«Ευτυχισμένος στην ΑΕΚ»

«Ευτυχισμένος στην ΑΕΚ»

«Όσο περνά ο καιρός μας κερδίζει ο Χιμένεθ», τόνισε σε δηλώσεις του ο Νίκος Καράμπελας.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Μανόλο Χιμένεθ, αλλά και τον πρώην τεχνικό της ΑΕΚ, ο Νίκος Καράμπελας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ». Ο αμυντικός του Δικεφάλου, μίλησε επίσης για την… κατάρα του αριστερού μπακ και δήλωσε ευτυχισμένος που βρίσκεται στην ΑΕΚ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την παρουσία του στην ΑΕΚ
: «Πάνω από όλα είμαι ευτυχισμένος που είμαι στην ΑΕΚ. Από εκεί ξεκινούν όλα… Είναι πολύ ωραία εδώ».

Για το ποια θέση του ταιριάζει: «Έχω παίξει και μπακ και χαφ, αλλά αριστερό μπακ είναι η θέση που μου ταιριάζει περισσότερο. Αυτή είναι η θέση μου, να έχω μέτωπο προς την μπάλα και όχι να παίζω με πλάτη στην εστία».

Για την κατάρα του αριστερού μπακ στην ΑΕΚ: «Έχω ακούσει και εγώ για την κατάρα του αριστερού μπακ στην ΑΕΚ μετά την εποχή Κασάπη. Ήταν σπουδαίος παίκτης. Βασικός για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ και είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί αντικαταστάτης του. Αυτό με κάνει να πεισμώνω και να θέλω να δείξω στον κόσμο ότι μπορώ να σταθώ αν όχι δίπλα του, κάπου κοντά του».

Για τον Μπάγεβιτς: «Ότι και αν πω εγώ για τον κύριο Μπάγεβιτς είναι λίγο. Και σας παίκτης και σαν προπονητής έχει προσφέρει πολλά στην ΑΕΚ. Υπάρχει ένα θέμα με τον κόσμο. Δίχασε… Άλλοι τον αγάπησαν, άλλοι τον μίσησαν. Εγώ πήρα πολλά από τον προπονητή Μπάγεβιτς και με έχει βοηθήσει πολύ και στον Αρη και στην ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα είμαι επαγγελματίας και συνεχίζω την δουλειά μου».

Για τον Χιμένεθ: «Ο κύριος Χιμένεθ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην ΑΕΚ και όσο περνά ο χρόνος κερδίζει και ακόμα περισσότερους. Τον ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έχει δώσει και πιστεύω την άρπαξα από τα μαλλιά έτσι όπως λέμε… Μας βοηθά πολύ και στην καθημερινή ζωή μας γιατί είμαστε μία οικογένεια, αλλά και στο αθλητικό κομμάτι».

Για τους Λυμπερόπουλο – Δέλλα: «Δύο μεγάλοι παίκτες, δύο ηγετικές φυσιογνωμίες. Βοηθούν όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε εντός και εκτός γηπέδου. Οι συμβουλές τους, η προσωπικότητα τους. Έχουν ιστορία στην ΑΕΚ και όλοι ξέρουμε πόσο την αγαπούν και την έχουν βοηθήσει. Και μπορούν ακόμα να την βοηθήσουν».

Για την συμβουλή του Τσιάρτα να σεντράρει με την μία: «Είναι ιδανικό να σεντράρεις με τη μία χωρίς να σταματήσεις, γιατί η άμυνα παίζει με πλάτη. Αυτό προσπαθώ να κάνω και εγώ μέσα από τις προπονήσεις. Μου το έχει πει και ο προπονητής μου, αλλά και ο Βασίλης ξέρει τα μυστικά γιατί ξέρει πολλά… κιλά μπάλα».

Για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου: «Με τον Παναθηναϊκό ξέραμε τι θέλαμε και το πήραμε. Έχουμε ακόμα 90 λεπτά και πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί και πειθαρχημένοι για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Ο κόσμος έχει εξαγριωθεί και έχει δίκιο. Δεν μπορούν να βλέπουν την ΑΕΚ να κερδίζει τα ντέρμπι και να χάνει από μικρές ομάδες. Δεν έχουμε μάλλον την ίδια συγκέντρωση».



Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved