«Καλή η νέα πρόταση για Σάντσες»

«Καλή η νέα πρόταση για Σάντσες»

Πιο κοντά από ποτέ βρίσκεται ο Ολυμπιακός στην απόκτηση του Κάρλος Σάντσες, καθώς ο πρόεδρος της Βαλενσιέν τόνισε πως η νέα πρόταση των «ερυθρόλευκων» είναι ικανοποιητική.

Οι Πειραιώτες κατέθεσαν νέα πρόταση για τον Κολομβιανό μέσο την Παρασκευή, κάνοντας την τελική τους προσφορά, με τον Φρανσίς Ντεκουριέρ να μοιάζει πλέον θετικός για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή το επόμενο διάστημα. «Ο Ολυμπιακός επανήλθε, καταθέτοντάς μας νέα πρόταση, η οποία είναι πλέον αρκετά πιο κοντά σε αυτά που ζητάμε για να παραχωρήσουμε τον ποδοσφαιριστή. Δεν θέλω να πω ακριβώς τα ποσά που μας χωρίζουν μετά τη νέα πρόταση, όμως μπορώ να σας αποκαλύψω ότι έγινε ένα σημαντικό βήμα που μας φέρνει πιο κοντά», επισήμανε ο 76χρονος πρόεδρος της Βαλενσιέν στον «Πρωταθλητή».{textlink}

Στη συνέχεια ανέφερε πως επίκειται επαφή την ερχόμενη εβδομάδα με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, για τις τελικές συζητήσεις: «Μετά και τη νέα πρόταση του Ολυμπιακού, προγραμματίσαμε επικοινωνία με την ελληνική ομάδα. Εγώ προσωπικά θα έρθω σε επαφή με τον κ. Μαρινάκη την επόμενη εβδομάδα για να συζητήσουμε για τη μεταγραφή. Δεν ξέρω ακόμη αν θα συναντηθούμε κάπου, αν θα μιλήσουμε τηλεφωνικά ή αν θα γίνει επικοινωνία μέσω φαξ. Το σίγουρο είναι ότι θα έρθουμε σε απευθείας επαφή. Πιστεύω ότι η τελική επικοινωνία που θα έχω με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού θα είναι και η καθοριστική για τη μεταγραφή. Το σημαντικότερο είναι ότι η ελληνική ομάδα έκανε νέα πρόταση και μας έδειξαν ότι πραγματικά θέλουν να αποκτήσουν τον Κάρλος Σάντσες».

Οσο για την επιθυμία του 25χρονου διεθνούς μέσου να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, ο Ντεκουριέρ την επιβεβαίωσε: «Ξέρουμε ότι η επιθυμία του παίκτη είναι να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Μας το έχει πει και το γνωρίζουμε. Ανήκει όμως στην ομάδα μας για έναν ακόμα χρόνο και εμείς έχουμε το δικαίωμα να τον παραχωρήσουμε εκεί που κρίνουμε ότι μας συμφέρει. Βρίσκεται στο Κόπα Αμέρικα με την Κολομβία και με το που θα τελειώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα, θα έρθει αμέσως στη Γαλλία για να αποφασίσουμε από κοινού τι θα κάνουμε. Τον περιμένουμε εδώ για να συζητήσουμε και να βρούμε τη λύση που θα μας αφήσει ικανοποιημένους όλους».

Το κλίμα δεν θα μπορούσε να είναι πιο θετικό για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Σάντσες ο Ολυμπιακός, καθώς η συμφωνία με τη Βαλενσιέν βρίσκεται σε καλό δρόμο. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως η Ουντινέζε που είχε εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη, δεν θα προχωρήσει στην κατάθεση επίσημης πρότασης και θα αποσύρει το ενδιαφέρον της…



Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved