Έκλεισαν οι «Mad boys»

Έκλεισαν οι «Mad boys»

Μετά από 23 χρόνια, ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού «Mad boys» προχώρησε στην αναστολή της λειτουργίας του.

Ένα από τα ιστορικότερα κλαμπ των φίλων του «τριφυλλιού», έκλεισε και τους λόγους τους αναφέρει στην παρακάτω ανακοίνωση.

«Μετά από 23 χρόνια ενεργής παρουσίας ήρθε το τέλος εποχής για τον σύνδεσμο μας. Αποφασίσαμε μετά από πολύ σκέψη την αναστολή λειτουργίας του. Αν θα είναι προσωρινή το μέλλον θα το δείξει.

Οι λόγοι και οι αιτίες που φτάσαμε σε αυτή την απόφαση και σε αυτό το αποτέλεσμα είναι συνέπεια της αλλαγής φιλοσοφίας και νοοτροπίας που υπήρξε τα τελευταία χρόνια στο κλαμπ. Τα προβλήματα των τελευταίων χρόνων με τις κόντρες, τις διαφωνίες, τα στρατόπεδα, τον αποσχισμό μελών μαζί με την υπόλοιπη λαμπρή πορεία του κλαμπ … εξώδικα, περιοδικό, αφύπνιση, πρωτοπορία, πανό, πλακάτ, χορογραφίες, φωνή, άποψη, ιδεολογία, στήριξη ερασιτέχνη, Athens Fans, Ανεξάρτητοι… είναι πλέον ιστορία που την κρατάμε σαν παρακαταθήκη για την επόμενη γενιά, την 3η κατά σειρά και την πιο αδικημένη αφού δεν έζησε τις καλές στιγμές και δεν ήταν έτοιμη να παραλάβει την σκυτάλη.

Μελανό σημείο και πίκρα είναι ότι κάποιοι μέσα και έξω από συνδέσμους αντικατέστησαν έννοιες όπως στήριξη, ενδιαφέρον και αλληλοβοήθεια με κουτσομπολιό, θάψιμο και παραπληροφόρηση.

Καλούμε τα μέλη μας από όλη την Αθήνα να ενταχθούν σε όποιο κλαμπ του Ενιαίου Φορέα αυτοί νομίζουν αλλά και στον κεντρικό σύνδεσμο στο ήδη ένα κομμάτι που πρωτοστάτησε στην ίδρυση του θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα προστεθεί και το μεγαλύτερο κομμάτι των υπόλοιπων μελών ούτως ώστε όταν αργότερα οι συνθήκες το επιτρέψουν να υπάρξει ένταξη σε αυτό όχι σαν άτομα αλλά σαν ομάδα.

Το ιστορικό οίκημα της Παναθηναϊκού 8 θα συνεχίσει να υπάρχει (και να λειτουργεί ενίοτε) για όσο χρονικό διάστημα το ταμείο του κλαμπ θα έχει την δυνατότητα. Το σαιτ του συνδέσμου θα γίνει προσπάθεια να βγει από τον λήθαργο του για να υπάρχει μια επιπλέον φωνή στις δύσκολες στιγμές που αναμένεται να περάσει ο Σύλλογος μας αλλά και για να μην χαθεί η επαφή στο πέρασμα των χρόνων.

Επειδή ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά γύρω από το τελευταίο χρονικά τεύχος του περιοδικού που δεν κυκλοφόρησε, ο λόγος ήταν ότι δεν υπήρχε το κέφι και η όρεξη από όλα τα άτομα για να βγει. Ίσως ήταν λάθος τελικά προς όλους τους πιστούς αναγνώστες του περιοδικού που τόσα χρόνια στήριξαν την προσπάθεια. Αν κάποια στιγμή νιώσουμε την ανάγκη ή έχουμε να πούμε κάτι μπορεί να σκάσουμε μύτη. Ως τότε στηρίζουμε οργανωτικά και συμμετέχουμε συντακτικά στο καινούργιο περιοδικό που αναμένεται να κυκλοφορήσει. Απαραίτητη διευκρίνιση ότι είναι ένα νέο περιοδικό και όχι η συνέχεια του ΜAD BOYS 13 παρ’ ότι όπως θα διαπιστώσετε η φιλοσοφία του λίγο πολύ θα είναι ίδια με το παλιό στο να ξυπνάει συνειδήσεις δηλαδή και να φτιάχνει νέους οπαδούς με ιδεολογία και άποψη.

Στις δύσκολες αυτές εποχές που περνάμε επαγγελματικά και οικογενειακά ζώντας σε μια χώρα που οι άξιες, τα όνειρα και τα ιδανικά των πολιτών της έχουν ξεπουληθεί μια για πάντα, σας καλούμε να σταθείτε δίπλα στον Αυτοκράτορα της ψυχής μας στις περίεργες αυτές καταστάσεις που βιώνει γιατί απλά δεν μας έχει μείνει τίποτα άλλο να πιστεύουμε, να αγωνιούμε, να χαιρόμαστε, να ελπίζουμε, να ονειρευόμαστε.

MAD BOYS
ABELOKIPI FAN CLUB»



Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved