«Εξάστερος Πετρό», «τρίποντος» Κάρα!

«Εξάστερος Πετρό», «τρίποντος» Κάρα!

Το κλίμα στο Κίτσμπουελ είναι εξαιρετικό και οι πλάκες δίνουν και παίρνουν σε κάθε προπόνηση. Διαβάστε για τον… «εξάστερο» Πετρόπουλο, τα τρίποντα του Καραγκούνη και το στοίχημα του Λάζαρου.

Κίτσμπουελ Αποστολή: Χρήστος Γιαννούλης

Από τον πρώτο κιόλας «κύκλο» της σημερινής (10/07) προπόνησης, φαινόταν η καλή διάθεση των «πρασίνων». Στις ασκήσεις «6-2» έγιναν αρκετά πειράγματα μεταξύ των παικτών, με τους Καραγκούνη και Σεϊταρίδη να είναι αυτοί που το είχαν πάρει πιο… πατριωτικά και να απογοητεύονται σε κάποια λάθη των συμπαικτών τους.

Τα τρίποντα του «Κάρα» και ο «εξάστερος» Πετρό!

Ας ξεκινήσουμε λίγο ανάποδα… από το τέλος της προπόνησης όπου οι Γιώργος Καραγκούνης και Αντώνης Πετρόπουλος έδωσαν… ρεσιτάλ. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είχε τελειώσει το μπάνιο του και βγήκε για μερικά σουτάκια στο γηπεδάκι του μπάσκετ, δείχνοντας ότι κατέχει και την «πορτοκαλί» θεά εκτός από αυτή του ποδοσφαίρου.

Ο Καραγκούνης μάλιστα είχε για κοινό τον Αλέξανδρο Τζόρβα, ενώ σε μια του προσπάθεια, είπε χαρακτηριστικά: «Αν το βάλω, κληρωθήκαμε με Βασλούι». Όμως η μπάλα δεν του έκανε τη χάρη και πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε τον αντίπαλο του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Champions League.

Όσο για τον Αντώνη Πετρόπουλο, όταν βγήκε από τα αποδυτήρια ο Τζόρβας του είπε… «καλώς τον εξάστερο», σκορπώντας αρκετό γέλιο. Ο νεαρός φορ του Παναθηναϊκού χαμογέλασε και πήγε να βάλει τα πόδια του στις μικρές πισίνες με πάγο που χρησιμοποιούνται για αποθεραπεία, παίρνοντας πόζες… «μοντέλου», για να δικαιολογήσει τον χαρακτηρισμό του Τζόρβα που συνέχισε να τον «τσιγκλάει»!

«Πρωί-πρωί» και… «καλημέρα Νούνο»!

Μια πάσα του Γιώργου Ιωαννίδη με το ξεκίνημα της προπόνησης ανάγκασε τον Αντώνη Πετρόπουλο να κάνει υπερπροσπάθεια για να την προλάβει και να πει στον συμπαίκτη του… «μη μας κάνεις τέτοια πρωί πρωί», ενώ αργότερα, στη διάρκεια της βασικής άσκησης στο κεντρικό γήπεδο, ο Γιόσου Σαριέγκι βρήκε τρόπο να πειράξει τον βοηθό του Φερέιρα Νούνο Αλμέιδα.

«Έλα Νούνο, καλημέρα», του είπε χαρακτηριστικά θέλοντας να του δείξει ότι είχε καθυστερήσει χαρακτηριστικά σε μια του ενέργεια. Από εκεί και πέρα, το πάθος του Γιώργου Καραγκούνη και οι συνεχείς προσπάθειές του για να κερδίσει, έκαναν τον Φερέιρα να τον… κλωτσήσει (φιλικά βέβαια) από πίσω όταν… κυνηγούσε τον Αλμέιδα για να του διαμαρτυρηθεί!

Οι διαμαρτυρίες του Μπουμσόνγκ!

Σε μια άσκηση που οι «πράσινοι» έπρεπε να αλλάξουν έξι πάσες για να κάνουν στη συνέχεια αλλαγή παιχνιδιού προς το άλλο γκρουπ, ο Μπουμσόνγκ διαμαρτυρήθηκε πως οι αντίπαλοι έκαναν μόνο πέντε. Ο Γάλλος φώναξε προς τον Αλμέιδα που ήταν ο «διαιτητής», λέγοντας «Five mister, five mister» για αρκετές φορές, και όταν η ομάδα του έκανε έξι πάσες και άλλαξε παιχνίδι ο Αλμέιδα είπε «Five mister», θέλοντας να πειράξει τον «Μπουμ».

Όσο για το πάθος που αναφέραμε, αυτό ήταν αρκετό και υπήρξαν δυο μικροτραυματισμοί χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα για τους Βύντρα και Δημούτσο που ήταν τα… «θύματα». Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός πάντως φρόντισε να θυμίσει στον Καντέ ότι πρέπει να είναι προσεκτικός, λέγοντας «Καντέ, την μπάλα παίρνουμε όχι τα πόδια»!

«Καλά παίζουν οι δημοσιογράφοι»!

Επιστρέφοντας στο τέλος της προπόνησης, αποσπάσαμε και τα εγκώμια του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο λόγος για τους εκπρόσωπους του Τύπου που βρίσκονται εδώ στο Κίτσμπουελ για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού που μετά το τέλος του προγράμματος των «πρασίνων» βρήκαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν με μπάσκετ και ποδόσφαιρο στο μικρό γηπεδάκι μπάσκετ που υπάρχει στο χώρο.

«Καλά παίζουν οι δημοσιογράφοι ε;», είπε γελώντας ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και κάπου εκεί έπεσε και η ιδέα για διπλό μεταξύ του τεχνικού επιτελείου και των εκπροσώπων του Τύπου. «Είναι μια καλή ευκαιρία να σας… σκοτώσουμε», είπε χαριτολογώντας ο Πορτογάλος προπονητής και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Να δούμε βέβαια και τι θα γράψετε πρώτα»! Το διπλό θα γίνει πάντως, αν και θα χρειαστούμε τι συνεισφορά κανενός ή δυο παικτών για να τα βγάλουμε πέρα αφού το τιμ του Φερέιρα φαίνεται… Fit!

Τα στοιχήματα του «Λάζου» και η «αδυναμία» του Τζόρβα

Τελειώνοντας, ο Λάζαρος Χριστοδολόπουλος ήταν αυτός που συνέχισε και σήμερα να ασχολείται πιο σοβαρά με το μπάσκετ! Ο διεθνής χαφ του Παναθηναϊκού σούταρε αρκετά τρίποντα, και μάλιστα με ευστοχία βάζοντας στοιχήματα με τον Μιχάλη Παπαμιχαήλ, φυσιοθεραπευτή των «πρασίνων».

Ο τελευταίος φαίνεται να αποτελεί και την… «αδυναμία» του Αλέξανδρου Τζόρβα, αφού πάλι του έκανε πλάκα όταν αποφάσισε να τρέξει στο στίβο του γηπέδου. «Πάρε ηλεκτρολύτες Μιχάλη, μην κουραστείς», φώναζε ο διεθνής πορτιέρο προς το μέλος του τεχνικού επιτελείου ενώ αποχωρούσε από το γήπεδο!

«Εξάστερος Πετρό», «τρίποντος» Κάρα!



NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved