Οι «πράσινοι» στο Κίτσμπουελ!

Οι «πράσινοι» στο Κίτσμπουελ!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ: Χρήστος Γιανούλης

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο Κίτσμπουελ μετά από σχεδόν έξι ώρες ταξιδιού με τους «πράσινους» να κατευθύνονται απευθείας στο ξενοδοχείο – «κάστρο» που τους περίμενε. Το Onsports, ήταν εκεί.

Το ταξίδι του Παναθηναϊκού προς την Αυστρία ολοκληρώθηκε στις 20:00, ώρα Αυστρίας, της Παρασκευής (08/07) μετά από απίστευτη ταλαιπωρία στο οδικό του σκέλος από το Μόναχο στο Κίτσμπουελ.

Ταλαιπωρία στο δρόμο

Με νέο οδηγό στο πούλμαν, οι «πράσινοι» τελικά διαψεύστηκαν για τις πλάκες που έκαναν εν πτήσει, όταν έλεγαν ότι ετοιμάστηκαν για κρύο καιρό και θα βρουν τελικά ζέστη. Μάλιστα μερικοί έβαζαν και στοίχημα για τον καιρό, το οποίο και έχασαν αφού αυτό που ακολούθησε ήταν αναπάντεχο και αντίθετο με τις πληροφορίες που είχαν πάρει οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Μια καταιγίδα άνευ προηγουμένου στο δρόμο από την Γερμανία προς το Κίτζμπουελ ανάγκασε τους «πράσινους» να μείνουν για περίπου μισή ώρα ακινητοποιημένοι στο δρόμο και να υποστούν αρκετή ταλαιπωρία ώσπου να φτάσει τελικά στον προορισμό της η ομάδα. Στην Αυστρία πάντως, ο καιρός είναι ιδανικός για τα πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα αφού υπάρχει ηλιοφάνεια και κατάλληλες συνθήκες προπονήσεων.

Ετοίμαζαν μια ώρα πριν το ξενοδοχείο!!!!

Το Onsports βρέθηκε στην άφιξη του Παναθηναϊκού στο – πέντε αστέρων – ξενοδοχείο «Αrosa», το οποίο θυμίζει μεσαιωνικό κάστρο και είναι απίστευτης ομορφιάς φυσικής και μη, όπου οι υπάλληλοι του ετοίμαζαν τα πάντα πυρετωδώς περισσότερο από μια ώρα πριν έρθει ο Παναθηναϊκός.

Το προσωπικό ήταν… επί ποδός πολέμου, οι μπαγκαζιέρες που θα μετέφεραν τις αποσκευές των «πρασίνων» στη θέση τους και υπήρχε άκρα… μυστικότητα, αφού οι υπεύθυνοι του «Arosa» δεν ήθελαν να αποκαλύψουν ούτε την είσοδο από την οποία θα έμπαινε στο ξενοδοχείο η ομάδα. Μάλιστα η Event Manager του «Arosa», ήρθε σε συνεννόηση με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για να ενημερώσει στη συνέχεια ότι μπορούν οι δημοσιογράφοι να είναι παρόντες στην άφιξη.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι στον ίδιο χώρο με τον Παναθηναϊκό είναι ήδη η Σίβασπορ, ομάδα που οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στο Worgl Stadion στις 15 Ιουλίου, ημέρα Παρασκευή. Μάλιστα, την ώρα που έφτασε η αποστολή του Παναθηναϊκού στο «Arosa», οι Τούρκοι είχαν ήδη πάρει θέσεις στο εστιατόριο του ξενοδοχείου για το δείπνο τους.{textlink}

Επιτέλους… Κίτζμπουελ!

Οι «πράσινοι» έφτασαν στις 21:00 ώρα Ελλάδας στο ξενοδοχείο και αποβιβάστηκαν λίγα μέτρα μακριά από την κεντρική είσοδο που θυμίζει μεσαιωνικό κάστρο και πύλη από… άλλη εποχή. Πρώτος από το πούλμαν κατέβηκε ο Αλέξανδρος Τζόρβας, ενώ ακολούθησαν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με τους συνεργάτες και στη συνέχεια πήραν την σκυτάλη οι Αλέξανδρος Τζόρβας, Ελίνι Δημούτσος, Νταμιέν Πλεσί, Σεντρίκ Καντέ, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και οι υπόλοιποι «πράσινοι».

Την ομάδα συνόδευε ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου, ενώ τελευταίοι αποβιβάστηκαν οι Γιώργος Καραγκούνης, Σωτήρης Νίνης και Κώστας Κατσουράνης. Η απουσία του Τζιμπρίλ Σισέ βέβαια ήταν αισθητή, ενώ οι παίκτες του «τριφυλλιού» όταν κατέβηκαν από το λεωφορείο κατευθύνθηκαν απευθείας στο εστιατόριο για να γευματίσουν, και στη συνέχεια να αποσυρθούν στα δωμάτιά τους έτσι ώστε να ξεκουραστούν για την σκληρή δουλειά που τους περιμένει από αύριο, Σάββατο (09/07).

Ο «στιλάτος» Λέτο και ο κεφάτος Λεοντίου

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού εμφανίστηκαν στο Κίτζμπουελ ομοιόμορφα ντυμένοι, με μπλούζες και σορτς της ομάδας, ενώ ο Σεμπάστιαν Λέτο έκανε τη διαφορά με τα μεγάλα ακουστικά στα αυτιά του και τα σκούρα γυαλιά που φορούσε παρά το γεγονός ότι είχε αρχίσει ήδη να σκοτεινιάζει στην Αυστρία. Από εκεί και πέρα, ξεχώρισε για άλλη μια φορά και το μαλλί του Σίλβα Κλέιτον, που ήταν εντυπωσιακά… φουσκωμένο.

Όσο για τους… νέους, οι Τριανταφυλλόπουλος, Ταμπάκης και Φουρλάνος φαίνεται να έχουν ήδη μπει στο κλίμα της ομάδας, ενώ ο επιστρέψαντας Σωτήρης Λεοντίου δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του για την παρουσία του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, αφού ήταν χαμογελαστός και ευδιάθετος κατά την διάρκεια της άφιξης στην Αυστρία.

Ο «βιβλιοφάγος» Τζόρβας και η θέα του Γιούρκα

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλέξανδρος Τζόρβας, που κατέβηκε από τους πρώτους και κατευθύνθηκε στην κεντρική πύλη του ξενοδοχείου, δεν αποχωρίστηκε στη διάρκεια του ταξιδιού ένα βιβλίο το οποίο επέλεξε για να περάσει την ώρα του και συνέχισε να το κρατάει ως την ώρα που μπήκε μέσα στο «Arosa».

Την ίδια ώρα, και λίγα μέτρα πιο πίσω, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης έδειχνε στον νέο βοηθό του Ζεσουάλδο Φερέιρα το καταπληκτικό τοπίο που υπάρχει απέναντι από το «Arosa». Μάλιστα ο διεθνής μπακ του Παναθηναϊκού είπε χαρακτηριστικά στον Νούνο Αλμέιδα πως… «δεν πρέπει να χάσεις την ευκαιρία και να το επισκεφθείς». Μάλιστα ο Σεϊταρίδης έδινε και συμβουλές στον Πορτογάλο για το πώς θα φτάσει στην κορυφή του λόφου χρησιμοποιώντας το τελεφερίκ που υπάρχει εκεί.

Δείπνο, ξεκούραση και από αύριο… τρέξιμο

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού με την άφιξή τους βρήκαν το εστιατόριο του ξενοδοχείου έτοιμο για το δείπνο τους και μετά από αυτό θα αποσυρθούν στα δωμάτιά τους για την απαραίτητη ξεκούραση από το μαραθώνιο ταξίδι που έκαναν από την Αθήνα ως το Κίτζμπουελ. Από το Σάββατο βέβαια θα αρχίσει η σκληρή δουλειά, για την οποία μιλάει διαρκώς ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Οι «πράσινοι» θα προπονούνται πρωί και απόγευμα, με τις πρωινές προπονήσεις να μην έχουν τόσο μεγάλη έμφαση στην τακτική αλλά στην φυσική κατάσταση ενώ τα απογεύματα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ετοιμάσει αρκετά πράγματα τα οποία θέλει φέτος να περάσουν στην ομάδα και να αφομοιωθούν κατάλληλα, έτσι ώστε να αποδώσει ο Παναθηναϊκός το ποδόσφαιρο που θέλει ο Πορτογάλος και να πετύχει τους στόχους του με πρώτο την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Οι «πράσινοι» στο Κίτσμπουελ!



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved