Σιμιτσής: «Καιρός για αλήθεια»

Σιμιτσής: «Καιρός για αλήθεια»

«Ήρθε ο καιρός της αποκαλυπτικής αλήθειας». Τάδε έφη ο Κωστής Σιμιτσής, δήμαρχος της Καβάλας.

Ο πρώτος δημότης της πόλης της Μακεδονίας, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM» για την διαμάχη που έχει με την οικογένεια Ψωμιάδη και την ΠΑΕ Καβάλα, τονίζοντας πως οι ιδιοκτήτες των «Αργοναυτών» λειτούργησαν προσχηματικά.

Αρχικά, ο Δήμαρχος Καβάλας, απάντησε στα λεγόμενα του Σταύρου Ψωμιάδη: «Να απαντήσω σε τέτοιες ανοησίες και αβάσιμα σχόλια. Η οικογένεια Ψωμιάδη λειτούργησε προσχηματικά. Ήρθε ο καιρός της αποκαλυπτικής αλήθειας. Ο Δήμος είναι προστάτης του δημόσιου χώρου και των αγαθών και κάτι τέτοιο η ομάδα. Η Καβάλα είναι συνδεδεμένη με την πόλη και προέρχεται από συγχώνευση σωματείων της πόλης που λειτουργούσαν από τον 20 αιώνα. Δεν θέλουμε να φύγει από την Καβάλα και για αυτό το λόγο οργανώθηκαν δύο συλλαλητήρια. Και οργανώθηκε με τέτοιο, ώστε αποτράπηκε το ενδεχόμενο συγχώνευσης της ομάδας με τον Ηρακλή».

Όσον αφορά στην αλλαγή των κλειδαριών του «Ανθή Καραγιάννη» έπειτα από δική του εντολή, υποστήριξε: «Πράγματι αυτό το θέμα με τις κλειδαριές είναι καλό να το αναφέρουμε. Όπως ξέρετε, η ομάδα δεν προπονείται στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» και μπορώ να το επιβεβαιώσω. Ζήτημα είναι αν την προηγούμενη χρονιά, έγιναν πέντε προπονήσεις στο πρώην Εθνικό Στάδιο της πόλης. Υπάρχουν βοηθητικά, που τα έχουμε παραχωρήσει δωρεάν. Πριν από δύο εβδομάδες, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με τα «στημένα», με ενημέρωσαν από την διοίκηση του γηπέδου, ο Μάκης Ψωμιάδης, ζήτησε να εισέλθει Σαββατοκύριακο για να πάρει κάποια έγγραφα. Όσο διαρκεί η ανάκριση δεν μπορώ να επιτρέψω σε κανέναν να μπαίνει στο γήπεδο και να προσεγγίσουν σε πράγματα που μπορούν να βλάψουν το ποδόσφαιρο.

Η ομάδα έκανε την πρώτη, ακόμα και με αυτό το ρόστερ από μικρά παιδιά, στο γήπεδο του Μακεδονικού και χθες σε ένα προάστιο έξω από την Καβάλα και στο μέλλον εκεί θα προπονείται. Ωστόσο, μέσα στο στάδιο υπάρχουν τα πλυντήρια της ομάδας. Δεν έχει κάποιο δικό της χώρο. Δεν είναι δυνατόν μια ομάδα να προπονείται εδώ και εκεί, κανένας να μην ξέρει που θα αγωνίζεται και να τους διατεθεί κλειδί και να χρησιμοποιεί το γήπεδο. Είπα αλλάξτε κλειδαριές».

Για το αν θα πρέπει να πάρει ο ίδιος πρωτοβουλίες για… αποκλιμάκωση της «μάχης»: «Η ομάδα ξεκίνησε να προπονείται στην Θεσσαλονίκη και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, αυτό δεν ικανοποιεί τον φίλαθλο της ομάδας. Ο κόσμος της Καβάλας ήταν ανάστατος. Δέχθηκα άπειρα τηλεφωνήματα και ξέρω ότι οι άνθρωποι της αντιπολίτευσης, έκαναν δηλώσεις συμπαράστασης. Δεν θέλουμε να είμαστε απέναντι στην ΠΑΕ, στην ομάδα που φέρει το όνομα της πόλης. Αλλά ας μην είναι απέναντι η ομάδα στην πόλη. Πριν από μερικές μέρες, βγήκα στη συνέντευξη Τύπου και ζήτησα να έρθει ο πρόεδρος της ΠΑΕ να μιλήσουμε. Δεν υπήρξε ανταπόκριση. Είμαστε πρόθυμοι, προκειμένου να μην ταλαιπωρείται ο φροντιστής να χορηγήσουμε κλειδί να πλένει και ας μην έχει αποφασιστεί που θα παίζει η ομάδα».



Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved