Τσιώλης: «Να εκμεταλλευτούμε τον κόσμο»

Τσιώλης: «Να εκμεταλλευτούμε τον κόσμο»

Τη δυναμική που δίνει ο κόσμος θα πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Αρης, όπως δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης αμέσως μετά το τέλος του νικηφόρου φιλικού με τον Ατρόμητο.

«Αυτά τα παιχνίδια γίνονται για να ξεφύγουν οι παίκτες από τη ρουτίνα, αλλά και να μπουν στο πνεύμα των συστημάτων και της τακτικής. Το ευχάριστο είναι ότι τα νέα παιδιά που αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, έδειξαν ότι μπορούμε να τα υπολογίζουμε. Εχουμε δρόμο ακόμα, αλλά θέλω να πιστεύω ότι με τη δουλειά που θα κάνουμε στο Καρπενήσι και στην Αυστρία, θα βελτιωθούμε και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος», ισχυρίστηκε αρχικά ο Λαρισαίος προπονητής και συνέχισε τονίζοντας ότι «θέλουμε να γίνουμε ομάδα που θα παίζει γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο που θα ευχαριστεί τους οπαδούς μας. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τη δυναμική που μας προσφέρει ο κόσμος, ο οποίος έδωσε εντυπωσιακό παρών σήμερα».

Ο Τσιώλης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους νεαρούς παίκτες που προωθήθηκαν από την ομάδα Κ-20 και έδειξε ότι σκοπεύει να τους δώσει ευκαιρίες για να δείξουν αν μπορούν να αντεπεξέλθουν. «Ο Αρης έχει μια ομάδα Νέων που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια. Πρέπει να εκμεταλλευτεί αυτά τα παιδιά. Θα εξαντλήσω τα περιθώρια σε ό,τι αφορά στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού για να δω αν μπορώ να υπολογίζω για την ενδεκάδα τους Γιαννίτση και Κοτσώνη, ανέφερε χαρακτηριστικά και μίλησε και για τον επιθετικό που θα αποκτηθεί: «Η διοίκηση καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να κλείσει και παίκτη για την επίθεση. Πιστεύω ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή τις αρχές της επόμενης, θα έχουμε ενισχυθεί και στη γραμμή κρούσης».

Κλείνοντας, δεν δίστασε να τονίσει ότι ελπίζει «το επόμενο πρωτάθλημα να είναι πιο καθαρό και δίκαιο από τα προηγούμενα. Είναι μεγάλη ευκαιρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο να φτάσει εκεί που του αξίζει».

Σολτάνι: «Καλή σεζόν για τον υπέροχο κόσμο»

Εντυπωσιάστηκε από την παρουσία των οπαδών του Αρη στο Καρπενήσι ο Καρίμ Σολτάνι και δεν το έκρυψε. «Δεν περίμενα να έρθει τόσος κόσμος για ένα φιλικό παιχνίδι. Σίγουρα μας χαροποιεί να βλέπουμε τους οπαδούς να μας στηρίζουν τόσο πολύ και ελπίζω να έχουμε μια καλή σεζόν γι αυτόν τον υπέροχο κόσμο», τόνισε αρχικά ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος στο φιλικό με τον Ατρόμητο και στη συνέχεια υποστήριξε ότι «σε αυτό το ματς ψάχναμε να βρούμε τα πατήματά μας. Δεν έχει σημασία που νικήσαμε, σημασία έχει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να βελτιωθούμε. Σίγουρα όμως νιώθω χαρούμενος που κατάφερα να σκοράρω και να βοηθήσω τον Αρη να φτάσει στη νίκη»

Παπαζαχαρίας: «Φέτος θα προσφέρω»

Ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας στάθηκε πολύ άτυχος πέρσι, καθώς έχασε μεγάλο μέρος της σεζόν λόγω τραυματισμού, ωστόσο φέτος είναι ιδιαίτερα ορεξάτος… «Ηρθα με μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες στον Αρη, αλλά δεν μπόρεσα να τον βοηθήσω πέρσι. Φέτος ελπίζω ότι θα προσφέρω πολύ περισσότερα», ισχυρίστηκε ο αμυντικός των Κίτρινων, ενώ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, τόνισε: «Δείξαμε κάποια καλά στοιχεία. Είμαστε ακόμα στην αρχή και πιστεύω ότι αυτά που ζητά ο προπονητής, τα βγάλαμε σε ικανοποιητικό επίπεδο».



Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved