«Παντρεύτηκαν» Ατρόμητος-Ζουέλα

«Παντρεύτηκαν» Ατρόμητος-Ζουέλα

Την απόκτηση του Φρανσίσκο Ζουέλα ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης ο Ατρόμητος και... «καθάρισε» με τους στόπερ.

Το θέμα ήταν καθαρά τυπικό αφού το μόνο που απέμενε για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή (μονοετής δανεισμός χωρίς οψιόν αγοράς) ήταν να σταλούν από πλευράς Κουμπάν υπογεγραμμένα κάποια έγγραφα. Οπως σας ενημέρωσε το Onsports, αυτό συνέβη το πρωί της Τρίτης με αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα να ανέβει στο σάιτ του Ατρομήτου και η επίσημη ανακοίνωση.

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φρανσίσκο Ζουέλα με τη μορφή δανεισμού για ένα έτος από την Κούμπαν

Η έντονη επιθυμία του παίκτη να έρθει στην ομάδα μας αλλά και η σωστή στρατηγική στο χειρισμό της υπόθεσης οδήγησαν σε αίσιο τέλος και ο 28χρονος αμυντικός που έχει κάνει πολύ σημαντική καριέρα στα ελληνικά γήπεδα, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

«Το χρωστούσα στον πρόεδρο»

Ο Ζουέλα μίλησε στο σάιτ του Ατρομήτου και εμφανίστηκε όχι απλά χαρούμενος, αλλά ενθουσιασμένος με τη μεταγραφή του στον σύλλογο του Περιστερίου. Οπως μάλιστα δήλωσε, ήθελε να αγωνιστεί στους Κυανόλευκους διότι το χρωστούσε στον Γιώργο Σπανό.

«Δεν έχω λόγια να περιγράψω τον ενθουσιασμό μου επειδή επιστρέφω στην Ελλάδα για να φορέσω τη φανέλα του Ατρόμητου που τόσο πολύ ήθελα. Με κάνει να νιώθω σαν την πρώτη φορά γιατί ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που συμπαθώ πάρα πολύ και ήθελα να παίξω σε αυτήν, για να ανταποδώσω μια συμφωνία που είχα κάνει πριν 6 χρόνια, αλλά ήμουν μικρός και δεν την τήρησα. Τότε είχα συμφωνήσει με τον κύριο Σπανό, είχα υπογράψει κιόλας, αλλά τελικά προτίμησα να πάω σε μια μικρότερη πόλη στη Ξάνθη από το να έρθω στην Αθήνα.

Ο κύριος Σπανός είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και ήθελα να έρθω για να ανταποδώσω εκείνη την στάση που κράτησε τότε και που ίσως άλλος πρόεδρος στη θέση του να μην είχε τηρήσει. Κι επέστρεψα σε μια κατάσταση πολύ καλύτερη από τότε. Είμαι σε μια καλή ηλικία, πιο ώριμος, πιο έμπειρος, και το χρωστούσα στον πρόεδρο να έρθω στο Περιστέρι», ανέφερε αρχικά ο 28χρονος Αγκολέζος και συνέχισε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα συνεργαστώ με ένα προπονητή όπως ο κύριος Δώνης, ο οποίος δεν ξεχνώ ότι τον περασμένο Νοέμβριο, σε περίοδο πρωταθλήματος, με δέχθηκε στην ομάδα του για να κάνω προπονήσεις επειδή το πρωτάθλημα Ρωσίας είχε σταματήσει και ήθελα να διατηρηθώ σε καλή κατάσταση. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον τεχνικό διευθυντή κύριο Αγγελόπουλο που αφιέρωσε πολλές ώρες για να υλοποιηθεί αυτή η μεταγραφή για την οποία βοήθησαν όλοι: Η ομάδα μου στη Ρωσία, ο μάνατζερ μου, εγώ αλλά και ο Ατρόμητος».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο νέος κεντρικός αμυντικός των Περιστεριωτών μοίρασε υποσχέσεις στους φίλους της ομάδας:

«Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που θέλει να βρίσκεται ψηλά. Προσπαθεί να μπαίνει στα πλέι-οφ, πέρσι δεν τα κατάφερε στο πρωτάθλημα αλλά στο κύπελλο έφθασε στον τελικό και αυτό δεν μου φάνηκε ως έκπληξη για μια ομάδα που είναι τόσο οργανωμένη και διαθέτει προπονητή που κατάφερε μέσα σε 4 χρόνια να πάει σε τελικό με δύο διαφορετικούς συλλόγους.

Εκείνο που μπορούν να περιμένουν οι φίλαθλοι, είναι έναν «Ζου» που θα κάνει αυτό που έκανε πάντα στην Ελλάδα, έναν «Ζου» που θα τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι, έναν «Ζου» πιο δυνατό, πιο σίγουρο και πιο αποφασιστικό. Από αυτά που είδα στον Ατρόμητο δεν χρειάζεται να πω πολλά λόγια για τους στόχους του. Πριν πέντε χρόνια έπαιξε Ευρώπη, φέτος έφθασε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κι εννοείται ότι πάντα πρέπει να βάζει υψηλούς στόχους. Στις 30 Ιουνίου παντρεύτηκα τη γυναίκα μου και τώρα 'παντρεύομαι' τον Ατρόμητο. Νιώθω υπέροχα και τα δύο».

Από Δευτέρα στις προπονήσεις

Ο Ζουέλα εξασφάλισε τετραήμερη άδεια και το Σαββατοκύριακο θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα στις εγκασταστάσεις του συλλόγου. Από την ερχόμενη Δευτέρα θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved