Μάρκο: «Γουστάρω Ολυμπιακό»

Μάρκο: «Γουστάρω Ολυμπιακό»

Τον πραγματικό Πάντελιτς θα δουν φέτος οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Αυτό υποσχέθηκε ο ίδιος ο Σέρβος επιθετικός με συνέντευξή του στην «Εξέδρα».

Ο ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» έδωσε απαντήσεις για το μέλλον του, υποστήριξε ότι προτεραιότητά του είναι να παραμείνει κάτοικος Πειραιά και επεσήμανε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει μία καλή πορεία στην Ευρώπη.

Αναλυτικά η συνέντευξή του: 

Σε βλέπουμε πολύ κεφάτο στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Μήπως θέλεις να αποδείξεις κάτι σχετικά με τα όσα γράφονται για το μέλλον σου στον Ολυμπιακό;

«Όχι, αυτό δεν έχει καμία σημασία και δεν το βλέπω έτσι. Ούτε και έχω να αποδείξω κάτι. Είμαι επαγγελματίας και κάνω την δουλειά μου. Το καλό για μένα είναι ότι μετά από δύο χρόνια ξεκινάω από την αρχή προετοιμασία, αφού και με τον Άγιαξ και με την Χέρτα δεν είχα κάνει και το κενό δύσκολα καλύπτεται στη συνέχεια. Εμείς οι ποδοσφαιριστές, αν δεν ξεκινήσουμε σωστά την χρονιά, χάνουμε τον ρυθμό μας».{textlink}

Ποια είναι η αλήθεια για το μέλλον σου στον Ολυμπιακό;

«Δεν θέλω να αναφερθώ στις προτάσεις που είχα και ποιοι με ήθελαν. Εγώ γουστάρω που παίζω στον Ολυμπιακό, γιατί είναι μία ομάδα που μου ταιριάζει. Ξέρουν όλοι ποιος είναι ο Πάντελιτς και τι μπορεί να κάνει. Μπορεί σε κάποιον να μην αρέσει το στιλ μου ή τα μαλλιά μου, αλλά ότι δεν μπορώ να βάζω γκολ, κανείς δεν μπορεί να το πει, γιατί το γήπεδο είναι ο καθρέφτης κάθε ποδοσφαιριστή. Σε όσα παιχνίδια και αν έπαιξα και για όση διάρκεια συμμετείχα, νομίζω ότι έκανα καλά την δουλειά μου και αυτό θα συνεχίζω να κάνω» 

Τι ζητάς από τη νέα χρονιά;

«H αλήθεια είναι ότι δεν ζητάω κάτι συγκεκριμένο. Για εμένα πάνω απο όλα είναι η ομάδα. Ο καθένας βλέπει τα πράγματα με τη δική του ματιά. Εμένα η δουλειά μου είναι να βάζω γκολ και να βοηθάω την ομάδα. Πιστεύω ότι αν κάποιος είναι καλός θα παίζει, αλλά αυτό το γνωρίζει καλύτερα ο προπονητής. Ούτε παράπονα κάνω ούτε γκρινιάζω, γιατί αυτό νομίζω ότι πρέπει να κάνω ως επαγγελματίας παίκτης».

Σκέφτηκες να φύγεις κάποια στιγμή ακούγοντας όλα αυτά;

«Όχι, δεν το σκέφτηκα ποτέ, ακόμη και αν είχα μία πρόταση από μεγάλη ομάδα της Ευρώπης. Για εμένα αυτή την στιγμή ο Ολυμπιακός είναι κάτι σημαντικό και μια ομάδα που μου δίνει το δικαίωμα να κάνω όνειρα για το αύριο. Ο πρόεδρος και ο κόσμος το ξέρουν τον Πάντελιτς. Σου μιλάω μέσα από την καρδιά μου, δεν σκέφτηκα ποτέ να φύγω. Θέλω την καινούργια χρονιά να είμαι έτοιμος από κάθε πλευρά και να προσφέρω στην ομάδα, όσο παίζω και όσο κρίνει ο προπονητής μου».

Για την αδυναμία που του έχουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, τόνισε:

«Γιατί ο κόσμος έχει κριτήριο και βλέπει τι κάνει ο καθένας μέσα στο γήπεδο. Το χορτάρι είναι ο καθρέπτης όλων στο ποδόσφαιρο. Βλέπει ότι δεν κοροϊδεύω και ότι κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Υπάρχουν και οι άσχημες στιγμές στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι όλα ωραία και δεν μας έρχονται όπως τα περιμένουμε. Το θέμα είναι να ξέρεις πως θ΄ αντιδράσεις και πως θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία. Θ΄λω να αποδείξω με το καλύτερο τρόπο τι μπορώ να κάνω. Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Πάντελιτς και τι καριέρα έχει κάνει. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα παίζω στον Ολυμπιακό χωρίς ν’ αξίζω».

Για το γεγονός ότι πολλές φορές έρχεται από το πάγκο και δεν ξεκινά στο βασικό σχήμα, είπε:

«Δεν μου αρέσει να γκρινιάζω και να δημιουργώ προβλήματα. Ο προπονητής είναι αυτός που ξέρει καλύτερα τι θα κάνει και αυτός αποφασίζει γιατί πάνω απ’ όλα είναι το καλό της ομάδας. Και οι παίκτες και ο προπονητής αυτό θέλουν».

Σχετικά με το σημαίνει το γκολ γι’ αυτόν, υπογράμμισε:

«Είναι το πιο ωραίο πράγμα. Καταλαβαίνω καλά τι έχω κάνει όταν σκοράρω και ακούω τις φωνές του κόσμου. Είναι μια ξεχωριστή αίσθηση, αλλά μην νομίζεις ότι και με καλή πάσα για γκολ δεν αξίζει το ίδιο. Απλά με το γκολ έχω μια ιδιαίτερη σχέση. Αυτή τη στιγμή την απολαμβάνω καλύτερα. Ξέρεις πότε καταλαβαίνω τι έχω κάνει; Όταν ακούω τις φωνές του κόσμου από την εξέδρα».

Για την πρόκληση της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ, είπε:

 «Φυσικά και είναι πρόκληση και μάλιστα μεγάλη. Πιστεύω ότι εκτός από το πρωτάθλημα, μπορούμε να κάνουμε και μια καλή πορεία στην Ευρώπη και ο Ολυμπιακός έτσι όπως το φτιάχνει ι διοίκησή του έχει όλα τα φόντα, βήμα βήμα, να πετύχει κάτι καλό. Δηλαδή τι παραπάνω έχει η Σάλκε που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά; Καλύτερους παίκτες έχει από τον Ολυμπιακό; Δε νομίζω».



Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved