«Χρειάζεται ηρεμία, όχι κόντρες»

«Χρειάζεται ηρεμία, όχι κόντρες»

Ενωτική ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων του Πανιωνίου «Πάνθηρες», με την οποία ζητούν ηρεμία και όχι άλλες κόντρες.

Η ανακοίνωση των «Πανθήρων» αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μετά τη Γενική Συνέλευση της περασμένης Τετάρτης και σε αναμονή της αυριανής, αποφασίσαμε από τη μεριά μας να προσφέρουμε στο Σύλλογο την απαιτούμενη ηρεμία. Ο πόλεμος των ανακοινώσεων και των ανοικτών επιστολών μόνο κακό προσφέρει και συνεχώς μας εκθέτει! Δυστυχώς όμως υποχρεωνόμαστε ξανά να μιλήσουμε.

Υποχρεωνόμαστε καθώς μέχρι σήμερα Τρίτη, ο ερασιτέχνης δεν έχει ανακοινώσει ακόμα Γενική Συνέλευση ως όφειλε, ούτε φυσικά και ποια είναι η διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την εκλογή ΔΣ... Υποχρεωνόμαστε γιατί οι Τσακίρης και Λιανός ταράζουν την ήδη ανισόρροπη κατάσταση του Συλλόγου με τη συμπεριφορά τους... Υποχρεωνόμαστε γιατί κάποιος πρέπει να απαιτήσει επιτέλους να επικρατήσει ψυχραιμία και ωριμότητα, μήπως και καταφέρουμε ποτέ να φέρουμε και μια κάποια ενότητα μπροστά στα όσα προβλήματα παρουσιάζονται μπροστά μας!

Την περασμένη Τετάρτη στη ΓΣ ζητήσαμε και ψηφίσαμε το τέλος των διαπραγματεύσεων με τους φερόμενους επενδυτές! Οι λόγοι ήταν σαφείς... Το πρόσφατο και όχι μόνο παρελθόν μας έμαθε να είμαστε καχύποπτοι! Και η καχυποψία μας καλλιεργήθηκε από το γεγονός ότι για περισσότερο από ένα μήνα, ποτέ δεν μάθαμε ποιοι είναι οι επενδυτές, ποτέ δεν είχαμε μια σαφή πρόταση και ποτέ δεν τηρήθηκαν οι όροι που θέταμε για να συνεχιστούν οι συζητήσεις! Το μονό που είχαμε ήταν συνεχείς αναβολές, που άφηναν πίσω την ομάδα και μείωναν εμάς και τον Σύλλογο... Ο Πανιώνιος δεν είναι δυνατόν να παίζει το παιχνιδάκι κανενός, ούτε ο κόσμος του να δεχτεί πως για μια ορισμένη αποτίμηση (ποιος αλήθεια θα την ορίσει;) πρέπει να ανέχεται αναβολές και όρους.

Εν συνεχεία συμφωνήσαμε στην πρόταση που κατατέθηκε από διάφορες πλευρές για εκλογές, ώστε να υπάρξει ΔΣ ΠΑΕ, εκλεγμένο από την Γενική Συνέλευση... Οι συγκυρίες των τελευταίων μηνών ένα καλό προσέφεραν στο Σύλλογο και στα μέλη του. Ο Πανιώνιος ανήκει και επισήμως στον κόσμο του. Αυτός είναι το όργανο που αποφασίζει και το όπλο που έχει στα χέρια του πρέπει να το χρησιμοποιεί! Όλος ο Σύλλογος πρέπει να βρει τον τρόπο που θα λειτουργήσει το νέο πρότυπο διοίκησης, να επιδιώξει την ενότητα και να καλέσει όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους... Και η αρχή μπορεί να γίνει μόνο με ένα κοινώς αποδεκτό και εκλεγμένο από τα μέλη ΔΣ ΠΑΕ!

Φτάνουμε στο σήμερα λοιπόν και το μόνο που έχουμε είναι ανακοινώσεις, παραιτήσεις και μια διαρκή άγνοια και αβεβαιότητα!
Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει αύριο, ούτε καν αν υπάρχει τελικά ΓΣ και αν τελικά πραγματοποιηθεί, ποιες διαδικασίες θα ακολουθήσει.
Το μόνο που βλέπουμε είναι διαρκή ασυνεννοησία στις τάξεις της διοίκησης, την γνωστή ανισορροπία στις στάσεις του Τσακίρη και έναν Λιανό που δεν γνωρίζαμε...

Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει θέση για άλλες κόντρες, αυτή τη στιγμή δεν περισσεύει κανείς! Βάλτε όλοι, κι εμείς μαζί, στην άκρη τα προσωπικά σας κι ελάτε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για τον Πανιώνιο μας... Και όποιος δεν σκοπεύει να βοηθήσει, και δεν αναφερόμαστε σε χρηματική βοήθεια ας προσφέρει στον Πανιώνιο την ηρεμία που τόσο ανάγκη έχει!»



Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved