Ανέβασε την ένταση ο Φερέιρα

Ανέβασε την ένταση ο Φερέιρα

Σε αυξημένους ρυθμούς έγινε η προπόνηση του Παναθηναϊκού το απόγευμα του Σαββάτου (09/07) στο Κίτσμπουελ. Θεαματικό γκολ από Καραγκούνη και πίεση από το τεχνικό τιμ για σκληρή δουλειά.

Κίτσμπουελ Αποστολή: Χρήστος Γιαννούλης

Ακόμα πιο επίπονη ήταν η προπόνηση που έγινε το Σάββατο (09/07) το απόγευμα στο Κίτσμπουελ, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να αυξάνει την ένταση και να ζητάει ακόμα περισσότερη σκληρή δουλειά από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα που έκαναν οι ποδοσφαιριστές των «πρασίνων», ο Φερέιρα τους χώρισε σε τρία γκρουπ και έγιναν ασκήσεις τακτικής «5-2». Η μία ομάδα μάλιστα ήταν… ελλιπής αριθμητικά και έτσι πήρε μέρος σε αυτή ο βοηθός του Ζεσουάλδο Φερέιρα, Ζόζε Γκόμες.{textlink}

Στη συνέχεια, το γήπεδο χωρίστηκε στα τρία και οι ομάδες έπαιζαν ταυτόχρονα με έμφαση στην κυκλοφορία και την κατοχή της μπάλας. Κάθε ομάδα που κατάφερνε να συμπληρώσει πέντε πάσες έδινε την μπάλα σε άλλη ομάδα για να ξεκινήσει νέος κύκλος της άσκησης η οποία έγινε σε πολύ δυνατούς ρυθμούς και ένταση. Μάλιστα οι «πράσινοι» φάνηκαν να χαίρονται αρκετά την προπόνηση και όταν κατάφερναν να συμπληρώσουν τις πέντε πάσες, πανηγύριζαν!

Ακολούθησε ένα δίτερμα, με τις τρεις ομάδες να αποτελούνται από εννιά παίκτες, σε μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου από ότι το πρωί. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έδωσε και πάλι έμφαση στην τακτική και έδινε διαρκώς εντολές στους παίκτες του, ζητώντας να γίνουν πράξη τα όσα έχει πει στους ποδοσφαιριστές του να εφαρμόσουν. Στο δίτερμα υπήρχε και πάλι αυξημένος ρυθμός, με τον Καραγκούνη να πετυχαίνει το καλύτερο γκολ όταν στο ύψος του πέναλτι σταμάτησε την μπάλα και ενώ ήταν με πλάτη στην εστία γύρισε και σκόραρε με εντυπωσιακό τρόπο.

Οι ομάδες που έπαιξαν στο δίτερμα, ήταν αυτές των «πράσινων», των «πορτοκαλί» και των «κίτρινων». Οι τερματοφύλακες έπαιζαν εναλλάξ σε κάθε ομάδα, ενώ είχαν παρουσιαστεί στο γήπεδο μία ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη της προπόνησης και δούλεψαν σε ειδικό πρόγραμμα με τον Βασίλη Αλεξούδη. Στο κανονικό πρόγραμμα εντάχθηκαν όταν ξεκίνησε το δίτερμα.

Οι ομάδες στο δίτερμα:

Πράσινοι: Μουν, Κλέιτον, Χριστοδουλόπουλος (επαιξε και στις δύο), Τριανταφυλλόπουλος, Μαρίνος, Δημούτσος, Μπιάρσμιρ

Πορτοκαλί: Καντέ, Ιωαννίδης, Μπουμσόνγ, Σειταρίδης, Φουρλάνος, Καραγκούνης, Πετρόπουλος, Πλεσί

Κίτρινοι: Βύντρα, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Νίνης, Λέτο, Κατσουράνης και Χριστοδουλόπουλος

Μετά το τέλος του διτέρματος, οι «πράσινοι» έκαναν έξτρα τρέξιμο και ασκήσεις αντοχής, πριν ολοκληρώσουν το πρόγραμμά τους για την πρώτη μέρα προπονήσεων στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας.

Ανέβασε την ένταση ο Φερέιρα



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved