Έμειναν στο μηδέν κι αποδοκιμάστηκαν

Έμειναν στο μηδέν κι αποδοκιμάστηκαν

Ο… λαβωμένος Ηρακλής δεν κατάφερε να κερδίσει την Κέρκυρα στο Καυτανζόγλειο με τις δύο ομάδες να μένουν στο μηδέν σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι. Έντονες αποδοκιμασίες των φιλάθλων των γηπεδούχων προς τους παίκτες.

Αυτή ήταν η 4η αναμέτρηση των δύο ομάδων στη φετινή σεζόν με τον Γηραιό να μην έχει καταφέρει να κερδίσει την ομάδα του Μπάντοβιτς. Ο Ηρακλής ήθελε το τρίποντο για να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησε στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο.

Το πρώτο ημίχρονο αποδείχθηκε… ευχάριστο για τους δύο τερματοφύλακες, τον Ελευθερόπουλο και τον Κωνσταντόπουλο, καθώς ενοχλήθηκαν ελάχιστες φορές.

Στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο η Κέρκυρα φάνηκε να ελέγχει το χώρο της μεσαίας γραμμής με την τριάδα Στολτίδη, Χαμπλ και Μακρή να λειτουργεί καλύτερα και κυρίως με τον Επστάιν από τα αριστερά να προσπαθούν οι «Φαίακες» να δημιουργήσουν ρήγματα στην άμυνα του «Γηραιού».

Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Ουζουνίδη ήταν εγκλωβισμένη και πραγματοποίησε ελάχιστες επισκέψεις στην εστία των «Φαιάκων». Ο Χάλοπ από τα δεξιά δημιούργησε αρκετά προβλήματα στον Κοντοδήμο, αλλά οι προσπάθειές του έμειναν ημιτελείς, ενώ κινητικός ήταν και ο Χοσέμι.

Κέρδος για τον Ηρακλή αποτέλεσε η παρουσία του «ρούκι» Δημήτρη Στάμου, ο οποίος μετά το αρχικό τρακ  βρήκε τα πατήματά του και ήταν θετικός στις μεταβιβάσεις του.
Η πρώτη σοβαρή ευκαιρία του αγώνα καταγράφηκε στο ενεργητικό του Ηρακλή, με τον Σολτάνι, ο οποίος στο 51’ έπιασε ένα δυνατό σουτ . Από το σημείο αυτό και μετά ανέβηκε κάπως ο ρυθμός του παιχνιδιού με την Κέρκυρα να απαντάει στις ευκαιρίες στο 54’, όταν σουτ του Καλαντζή μπλόκαρε πάνω στη γραμμή ο Ελευθερόπουλος.

Ο Ηρακλής με την είσοδο και του Επαλέ προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στην εστία των «Φαιάκων» και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Κυριαζή (67’) , η κεφαλιά του οποίου κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Κωνσταντόπουλου.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού     κι έχασαν άλλη μια μεγάλη ευκαιρία στο 76’ με τον Μάρα να σημαδεύει ψηλά άουτ από ευνοϊκή θέση.  Η Κέρκυρα απάντησε στο 77’ όταν ο Γραμμόζης με την είσοδό του στον αγώνα εκτέλεσε φάουλ , αλλά η κεφαλιά του Στολτίδη έφυγε άουτ. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν με φιλότιμες προσπάθειες να φτάσουν στο γκολ στα τελευταία λεπτά, αλλά το 0-0 επισφράγισε τις προσπάθειες των 22 παικτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τελευταία λεπτά οι φίλαθλοι του Ηρακλή αποδοκίμασαν τους παίκτες του Ουζουνίδη για την εμφάνιση που πραγματοποίησαν.

 

Θυμηθείτε  live, λεπτό προς λεπτό, από το Onsports την εξέλιξη της αναμέτρησης Ηρακλής - Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved