«Δεν δημιουργείται δεδικασμένο»

«Δεν δημιουργείται δεδικασμένο»

Υπεραμύνθηκε της απόφασης της Σούπερ Λίγκας να επικυρώσει τη βαθμολογία ο Γιώργος Σπανός, αν και ο ίδιος ψήφισε λευκό στη διαδικασία. «Δεν δημιουργεί δεδικασμένο», τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Ο Σπανός μίλησε αμέσως μετά το τέλος του Δ.Σ. της Λίγκας στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra και παρότι ενημέρωσε ότι ο ίδιος ψήφισε λευκό, εξήγησε ότι έπρεπε να επικυρωθεί η βαθμολογία.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του προέδρου της ΠΑΕ Ατρόμητος για:

Το αν αυτή η απόφαση είναι ανήθικη, όπως υποστηρίζει η ΠΑΕ ΑΕΛ

«Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τη δήλωση του κ. Πηλαδάκη.  Η Σούπερ Λίγκα αποφάσισε έπειτα από λεπτομερή ανάλυση, να επικυρώσει τη βαθμολογία. Ηταν μια ενέργεια που έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό. Δεν έπρεπε να αφήσουμε το πρωτάθλημα να διασύρεται. Η επικύρωση άλλωστε δεν έχει σχέση με τις όποιες αποφάσεις παρθούν σε επίπεδο αθλητικής δικαιοσύνης»

Τις συμβατικές υποχρεώσεις που έπρεπε να τηρηθούν

«Εχουμε ένα συμβόλαιο με τη NOVA που προβλέπει ότι μέχρι τις 15 Ιουλίου θα πρέπει να έχει γίνει η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος. Η NOVA έχει ενημερωθεί ότι δεν θα έχει γίνει μέχρι τότε, αλλά και ότι το νέο πρωτάθλημα αποφασίστηκε να ξεκινήσει στις 27-28 Αυγούστου».

Το πώς θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα από τη στιγμή που δεν έχουν ασκηθεί ακόμα πειθαρχικές διώξεις σε αρκετούς από τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο με τα στημένα

«Τις νομικές προεκτάσεις δεν τις γνωρίζω απόλυτα, αλλά σύμφωνα με τις απόψεις των νομικών του συναιτερισμού, δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Ακόμα και  κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος θα μπορεί κάποια ομάδα να πληρώσει τις κυρώσεις. Μπορεί για παράδειγμα να υποβιβαστεί ομάδα και να συνεχιστεί το πρωτάθλημα με 15 αντί για 16»

Τις εκκρεμότητες με Ηρακλή και Αστέρα Τρίπολης

«Ευελπιστούμε ότι η ποινική δικαιοσύνη θα τρέξει και μέχρι τέλος Ιουλίου θα έχουν λυθεί αυτές οι εκκρεμότητες».

Το πόσο λογική είναι η επικύρωση από τη στιγμή που ουσιαστικά μόλις 7 ήταν οι ψήφοι υπέρ

«Πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση δημοκρατικά και νομίζω ότι το να σχολιάζουμε την επικύρωση δεν έχει σημασία. Δεν δημιουργεί κανένα δεδικασμένο. Αν αύριο το πρωί βγάλει απόφαση η Αθλητική Δικαιοσύνη για μια ομάδα, θα σεβαστούμε την απόφαση αυτή. Ας περιμένουμε τι θα αποφασίσουν τα αθλητικά όργανα και που θα κατατάξουν τις ομάδες που θα έχουν κυρώσεις και θα δούμε»

Το γιατί ο Ατρόμητος ψήφισε λευκό

«Διότι δεν μας έπεισαν ούτε οι μεν ούτε οι δε. Θεωρώ ότι η όποια απόφαση βγει από Αθλητικά Δικαστήρια, θα τηρηθεί με θρησκευτική ευλάβεια από τη Σούπερ Λίγκα. Αρα δεν δημιουργεί δεδικασμένο η επικύρωση»

Το αν γνωρίζει πως ασκήθηκαν νέες διώξεις και ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος στον Βαγγέλη Μαρινάκη

«Δεν το γνωρίζω, από εσάς το ακούω»

Το αν υπάρχει συγκεκριμένη σειρά βάσει της οποίας ψηφίζουν οι πρόεδροι;

«Υπάρχει αλφαβητική σειρά. Καμιά φορά, όμως, ψηφίζουμε και ανάποδα, από το τέλος προς την αρχή (σ.σ. αλφαβητικά και πάλι), ανάλογα με το τι θα συμφωνήσουμε»



Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved