Κλέιτον: «Θέλω να παίξω!»

Κλέιτον: «Θέλω να παίξω!»

Έτοιμος να αρπάξει από τα μαλλιά την τελευταία ευκαιρία που του παρουσιάζεται στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε με δηλώσεις από το Κίτσμπουελ ο Σίλβα Κλέιτον.

Ο Βραζιλιάνος που ενώ ήρθε ως μια πολύ σημαντική κίνηση ενίσχυσης στο «τριφύλλι» και δεν κατάφερε να δώσει τα διαπιστευτήριά του, εμφανίζεται ιδιαίτερα ορεξάτος και «ανεβασμένος» στις προπονήσεις. Ο Κλέιον ξέρει και ο ίδιος πως δεν έχει πλέον άλλα περιθώρια και σύμφωνα με όσα δήλωσε θα δουλέψει όσο το δυνατό γίνεται πιο σκληρά έτσι ώστε να πάρει την ευκαιρία που του αξίζει.

Ακόμα, ο μέσος του Παναθηναϊκού επισήμανε πως το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, ότι θέλει να βελτιωθεί κυρίως στη φυσική κατάσταση και να ανακτήσει το χαμένο του αγωνιστικό ρυθμό, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την συνολική πορεία του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Στο φιλικό σε είδαμε σε πολύ καλή κατάσταση. Πως βλέπεις τη φετινή χρονιά; Μπορείς να είσαι μία εσωτερική μεταγραφή;

«Είμαι δύο χρόνια εδώ χωρίς να παίξω, χωρίς να κάνω προετοιμασία, να αρχίσω τη σεζόν και να την ολοκληρώσω. Ελπίζω φέτος να τα καταφέρω. Αρχίσαμε καλά και δυνατά. Υπάρχει ωραίο κλίμα. Ο ένας βοηθάει τον άλλο. Θέλει δουλειά. Είμαστε στην αρχή και πρέπει να τα δώσουμε όλα τώρα, για να δούμε στη συνέχεια το αποτέλεσμα».

Εσύ αισθάνεσαι έτοιμος να βοηθήσεις την ομάδα παραπάνω;

«Κανένας δεν είναι έτοιμος ακόμα. Στο φιλικό δώσαμε όλοι το 100% και ήταν το καλύτερο μας. Αυτό κάνουμε κάθε μέρα, για να φτάσουμε στην καλύτερη κατάσταση που μπορούμε».

Μετά τις φετινές αποχωρήσεις, πιστεύεις ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να είναι εξίσου δυνατός με τα προηγούμενα χρόνια;

«Εγώ πιστεύω ναι. Υπάρχουν εδώ καλοί παίκτες, με ποιότητα, με προσωπικότητα, που μπορούν άνετα να τιμήσουν τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Εφόσον όλοι δουλεύουμε σκληρά, σαν ομάδα, θα φτάσουμε πολύ ψηλά».

Σε είδαμε σε μία νέα θέση στο φιλικό…

«Όλοι ξέρουν ότι δεν είναι η φυσική μου θέση. Όμως προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα και όπου χρειαστεί, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Έχεις εντοπίσει διαφορές του Φερέιρα σε σχέση με τον Παναθηναϊκό;

«Δεν θέλω να συγκρίνω τον έναν με τον άλλο. Ο καθένας έχει τον τρόπο που δουλεύει, τη φιλοσοφία, το μυαλό του».

Σε σχέση με τη συμπεριφορά τους απέναντι σου;

«Όπως όλοι ξέρετε, εγώ και αρκετοί ποδοσφαιριστές είχαμε ένα πρόβλημα με τον Τεν Κάτε. Για τον άλφα ή τον βήτα τον λόγο δεν μας πήγαινε, ποδοσφαιρικά ή πρτοσωπικά. Είχαμε τους λόγους του. Είμαι εδώ ακόμα, για να διεκδικήσω μία θέση στην ομάδα».

Σε βοηθάει το γεγονός ότι με τον Φερέιρα μιλάς την ίδια γλώσσα;

«Για μένα είναι το ίδιο. Με τον Νιόπλια μιλούσα στα ελληνικά. Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Η γλώσσα δεν έχει καμία σχέση. Άμα δεν δουλεύεις και δεν δείχνεις στο γήπεδο όσα μπορείς, ο προπονητής δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα. Πρέπει να δίνεις το 100% για να κερδίsεις μία θέση στην ομάδα».

Ο δανεισμός σου στην Ουκρανία σε πήγε πίσω;

«Όχι. Εγώ πιστεύω ότι κέρδισα πολλά. Πήρα χρόνο συμμετοχής. Ήταν καλά για μένα. Είναι μία δύσκολη χώρα, με ένα ποιοτικό πρωτάθλημα όπου παίζεται καλό ποδόσφαιρο. Πήγε καλά για μένα».

Εάν δεν είσαι στα σχέδια του προπονητή, θα προτιμήσεις να φύγεις;

«Σίγουρα. Είναι ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου μου με τον Παναθηναϊκό. Είναι δύο χρόνια που δεν έχω παίξει. Ο ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει. Εάν δεν είμαι στα σχέδια, να πάω αλλού να μπορέσω να βρω τον εαυτό μου ποδοσφαιρικά».

Εάν το σύστημα είναι 4-3-3, που πιστεύεις ότι μπορείς να αποδώσεις καλύτερα;

«Στη Λάρισα έπαιζα στα άκρα. Όπως περνάνε τα χρόνια, μαθαίνεις περισσότερα πράγματα. Εξαρτάται και από τους παίκτες που έχεις δίπλα σου. Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Στο φιλικό έπαιξα στην κορυφή. Όπου χρειαστεί η ομάδα και μπορώ να βοηθήσω. Στη μεσαία γραμμή, στα άκρα, στην κορυφή. Όπου κρίνει ο προπονητής, εγώ θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».{textlink}

Θεωρείς ότι υστερείς σε κάποιον τομέα και πρέπει να βελτιωθείς;

«Σίγουρα υστερώ σε φυσική κατάσταση και πρέπει να βελτιωθώ. Μέσα στο γήπεδο, να βρεις το συμπαίκτη σου, να παίξεις πιο γρήγορα, χρειάζεσαι ρυθμό. Πιστεύω πως όλο αυτό τον καιρό, που είμαι έξω, έχω χάσει αυτή την αίσθηση. Τη γρήγορη σκέψη, ότι έχεις συμπαίκτη δίπλα σου, αντίπαλο, τα χάνεις. Αγώνα με αγώνα μπορείς να τα ξανακερδίσεις».

Τι αντίπαλο προτιμάτε στον γ’ προκριματικό του Champions League;

«Ότι βγει. Θα βγούμε στο γήπεδο να παίξουμε και να νικήσουμε και να παίξουμε στο Champions League. Όποιος αντίπαλος είναι, να μπούμε δυνατά και να νικήσουμε. Δεν μπορούμε να διαλέξουμε αντίπαλο. Όποιος βρίσκεται εδώ, είναι καλός. Να τον σεβόμαστε. Είμαστε ο Παναθηναϊκός, είμαστε καλή ομάδα και θα μπούμε να νικήσουμε».

Κλέιτον: «Θέλω να παίξω!»



Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Oπαδός της Φενέρ διαλύει το σαλόνι του μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved