Βολιώτες θριαμβευτές στο Onsports

Βολιώτες θριαμβευτές στο Onsports

Τα πρώτα τους συναισθήματα για τη μεγάλη νίκη επί της Ραντ εκμυστηρεύτηκαν στο Onsports οι Χάβι Γκράθια και Χουάν Μαρτίν.

Η αποστολή των Θεσσαλών επέστρεψε στο «Ελ. Βενιζέλος» από το Βελιγράδι λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Άπαντες «φορούσαν» το πιο καλό τους χαμόγελο, αφού η νίκη που πέτυχε η ομάδα του Βόλου επί της Ραντ είναι άκρως σημαντική, ωστόσο κανείς δεν «πέταγε» στα σύννεφα. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν προσγειωμένοι και προτίμησαν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ ενόψει της ρεβάνς. Το Onsports βρέθηκε εκεί για να υποδεχτεί τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία του συλλόγου και σας παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα τις πρώτες δηλώσεις των Χάβι Γκράθια και Χουάν Μαρτίν για τη μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία λίγο μετά την άφιξη των «ερυθρόλευκων» στην Αθήνα.

Ο τεχνικός της ομάδας, Χάβι Γκράθια υποστήριξε:
«Με τη νίκη που πετύχαμε και κυρίως με το εκτός έδρας γκολ, έχουμε αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα, ωστόσο θα πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και να καταλάβουμε ότι υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι.
Η Ραντ απέδειξε ότι είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα, διαθέτει εξαιρετικά γρήγορους παίκτες και μπορεί και δημιουργεί φάσεις για γκολ. Οι παίκτες της διαθέτουν σπουδαία τεχνική κατάρτιση και δεν θα έρθουν στο Βόλο για να παραδοθούν. Θα διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για πρόκριση. Εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί και να μην σκεφτόμαστε το πρώτο ματς».

-   Τι να περιμένουμε φέτος από την ομάδα;
«Έχουμε τεράστια θέληση και δίψα να φτάσουμε ψηλά. Μας περιμένει πολύ σκληρή δουλειά, αλλά έχουμε την πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας, ενώ μεγάλη ώθηση έχουμε και από τον κόσμο. Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον».

-   Πού αφιερώνετε τη νίκη;
«Το μεγαλύτερο μερίδιο ανήκει στους παίκτες. Εγώ όμως θέλω να την αφιερώσω στον υπέροχο κόσμο που μας στήριξε και φυσικά στον μεγαλομέτοχο, τον Αχιλλέα Μπέο».

Ο «χρυσός» σκόρερ του Ολυμπιακού Βόλου, Χουάν Μαρτίν, ο οποίος έγραψε ιστορία πετυχαίνοντας το πρώτο ευρωπαϊκό τέρμα των «ερυθρόλευκων», δήλωσε στο Onsports:
«Σε κάθε ματς παίζουμε για τη νίκη. Αυτό κάναμε πέρυσι, αυτό κάνουμε και φέτος ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Μετά τη νίκη μας έχουμε πολλές πιθανότητες πρόκρισης. Δουλέψαμε πολύ για το παιχνίδι και ανταμειφτήκαμε. Μπορούμε να περιμένουμε πολλά από αυτή την ομάδα. Ο κορμός έχει παραμείνει ο ίδιος. Με τις προσθήκες που θα γίνουν θεωρώ ότι θα έχουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο».

Η αφιέρωση του γκολ που σημείωσε ήταν ιδιαίτερη: «Αφιερώνω το γκολ στην οικογένειά μου που μου συμπαραστέκεται πάντα και φυσικά στους συμπαίκτες μου». Ο Μαρτίν είχε έναν καλό λόγο να πει και για τους οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν κοντά της: «Ξαφνιαστήκαμε από τη δυναμική παρουσία τους και θέλουμε να τους έχουμε πάντα δίπλα μας».{textlink}

Δηλώσεις στο Onsports έκανε και ο Μάριο Μπρέσκα, ο οποίος μίλησε για μια καλή πορεία στο Europa League: «Ήταν πολύ δύσκολο ματς σε μια ατμόσφαιρα δύσκολη αφού είχε πολύ ζέστη. Όλοι δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερο σκορ. Θέλουμε να προχωρήσουμε όσο γίνεται στο Europa League».

IMG_0189

Συγχαρητήρια από Μπέο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αχιλλέας Μπέος επικοινώνησε με κορυφαίο στέλεχος της διοίκησης μετά το τέλος του αγώνα και μετέφερε τα συγχαρητήριά του για τη μεγάλη νίκη επί της Ραντ.



AEK: Ξανά αποχή από τους παίκτες – Όλα ανοικτά για το ματς με τον ΠΑΟΚ
AEK: Ξανά αποχή από τους παίκτες – Όλα ανοικτά για το ματς με τον ΠΑΟΚ
ΑΕΚ: Ο Θωμάς Μαύρος έκοψε την κορδέλα στα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας στην «OPAP Arena»
ΑΕΚ: Ο Θωμάς Μαύρος έκοψε την κορδέλα στα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας στην «OPAP Arena»
Δημήτρης Μελισσανίδης: «Η ΑΕΚ είναι η μοίρα μας, η ζωή και η ιστορία μας»
Δημήτρης Μελισσανίδης: «Η ΑΕΚ είναι η μοίρα μας, η ζωή και η ιστορία μας»
Basket League: Συνελήφθη ξένος παίκτης για ενδοοικογενειακή βία
Basket League: Συνελήφθη ξένος παίκτης για ενδοοικογενειακή βία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved