Θέλει Αγκάνζο η Καβάλα

Θέλει Αγκάνζο η Καβάλα

Μπορεί ο Σταύρος Ψωμιάδης να συνεχίζει το σαφάρι για την αναζήτηση νέου προπονητή, ωστόσο η «ορφανή» καρέκλα του τεχνικού, δεν τον εμποδίζει να προχωράει τον μεταγραφικό σχεδιασμό…

Ο πρόεδρος της Καβάλας αναζητά μεταξύ άλλων έναν επιθετικό κλάσης και σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports τον έχει βρει στο πρόσωπο του Νταβίντ Αγκάνζο. Ο 31χρονος Ισπανός επιθετικός αγωνίστηκε στην Ράγιο Βαγεκάνο τα τρία τελευταία χρόνια (την φετινή σεζόν είχε 23 συμμετοχές και 7 γκολ στην Segunda Division) από την οποία έμεινε ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι.

Οι επαφές με την Καβάλα φέρονται να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, ενώ σύμφωνα με τα όσα πηγάζουν από το περιβάλλον του Σταύρου Ψωμιάδη, στο παιχνίδι της απόκτησής του φέρεται να παίρνει μέρος και η ΑΕΚ.

Γεννημένος στις 10 Ιανουαρίου του 1981 στη Μαδρίτη, αποτελεί μία από τις «παλιοσειρές» των ισπανικών γηπέδων. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης και το 1999 σε ηλικία 18 ετών έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα με την οποία έπαιξε συνολικά σε 4 παιχνίδια.

 Μετά την σεζόν 2000-01 άρχισε γυρνάει ως δανεικός σε διάφορες ομάδες.  Ένα εξάμηνο στην Εσπανιόλ, ένα στην Εξτρεμαδούρα. Μετά μια"χαμένη" χρονιά ξανά στην Εσπανιόλ (2001-02) και εν συνεχεία «γεμάτες» χρονιές με Βαγιαδολίδ (2002-03) και Λεβάντε(2003-04).

Το καλοκαίρι του 2004 η Ρεάλ τον άφησε ελεύθερο και η Σανταντέρ απέκτησε τα δικαιώματά του. Την πρώτη σεζόν(2004-05) με την Σανταντέρ είχε 26 συμμετοχές και 7 γκολ,  ενώ την επόμενη περίοδο μετά από το πρώτο εξάμηνο στην ισπανική ομάδα, παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Το καλοκαίρι του 2006 επέστρεψε στην Σανταντέρ ωστόσο έμεινε στο περιθώριο παίρνοντας ελάχιστες ευκαιρίες συμμετοχές. Βρήκξε ξανά τον εαυτό του έπειτα από την μεταγραφή του στην Αλαβές με την φανέλα της οποίας έγραψε 30 συμμετοχές και 11 γκολ την περίοδο 2007-08. Από το καλοκαίρι του 2008 μέχρι το τέλος της φετινής περιόδου έπαιξε στην Ράγιο Βαγεκάνο, έχοντας συνολικά 72 συμμετοχές και 28 γκολ.

Προτάθηκε ο Μπουζίντ

Ενας ακόμη παίκτης βρίσκεται από την Δευτέρα (11/7) στην μεταγραφική ατζέντα του Σταύρου Ψωμιάδη. Ο λόγος, για τον Γαλλοαλγερινό κεντρικό αμυντικό Ισμαέλ Μπουζίντ που έμεινε ελεύθερος από την Χαρτς.

Ο 27χρονος παίκτης ξεκίνησε την καριέρα του το 2004 από τις ακαδημίες της Μετς, στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Ουνιόν Βερολίνου, την Αλγέρ, ενώ ακολούθησαν Καϊζερσλάουτερν, Γαλατασαράι, Τρουά, Ανκαραγκουτσού και Χαρτς. Είναι διεθνής με την Εθνική Αλγερίας, με την οποία μετράει 13 συμμετοχές από το 2007 μέχρι σήμερα.



NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Λευτέρης Πετρούνιας: Ραντεβού με την Ιστορία για τον «άρχοντα των κρίκων» - Ώρα τελικού στο Ρίμινι
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός, Τενερίφη-Περιστέρι και τον Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved