«Το ποδόσφαιρο φτιάχνεται σε 2 ώρες»

«Το ποδόσφαιρο φτιάχνεται σε 2 ώρες»

Λάβρος ήταν ο Κώστας Πηλαδάκης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, αναφερόμενος στη Σούπερ Λίγκα, τα στημένα παιχνίδια, αλλά και χρέη του κράτους προς την ΠΑΕ.

Ο ιδιοκτήτης της Λάρισας μίλησε στον ΣΚΑΪ και αρχικά παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς ότι το εγχείρημα της Λίγκας απέτυχε, ωστόσο ισχυρίστηκε ότι αν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θέλουν, μπορούν να φτιάξουν το ποδόσφαιρο μέσα σε μόλις δύο ώρες.

«Ενώ υπήρχαν πολλοί παράγοντες για να φτιαχτεί κάτι καλό, όσοι βρίσκονται γύρω από τους ισχυρούς άνδρες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, τούς επηρεάζουν και τους ωθούν σε πόλωση. Αν θέλουν, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μπορούν να φτιάξουν το ποδόσφαιρο μέσα σε δύο ώρες. Αυτό δεν μπορεί να το κάνει η Λάρισα, η Ξάνθη ή άλλες ομάδες. Οι προθέσεις του Ντέμη Νικολαϊδη, του Γιάννη Βαρδινογιάννη, οι δικές μου, του Πέτρου Κόκκαλη, ήταν να φτιαχτεί κάτι υγιές, αλλά οι περισσότεροι απομακρύνθηκαν. Δεν είναι υγιές να παίρνει κάθε χρόνο η ίδια ομάδα το πρωτάθλημα», τόνισε αρχικά ο Πηλαδάκης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην υπόθεση των στημένων αγώνων.

«Υπάρχει βούληση να φτάσει μέχρι τέλους το θέμα, αλλά θα πρέπει να αποδειχθεί. Το θέμα είναι να υπάρχει αθλητική δικαιοσύνη και όχι μόνο ποινική, αν αποδειχθεί κάτι. Νομικοί κύκλοι της Λάρισας ασχολούνται με την  προσφυγής της ΑΕΛ στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Είναι ανεπίτρεπτο η ΕΠΟ να μην έχει ασχοληθεί με την προσφυγή του ΟΦΗ στα πολιτικά δικαστήρια και μόλις εμείς είπαμε ότι σκεφτόμαστε να προσφύγουμε στα ευρωπαϊκά, να βγάζει ανακοίνωση. Υπάρχει δεδικασμένο πλέον αφού δεν έγινε κάτι με τον ΟΦΗ. Δεν έχω κάτι με τον ΟΦΗ, άλλωστε είμαι Κρητικός. Δεν ξέρουμε που θα παίζουμε του χρόνου και αυτό είναι απίστευτο. Κοντεύει να τελειώσει ο Ιούλιος και δεν γνωρίζουμε σε ποια κατηγορία θα παίζουμε. Εχουμε κάνει έναν ενδιάμεσο σχεδιασμό για τη νέα σεζόν ανάλογα την κατηγορία που θα αγωνιζόμαστε».

Κλείνοντας, μίλησε και για χρέος του κράτους προς την ΠΑΕ που δημιουργήθηκε λόγω της AEL FC Arena.

«Είναι απίστευτη η ιστορία που μας ταλανίζει. Μας χρωστά το κράτος ΦΠΑ και το έχει παραδεχθεί. Δεν μας πληρώνει αν και εμείς είμαστε εντάξει σε όλες μας τις υποχρεώσεις. Αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώσει γιατί το γήπεδο είναι η μοναδική αθλητική επένδυση μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Και όπως βλέπω θα είναι η τελευταία».



ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Παραμένει και τη σεζόν 2024/25 στη Νεπτούνας ο Βόβορας
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
Θρήνος στο NBA: Πέθανε στα 33 του ο Ντάριους Μόρις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved