Κατσουράνης: «Θα πάμε καλά» (vd)

Κατσουράνης: «Θα πάμε καλά» (vd)

Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος για τις αναμετρήσεις με την Οντένσε, παρουσιάστηκε ο Κώστας Κατσουράνης.

Με δηλώσεις του, μετά το τέλος του φιλικού με την Κολωνία, ο διεθνής Έλληνας μέσος τόνισε αρχικά: «Έχουμε ένα στόχο και δουλεύουμε πάνω σε αυτόν. Πρέπει να περάσουμε την Οντένσε, που είναι ο πρώτος αντίπαλος και να είμαστε στους ομίλους του Europa League, που είναι ο πιο εφικτός χρόνος της χρονιάς και πρέπει πάση θυσία να τα καταφέρουμε. Δουλεύουμε γα να πετύχουμε πρώτα αυτό και βλέπουμε. Η δουλειά που γίνεται μας δίνει τις βάσεις για να περάσουμε αυτά τα δύο ματς και μετά θα τα δώσουμε όλα για να μπούμε στους ομίλους του Champions League».

Ο Κώστας Κατσουράνης αναφέρθηκε και στην αλλαγή του τρόπου παιχνιδιού μετά τη φυγή του Τζιμπρίλ Σισέ: «Η ομάδα δουλεύει πολύ. Παίζουμε πιο ομαδικό ποδόσφαιρο από ότι πέρυσι, όλοι τρέχουμε για την ομάδα και οι 11 πλέον. Ήταν λογικό από τη στιγμή που υπήρχε ο Σισέ να είχαμε ένα πλάνο παιχνιδιού βασισμένο πάνω του. Είναι λογικό και το λέω για να σας προλάβω. Επειδή είμαστε στην Ελλάδα και θα πουν ότι άφησα υπονοούμενα. Ανάλογα με τους παίκτες που έχεις, ανάλογα παίζεις. {textlink}

Πρέπει να αλλάξουμε στιλ. Παίζαμε δύο χρόνια με τον Σισέ, που ήταν το μεγάλο μας όπλο και συνήθως πετύχαινε τα γκολ που χρειαζόμασταν. Αυτό πρέπει να αλλάξει, τώρα που έφυγε και η ομάδα να μάθει να παίζει με τους επιθετικούς που έχει αυτή τη στιγμή, τους Πετρόπουλο και Κλέιτον. Έχουν διαφορετικό στιλ από τον Σισέ. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε με τον προπονητή και νομίζω ότι από τα φιλικά που έχουμε δώσει, η ομάδα πάει καλά.

Πρεσάρουμε όλοι μαζί, κάτι που δεν γινόταν τα προηγούμενα δύο χρόνια. Πρεσάραμε δύο-δύο, ένας-ένας και δεν υπήρχε αποτέλεσμα. Τώρα υπάρχει αποτέλεσμα. Είμαστε μα οικογένεια και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Έχει να κάνει με αυτό που σας είπα. Όσο περισσότερο είσαι με κάποιον παίκτη, δένεσαι πιο πολύ. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε τώρα ένα φιλικό με τον Ατρόμητο. Θα δούμε τι θα γίνει. Θα είμαστε έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην αισιοδοξία που έχει για τη συνέχεια: «Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν και άλλα παιδιά στην ομάδα και το ρόστερ θα γίνει πιο δυνατό. Νομίζω ότι θα πάμε πολύ καλά».

Σε ερώτηση για την αδυναμία που έδειξε για τη δημιουργία φάσεων, ο έμπειρος μέσος είπε: «Κάναμε ευκαιρίες σήμερα, ακόμη και στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αντώνης έχασε ευκαιρίες. Είχαμε χώρους στο πρώτο ημίχρονο, αυτοί πρέσαραν πολύ ψηλά, αλλά είναι και το πρώτο δικό μας παιχνίδι που οι βασικοί έπαιξαν περισσότερο χρόνο, περίπου 65 λεπτά. Όλο αυτό που γίνεται, ότι παίζαμε 45 λεπτά, έχει κάποιο σκοπό».

Από τον Κατσουράνη ζητήθηκε να κάνει και ένα σχόλιο για την κλήρωση: «Κλήρωση καλή ή κακή δεν υπάρχει, πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο, να αποκλείσουμε τους Δανούς και να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Τέλος, για την εικόνα που έχει για την Οντένσε, είπε: «Έχω δει μόνο τις καλύτερες στιγμές από το πρώτο ματς. Δεν έχω άλλη εικόνα. Νομίζω ότι μπορούμε, δεν έχουν σκληρή έδρα και πέρυσι παίξαμε με την Κοπεγχάγη, είμαστε φαβορί και πρέπει να περάσουμε».

Κατσουράνης: «Θα πάμε καλά» (vd)



ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved