Χαλάρωμα ενόψει Φορτούνα

Χαλάρωμα ενόψει Φορτούνα

Χαλάρωμα και αποφόρτιση ενόψει του αυριανού φιλικού με τη Φορτούνα στο Ντίσελντορφ, πραγματοποίησαν το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Ο Λάζλο Μπόλονι έριξε τους ρυθμούς στους οποίους είχε συνηθίσει τους «ασπρόμαυρους», ώστε αυτοί να παρουσιαστούν αύριο φρέσκοι στο πρώτο φιλικό τεστ κόντρα στους  Γερμανούς που αγωνίζονται στη δεύτερη κατηγορία του εγχώριου πρωταθλήματος(8 μ.μ. ώρα Ελλάδας). Το απογευματινό πρόγραμμα έτσι περιλάμβανε ασκήσεις στο γήπεδο, στο γυμναστήριο και στην πισίνα, ενώ ατομικό ακολούθησαν οι Ντάριο Κρέσιτς, Πάμπλο Γκαρσία και Θανάσης Παπάζογλου.

Όσον αφορά στον Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος στην πρωινή προπόνηση αποκόμισε έναν μικροτραυματισμό κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού, πήρε κανονικά μέρος και αναμένεται να τεθεί εντός πλάνων του Ρουμάνου τεχνικού.

Αξίζει ακόμα να αναφερθεί πως για την προετοιμασία της το ίδιο αθλητικό κέντρο με τον ΠΑΟΚ έχει επιλέξει και η Αμπερντίν, ο προπονητή της οποίας Κρις Νοξ, παρακολούθησε την προπόνηση του ΠΑΟΚ, καταγράφοντας μάλιστα και κάποιες σημειώσεις, ενώ λίγα λεπτά αργότερα είχε τετ-α-τετ με τον Μπόλονι, ανταλλάσοντας απόψεις για την προετοιμασία και την προπονητική γενικότερα.

Τέλος, τα αποκαλυπτήρια του «Δικεφάλου» αναμένεται να παρακολουθήσουν 4.000 φίλοι του, με τον Μπόλονι, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, να παρατάσσει τον ΠΑΟΚ με 4-3-3, έχοντας στο αρχικό σχήμα τους Χαλκιά, Σαβίνι, Μπαλάφα, Λίνο, Ετό, Τσουκαλά, Φωτάκη, Ιβιτς, Βιεϊρίνια, Ρομπέρ και Σαλπιγγίδη.
Ο Ρουμάνος τεχνικός ευελπιστεί να δει τους «ασπρόμαυρους» να βγάζουν στο χορτάρι μερικά από τα στοιχεία τακτικής που έχουν δουλέψει τις προηγούμενες μέρες, ενώ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές .

Ο ΠΑΟΚ θα μεταβεί οδικά από το Άρνεμ στη γερμανική πόλη, επιστρέφοντας μετά τη λήξη του φιλικού το οποίο κλείστηκε με πρωτοβουλία των οπαδών της ομάδας που κατοικούν στο Ντίσελντορφ. Στο εν λόγω φιλικό ο ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει και έναν παλιό του γνώριμό. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Σάντορ Τόργκελε ο οποίος αγωνίστηκε στον Δικέφαλο τη σεζόν 2006-2007, όταν έφθασε στην Τούμπα από τον Παναθηναϊκό ως αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη.



Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved