Ο Γιώργος Δώνης στο Onsports

Ο Γιώργος Δώνης στο Onsports

Για τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας του Ατρομήτου στο Καρπενήσι μίλησε στο Onsports ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος δεν ξέχασε να συμβουλέψει και τον Τάσο Καντούτση, ενόψει της δοκιμής του στην Τότεναμ.

Ο τεχνικός των Περιστεριωτών έχει αρκετά δύσκολο έργο φέτος, ίσως δυσκολότερο από κάθε άλλη του σεζόν στον Ατρόμητο, καθώς προσπαθεί να «δέσει» μια εντελώς καινούρια ομάδα. Από όσα πάντως δήλωσε στο Onsports σε μια… σύνοψη των δέκα πρώτων ημερών δουλειάς στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, οι παίκτες του βαδίζουν στον σωστό δρόμο.

Πως κυλά η φετινή προετοιμασία συγκριτικά με τις δύο προηγούμενες;

«Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τη διάθεση των παικτών. Τα παιδιά που ήρθαν βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και νομίζω ότι προχωράμε γρηγορότερα από ότι τα προηγούμενα δύο χρόνια. Ξεκινάμε βέβαια πιο πίσω από πλευράς τακτικής, καθώς πρέπει να περάσουμε τη νοοτροπία που έχουμε ως ομάδα και στους καινούριους παίκτες. Σε γενικές γραμμές, νομίζω ότι βαδίζουμε προς τη σωστή κατεύθυνση».

Τι είναι αυτό που σας έχει ενθουσιάσει και τι αυτό που σας έχει προβληματίσει από τα όσα έχετε δει μέχρι τώρα;

«Θα προτιμούσα να μην αναφέρω κάτι συγκεκριμένο. Θα ήθελα πρώτα να δω την ομάδα αγωνιζόμενη και βέβαια το ρόστερ ολοκληρωμένο. Αν έπρεπε οπωσδήποτε να αναφερθώ σε μια αδυναμία μας, αυτή εντοπίζεται στο επιθετικό κομμάτι. Κάτι που όμως είναι λογικό, καθώς η επιθετική μας γραμμή δεν είναι ακόμη γεμάτη»

Τι περιμένετε να δείτε στα φιλικά με Αρη και Κέρκυρα;

«Αυτή τη στιγμή το πρώτο που με απασχολεί είναι να δω τι έχει περάσει στους ποδοσφαιριστές από αυτά που δουλεύουμε στην τακτική. Επιπλέον, να δουν και αυτοί από την πλευρά τους τι λάθη κάνουν, ώστε με ομαδική δουλειά να τα διορθώσουμε»

Η μεγαλύτερη ίσως ανησυχία που έχει ο κόσμος αφορά στις πολλές αλλαγές στο ρόστερ και στο χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί η ομάδα ώστε να αποκτήσει ομοιογένεια…

«Νομίζω ότι από πλευράς ομοιογένειας δεν θα έχουμε πρόβλημα. Ξεκινήσαμε την προετοιμασία νωρίτερα συγκριτικά με τα δύο προηγούμενα χρόνια, ακριβώς επειδή αλλάξαμε αρκετά πρόσωπα στο ρόστερ. Από αυτά που έχω δει μέχρι τώρα, θεωρώ ότι όταν πρέπει, θα είμαστε δεμένοι»{textlink}

Σήμερα αποχώρησε από το Καρπενήσι ένας νεαρός παίκτης για να ζήσει τον… προσωπικό του μύθο. Τι θα συμβουλεύατε τον Τάσο Καντούτση που πηγαίνει για δοκιμή στην Τότεναμ;

«Με τον Τάσο μιλήσαμε πριν φύγει από το ξενοδοχείο. Είναι σημαντικό για αυτόν ότι έκανε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και ότι ακολούθησε την αποστολή στο Καρπενήσι. Εχει πολύ καλά χαρακτηριστικά και δούλεψε πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα. Αυτό λοιπόν που τον συμβούλευα είναι να μην φορτωθεί με άγχος και να πάει στα δοκιμαστικά παντελώς απελευθερωμένος. Οσο πιο άνετος είναι, τόσο περισσότερα θα δείξει, τόσο πιο ‘δυνατός’ θα νιώσει και ο ίδιος. Αλλωστε, μόνο κέρδος θα αποκομίσει από αυτή την εμπειρία, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμά της».



Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved