Περιμένει ακόμα ο Μίτσελ

Περιμένει ακόμα ο Μίτσελ

Ο Μίτσελ δεν επιθυμεί την συνέχεια της καριέρας του στην Μπέρμιγχαμ, αλλά η ΑΕΚ δεν έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του.

Ο 25χρονος αγωνίστηκε πέρυσι στον «δικέφαλο» υπό την μορφή δανεισμού, αλλά πλέον επέστρεψε στον παραπάνω αγγλικό σύλλογο, όπως είναι άλλωστε υποχρεωμένος. Ο Ισπανός σχολίασε μέσω της «Sportday» τις σχετικές εξελίξεις:

«Μιλάω κάθε εβδομάδα με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, αλλά δεν υπάρχει κάποια σημαντική πρόοδος με την Μπέρμινχαμ. Δεν έχει προχωρήσει το θέμα. Θέλω να παίξω στην ΑΕΚ, αλλά δεν έχω πρόταση. Έχω ξεκινήσει προετοιμασία με την Μπέρμινχαμ, αλλά ελπίζω να υπάρξει κάποια πρόταση που να ικανοποιεί την ομάδα μου γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν με ενθουσιάζει η προοπτική να αγωνιστώ στη δεύτερη κατηγορία.

Έχω συμβόλαιο όμως και πρέπει να το σεβαστώ. Με έχει ενημερώσει ο μάνατζερ μου για το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων, αλλά δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Με έχει πάρει δύο φορές τηλέφωνο ο Μανόλο μετά τη λήξη του πρωταθλήματος για να διαπιστώσει την κατάστασή μου με την Μπέρμινχαμ, πόσα χρήματα ζητάει, αν υπάρχουν άλλες προτάσεις...

Μου έχει πει πως θα με ήθελε και του χρόνου στην ΑΕΚ, γιατί ήταν ικανοποιημένος αυτό το εξάμηνο από μένα. Κι εγώ από την πλευρά μου του είπα πως θα ήθελα να συνεχίσω, αλλά δεν εξαρτάται από μένα».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε προσωπικά στον προπονητή της «Ένωσης»:

«Ο Μανόλο πέρα από σπουδαίος προπονητής είναι και ξεχωριστός άνθρωπος και θα ήθελα να συνεργαστώ πάλι μαζί του. Έχω πολύ ωραίες εμπειρίες αυτό το σύντομο διάστημα που ήμουν στην ΑΕΚ. Μακάρι να επιστρέψω, αλλά δεν είναι στο χέρι μου. Χαίρομαι αν με θέλει η ΑΕΚ, περιμένω πρόταση. Αν μία ομάδα θέλει έναν παίκτη προσπαθεί να τον αποκτήσει».

Τέλος, ο Μίτσελ ξεκαθάρισε πως οι οικονομικές αποδοχές δεν είναι το σημαντικότερο στοιχείο, το οποίο θα κρίνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αν υπάρξει τέτοιος φέτος:

«Από μικρός παίζω μπάλα γιατί το διασκεδάζω. Δεν θέλω να είμαι κάπου μόνο για τα λεφτά. Αν δεν είμαι ευτυχισμένος... Και στην Μπέρμινχαμ δεν είμαι. Θέλω να φύγω. Θα έριχνα το κασέ μου για να πάω σε μία ομάδα στην οποία θα αισθάνομαι καλά και ότι με θέλει. Δεν είναι τα χρήματα το πρωταρχικό κριτήριό μου».



Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved