έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια να τρέξουμε ένα κομμάτι που έχει να κάνει περισσότερο με τα δικαστικά θέματα. Καλώς ή κακώς όλα έρχονται μετά από αυτό το θέμα. Τους τελευταίους δύο μήνες χάρη στη βοήθεια του κόσμου με τις προεγγραφές των ειστηρίων διαρκείας κινήθηκαν αρκετά πράγματα στην ΠΑΕ Ηρακλής. Σε αυτό το διάστημα υπήρχαν στιγμές, ίσως τις περισσότερες που μας έχουν στεναχωρήσει αλλά υπήρχαν και στιγμές που κάτι καταφέρναμε και αυτό μας έδινε κουράγιο για να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Αυτή η εβδομάδα που διανύουμε είναι σημαντική και για τη μάχη στα ευρωπαϊκά δικαστήρια ακόμη και στο επενδυτικό το κομμάτι.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που έχει βοηθήσει μέχρι τώρα, στις προεγγραφές των εισιτηρίων διαρκείας και από τη Θεσσαλονίκη και από όλη την Ελλάδα. Εχουν βοηθήσει και Ηρακλειδείς εκτός Ελλάδας, ακόμη και από την Αμερική, σε αυτό το κομμάτι. Νομίζουμε ότι –κι αυτό είναι και δικιά μας φιλοσοφία- ότι ο κόσμος πιστεύει στο δίκαιο, πιστεύει στο νόμιμο και πιστεύεςι και σε αξίες που θα ήθελε να πραγματοποιηθούν κάτω από συνθήκες που θα τον κάνουν περήφανο. Πάνω σε αυτή τη βάση θέλουμε να συνεχίσουμε και εμείς.

Σε αυτούς τους δύο μήνες όποια διοίκηση μπήκε στην ΠΑΕ Ηρακλής δεν έχει αφήσει πίσω της οφειλές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ που εργάστηκε εθελοντικά. Και στο αγωνιστικό κομμάτι όλοι εργάζονται εθελοντικά. Οσοι δικηγόροι έχουν εμπλακεί είναι πλήρως εξοφλημένοι και υπήρχαν και κάποιοι που εργάστηκαν εντελώς εθελοντικά. Εχουμε ένα θέμα στο CAS και όσοι πιστεύουνε σε αυτό, χώρια όλων των άλλων υποθέσεων που τρέχουν στα ελληνικά δικαστήρια, θα πρέπει να βοηθήσουνε με τις προεγγραφές.

Σήμερα ξεκινάμε μια προσπάθεια που καταλήγει την Παρασκευή. Εχουν ενημερωθεί όλοι οι φορείς του Ηρακλή, οι παράγοντες, οι Λέσχες, οι βετεράνοι και την Παρασκευή θα κάνουμε το τελικό μας ταμείο. Δεν είναι η πρώτη φορά που το βάρος πέφτει στον κόσμο. Ο Ηρακλής είναι ο κόσμος και ο κόσμος είναι ο Ηρακλής. Οποιος προεγγραφεί παίρνει απόδειξη που θα χρησιμοποιηθεί αργότερα. Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι 550 από προεγγραφές και αν κρίνουμε κάτω από ποιες συνθήκες έχουν γίνει, με την αμφιβολία που υπάρχει το νούμερο είναι σημαντικό. Αλλες ομάδες που παίζουνε και στην Ευρώπη, όπως ο Ολυμπιακός Βόλου ή άλλες όπως η Τρίπολη και η Καβάλα έχουν τον ίδιο αριθμό».

Παράλληλα, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την ανταπόκριση που δείχνει ο κόσμος: «Γενικώς είμαι ευχαριστημένος. Τον κόσμο τον έχουμε πικράνει. Η ανταπόκριση που έχει ο κόσμος μπορεί να είναι θετική αλλά για τον κόσμο αξίζουν πολύ περισσότερα.

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι προεγγραφές δεν δίνουν μόνο χρήματα στον Ηρακλή. Κάνουν τον Ηρακλή ελκυστικό και επενδυτικά και σε χορηγίες που μπορώ να σας πω ότι ήδη υπάρχουν. Κάνουν τον Ηρακλή δυνατό μιας και θα πάρουμε κάποια χρήματα από εκεί, χρήματα που θα δοθούν στον δικαστικό αγώνα.

Σε αυτή τη φάση που βρίσκεται ο Ηρακλής δεν χρειάζεται αντιπαλότητα ούτε διαφωνίες μεταξύ των Ηρακλειδέων. Είναι καλύτερο να έχουμε μια κοινή πορεία. Καλό είναι να σκεφτόμαστε όλοι το καλό του Ηρακλή παρά κάτι άλλο».

Τέλος, ο Κώστας Κεφαλάς αναφέρθηκε και στις προσφυγές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής από διάφορους παίκτες του Ηρακλή: «Οι παίκτες έχουνε εν μέρει δίκιο. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που δεν επιλέξανε -ακόμη και σήμερα- το δικαίωμα στις προσφυγές, όπως είναι ο Χοσέμι ή ο Επαλέ. Αντίθετα, έγιναν προσφυγές που δεν περιμέναμε.

Δεν υπάρχει π.χ. προσφυγή από τον Κατσικά τον Γιώργο και έχουν γίνει προσφυγές από παίκτες που καλώς ή κακώς στην πρώτη ομάδα έχουν δώσει ελάχιστα πράγματα έως καθόλου. Δεν είναι δίκαιο για τον Ηρακλή σήμερα να τον κατασπαράξουν την τελευταία σάρκα που υπάρχει. Θεωρώ ότι οι ποδοσφαιριστές που δεν έκαναν προσφυγή απέδειξαν ότι στο ποδόσφαιρο δεν είναι το παν τα χρήματα».



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved