«Δεν θα το πιστεύουν»

«Δεν θα το πιστεύουν»

Την αισιοδοξία του ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι μια τελείως διαφορετική ομάδα από αυτή την προηγούμενης περιόδου, εξέφρασε ο Κώστας Κατσουράνης, κατά την αναχώρησή του για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «πρασίνων».

Ο διεθνήςαμυντικός μέσος του τριφυλλιού, αναφέρθηκε στον αποχαιρετισμό με τον Τζιμπρίλ Σισέ, μίλησε για τη μάχη που θα δώσει η ομάδα στα προκριματικά του Champiosn League, εξέφρασε την επιθυμία τη νέα χρονιά να παίξει στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ απέφυγε να πάρει θέση για το σκάνδαλο με τα «στημένα» παιχνίδια.

Οι δηλώσεις του Κώστα Κατσουράνη:  

«Έχουμε ένα παιχνίδι στις 26-27 και για αυτό δουλεύουμε κάθε μέρα για να είμαστε έτοιμοι. Είναι πολύ δύσκολα τα παιχνίδια, το ξέρουμε αυτό από τα προηγούμενα χρόνια, αλλά νομίζω ότι η ομάδα θα είναι πολύ καλή φέτος. Τόσο που οι περισσότεροι εδώ στην Ελλάδα δεν θα το περιμένουν και αυτό είναι καλό για μας. Κάθε χρόνο που περνάει η ομάδα δένεται και πιο πολύ, οι ποδοσφαιριστές ξέρουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Υπάρχει επίσης ένας προπονητής που κάνει σοβαρή δουλειά και το έχει αποδείξει στις άλλες του ομάδες. Για μένα αυτό είναι το σημαντικό ότι έχουμε ακόμα ένα χρόνο μαζί και καλύτερες σχέσεις και αυτό πιστεύω θα φανεί στο γήπεδο».

Για τον αποχαιρετισμό με τον Σισέ:

«Ήταν συγκινητικό. Είμαστε δύο χρόνια μαζί. Περάσαμε πολλές έντονες στιγμές. Του ευχηθήκαμε καλή τύχη και να είναι υγιής. Το ίδιο είπε και εκείνος και ότι θα τα πούμε στους ομίλους».

Για τα προκριματικά του Champions League:

«Σίγουρα αυτός είναι ο στόχος μας, ο μεγαλύτερος και πιο δύσκολος, μην κρυβόμαστε είναι δύσκολος στόχος. Πρέπει να κοιτάξουμε τα πρώτα ματς, όπου θα αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες για να περάσουμε στον επόμενο προκριματικό και θα δούμε μετά και την κλήρωση».
Για τους νεαρούς παίκτες από την ομάδα νέων που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία:
«Ξέρετε τις απόψεις μου. Είμαι στο ποδόσφαιρο πολλά χρόνια και αυτό είναι το σωστό. Οι ομάδες στην Ελλάδα πρέπει να πουλάνε και όχι να αγοράζουν. Ο κόσμος πρέπει να το στηρίξει αυτό. Γιατί να αγοράζουμε και να μην πουλάμε; Δεν είμαστε ούτε Ισπανία ούτε Γαλλία».
Για τα «στημένα» παιχνίδια:

«Δεν θέλω να πω κάτι για αυτό».

Για τη θέση που θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο:

«Δεν το γνωρίζω αυτό. Θα  προτιμούσα να παίζω στη μεσαία γραμμή».



Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved