Τα εισιτήρια με Πενιαρόλ

Τα εισιτήρια με Πενιαρόλ

Από σήμερα (11/7) οι οπαδοί του Αρη θα μπορούν να προμηθεύονται τα «μαγικά χαρτάκια» της φιλικής αναμέτρησης με την υπερπρωταθλήτρια Ουρουγουάης

Οι οπαδοί του Αρη έχουν αρχίσει να μετρούν αντίστροφα για την σπουδαία φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Πενιαρόλ, που θα γίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (26/7, 21:00). Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ η διάθεση των εισιτηρίων του συγκεκριμένου αγώνα ξεκίνησε από σήμερα (11/7) και μάλιστα από την πρώτη στιγμή η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης:

«Από σήμερα οι φίλοι του ΑΡΗ θα μπορούν να προμηθεύονται, μέσω e-ticketing, τα εισιτήρια τους για το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Πενιαρόλ -στις 26 Ιουλίου στις 21:00 στο “Κλεάνθης Βικελίδης”- μέσω της διεύθυνσης: http://buy.tickethour.com/arisfc-ww/showProductList.html

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι ιδιαίτερα χαμηλές. Πιο συγκεκριμένα για τις θύρες 1,3 και 4 τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ. Για τις θύρες 2,5,6 κοστίζουν 20 ευρώ. Για την θύρα 9 το κόστος είναι 30 ευρώ, για την θύρα 7 είναι 35 ευρώ και για την θύρα των VIP κοστίζουν 70 ευρώ. Όσα εισιτήρια απομείνουν θα τεθούν σε κυκλοφορία την επόμενη εβδομάδα από το ARIS MOBILE».

Λίγη ώρα αργότερα η ΠΑΕ Αρης εξέδωσε νέα ανακοίνωση, παρέχοντας τις απαραίτητες διευκρινίσεις σχετικά με τα εισιτήρια του φιλικού με την Πενιαρόλ.

«Λόγω της τεράστιας ζήτησης των εισιτηρίων του αγώνα με την AC PENAROL (σ.σ. http://arisfc.gr/index.cfm?pid=2&view=detail&id=2344 ) ο κόσμος του ΑΡΗ πέρα από την δυνατότητα που θα έχει να «κλείσει» το εισιτήριό του μέσω της υπηρεσίας e-ticketing, θα μπορεί επίσης από τις 17:30 σήμερα να μεταβεί στο ARIS MOBILE και με τον ίδιο τρόπο να εξασφαλίσει το εισιτήριο για το παιχνίδι. Όσοι επιλέξουν να αγοράσουν το εισιτήριό τους μέσω κατάθεσης των χρημάτων σε Τράπεζα θα πρέπει να καταθέσουν το ποσό στον λογαριασμό της MARFIN BANK 0138666424 (στο όνομα: ΠΑΕ ΑΡΗΣ). Στην συνέχεια θα πρέπει να στείλουν το καταθετήριο με φαξ στο τηλ. του ARIS MOBILE 2310 318463 και να αναγράφουν θύρα, θέση, διάζωμα και σειρά όπως και τα στοιχεία επικοινωνίας τους (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο). Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί μόλις τυπωθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας».

Ελευθερούδης: «Προφορικό deal με Νάπολι»

Διευκρινήσεις σχετικά με την διαδικασία διάθεσης των ηλεκτρονικών εισιτηρίων έδωσε, μιλώντας στον ΑΡΗΣ FM, ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιώργος Ελευθερούδης, ο οποίος αποκάλυψε και την προφορική συμφωνία που υπάρχει με την Νάπολι για την διεξαγωγή φιλικού στο γήπεδο Χαριλάου.

«Είναι η πρώτη φορά που θα λειτουργήσει το σύστημα αυτό και θα πρέπει να ενημερώσουμε στους ενδιαφερόμενους πως ό,τι έκαναν με το εισιτήριο διαρκείας το ίδιο μπορούν να ακολουθήσουν και τώρα. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι πληρωμής. Μπαίνοντας κάποιος στο site μπορεί να διαλέξει τον τρόπο που τον εξυπηρετεί. Εάν δεν υπάρχει πιστωτική κάρτα, μπορεί κάποιος να καταθέσει σε μια τράπεζα στον λογαριασμό της ΠΑΕ Αρης το ποσό που κοστίζει το εισιτήριο αναφέροντας επάνω στο καταθετήριο ότι το ποσό αφορά εισιτήριο του αγώνα με την Πενιαρόλ, το διάζωμα, την θύρα που έχει κλείσει και από εκείνη τη στιγμή έχει εξασφαλίσει το εισιτήριό του. Πιστεύω ότι το ηλεκτρονικό εισιτήριο είναι πολύ καλό. Είναι πολύ σημαντικό ειδικά αυτήν την περίοδο, που οι περισσότεροι λείπουν σε διακοπές κι έτσι δεν χρειάζεται καν να μετακινηθούν. Σαφώς και θα κρατηθούν κάποια εισιτήρια, αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό θέλουμε να διατεθεί μέσω e-ticketing που το βλέπουμε σαν πειραματικό στάδιο».

Για το φιλικό με την Πενιαρόλ, επεσήμανε:

«Μιλάμε για μια πολύ μεγάλη ομάδα, την ομάδα του 20ου αιώνα στη Νότια Αμερική. Ο Αρης αποδεικνύει ότι έχει σχέση με τις πλέον μεγάλες ομάδες της Λατινικής Αμερικής. Είναι γνωστό ότι στην αρχή μιλούσαμε για φιλικό με την Μπόκα Τζούνιορς, αλλά υπήρχε πρόβλημα στο κομμάτι της μετακίνησης. Από εκεί και πέρα, μιλήσαμε με κάποιον συνεργάτη μας και επικοινωνήσαμε απευθείας με την Πενιαρόλ. Μας εξυπηρετεί το γεγονός ότι η Πενιαρόλ παίζει φιλικό με την Πόρτο, την κάτοχο του Europa League. Όσον αφορά στα φιλικά που έχει κλείσει στην Ευρώπη είναι μόνο με την Πόρτο, τον Αρη, την Γιουβέντους και τη Νάπολι. Επιπλέον θα κυκλοφορήσει ένα συλλεκτικό κασκόλ που θα διατίθεται στην μπουτίκ από την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ θα δούμε εάν μπορούμε να προχωρήσουμε στην υπογραφή κι ενός μνημονίου συνεργασίας, όπως έχουμε κάνει με την Μπόκα».

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα φιλικά εντός και εκτός συνόρων, ο κ. Ελευθερούδης, υπογράμμισε:

«Εμείς ανακοινώνουμε από τη στιγμή που υπογράφουμε κάτι. Το σίγουρο είναι πως θα γίνουν τρία φιλικά στην Αυστρία, εκ των οποίων τα δυο έχουν οριστικοποιηθεί. Περιμένουμε και το τρίτο για να βγάλουμε επίσημη ανακοίνωση. Οι προτάσεις και οι ομάδες με τις οποίες μιλάμε στην Ιταλία είναι μεγάλα ονόματα. Θα γίνουν σίγουρα δύο φιλικά, όμως, λόγω των ημερομηνιών, πρέπει να δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα, ενώ –όπως είναι γνωστό- οι Ιταλοί τα φιλικά τους δεν τα κλείνουν νωρίς. Τέλος υπάρχουν συζητήσεις με την Νάπολι, με την οποία έχουμε συμφωνήσει προφορικά για φιλικό στο ‘Κλεάνθης Βικελίδης’ τον Αύγουστο, μια εβδομάδα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα».



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved