«Πάμε για ό,τι καλύτερο»

«Πάμε για ό,τι καλύτερο»

Για το φιλικό με την Πενιαρόλ, το ηλεκτρονικό εισιτήριο, αλλά και τη σημασία της στήριξης από τον κόσμο, μίλησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, κ. Αντώνης Ζαμπέτας.

Το στέλεχος της «κίτρινης» ΠΑΕ με δηλώσεις του στον «ΑΡΗΣ FM 92,8» δεν παρέλειψε ακόμα να στείλει μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, τονίζοντας πως ο Άρης πάει για ό,τι καλύτερο στο νέο πρωτάθλημα.

Αρχικά, ο κ. Ζαμπέτας, μιλώντας για το ηλεκτρονικό εισιτήριο, ανέφερε:

«Το διαδίκτυο είναι πια μέσα σε κάθε σπίτι. Είναι ένα μέσο που χρησιμοποιούν πολλοί για διάφορους λόγους και αναπόφευκτα έφτασε η στιγμή να μπει και ο Άρης σε αυτή την παροχή υπηρεσίας. Ήταν ένα πάγιο αίτημα των ανθρώπων της επαρχίας, αλλά και του εξωτερικού. Σήμερα υπάρχει δυνατότητα χωρίς να περιμένει κάποιος στην ουρά, να μπαίνει στο σάιτ της ΠΑΕ Άρης, όπου υπάρχει το λίνκ για την Tickethour, να δει την εικονική περιήγηση του γηπέδου, να βρει ποια θέση θέλει και να την κλείσει».

Σχετικά με τον φιλικό αγώνα του Άρη με την Πενιαρόλ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (26/7, 21.00):

«Έγιναν “τιτάνιες” προσπάθειες από τους ανθρώπους των γραφείων και αυτών που μεσολάβησαν για να έρθει η Πενιαρόλ. Μην ξεχνάμε ότι θα έρθει στην Ευρώπη μόνο για τρεις αγώνες» ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Είναι ο πρώτος αγώνας με ηλεκτρονικό εισιτήριο. Υπάρχει η δυνατότητα, με την εικονική περιήγηση, οι φίλοι της ομάδας να κάνουν κράτηση της θέσης που θέλουν. Μετά θα εκδοθεί παραστατικό για την κράτηση της θέσης και την επόμενη εβδομάδα, που θα έρθει και το υπόλοιπο υλικό που χρειάζεται, συν το εισιτήριο που θα αλλάξει όψη, θα υπάρχει δυνατότητα να πάρει ο κόσμος το ανταλλακτήριο εισιτήριο του.

Όσοι δεν θέλουν να ακολουθήσουν αυτή τη διαδικασία, από τις 5.30 σήμερα (11/7), τα παιδιά του Aris Mobile θα είναι έτοιμα να τους εξυπηρετήσουν Έχουμε δώσει ήδη 500 εισιτήρια από το διαδίκτυο. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

Επίσης πρέπει να αναφέρω πως τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για τον αγώνα με την Πενιαρόλ».

Για το θέμα των τουρνικέ:

«Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τελειώσει την ανεύρεση της καλύτερης λύσης με τα τουρνικέ. Με την εκτύπωση του εισιτηρίου από το σπίτι μας, θα πηγαίναμε στο τουρνικέ και θα μπαίναμε μέσα. Όταν αυτό λυθεί, θα ακολουθείται αυτή η διαδικασία. Μέχρι να γίνει αυτό θα υπάρχει ανταλλακτήριο εισιτηρίου, που θα μπορεί να το κάνει κάποιος και μισή ώρα πριν το αγώνα.

Μπορεί κάποιος να έρθει στο μεγάλο Mobile, να κάνει την κράτηση του να πάρει το αντίστοιχο αποδεικτικό και όταν τυπωθούν τα εισιτήρια να έρθει και να το πάρει. Υπάρχουν χρεωστικές κάρτες που δίνουν οι τράπεζες, και μπορούν  να γίνουν αγορές μέσω αυτών. Η safe card είναι το ίδιο πράγμα.

Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα να γίνει κατάθεση στον λογαριασμό της ΠΑΕ  Άρης στη MARFIN BANK με αριθμό 0138666424, Το καταθετήριο που θα λάβει από την τράπεζα θα πρέπει να στο στείλει με φαξ στο  ARIS MOBILE και το 2310 318463, να γράψει πάνω το διάζωμα, τη θύρα και τη θέση. Με αυτό τον τρόπο θα γίνει η κράτηση και όταν έρθει η ώρα θα παραλάβει το ανταλλακτήριο εισιτήριο. Αν είχαμε τα τουρνικέ θα είχαν λυθεί όλα τα θέματα».

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης, σημείωσε:

«Είναι κατανοητό ότι ο κόσμος έχει οικονομικές δυσκολίες. Ο Άρης όμως είναι μια διαφυγή από τα προβλήματα του. Θέλουν να βλέπουν την ομάδα να πηγαίνει καλά. Έχουμε ένα δουλευταρά προπονητή, που κοιτάει την παραμικρή λεπτομέρεια και με αυτή την προσδοκία πάμε για ότι καλύτερο στο νέο Πρωτάθλημα. Για αυτό το λόγο ο κόσμος πρέπει να “αγκαλιάσει” αυτό το εγχείρημα. Επενδύουμε σε νέα παιδιά με στόχο να έχουμε μια καλή φουρνιά έλληνα παικτών».

Για τον πρώην προπονητή τερματοφυλάκων του Άρη, κ. Ουέλερσον:

«Έφυγε κατασυγκινημένος από την ομάδα. Μας είπε ότι έχει ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα που του επιβάλει την επιστροφή στην πατρίδα του».

Για το θέμα της τηλεοπτικής μετάδοσης των φιλικών αγώνων της ομάδας:

«Τα φιλικά στο εξωτερικό θα μεταδοθούν κανονικά. Το ματς της Πενιαρόλ θα το διαπραγματευτούμε ξεχωριστά».

Στέλνοντας ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, ο κ. Αντώνης Ζαμπέτας, έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας:

«Ευχαριστούμε τον κόσμο με όλη μας την καρδιά για την στήριξη του έως τώρα σχετικά με τα διαρκείας. Δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, αλλά ευχαριστώ τον κόσμο που μας στήριξε μέχρι στιγμής. Προσπαθώ και εγώ με τον τρόπο μου να σπρώξω τον κόσμο προς τα εκεί γιατί είναι η μόνη λύση. Ο Άρης ανήκει στον κόσμο του.

Θέλουμε από το μεγάλο μας χορηγό, που είναι ο κόσμος, να περιβάλει με αγάπη και να στηρίξει τα διαρκείας τα εισιτήρια και την Λέσχη».



Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved