Νέτο: «Συγκεντρωμένοι στον στόχο»

Νέτο: «Συγκεντρωμένοι στον στόχο»

Έτοιμοι για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα πρέπει να παρουσιαστούν οι παίκτες του Άρη, σύμφωνα με τον Ντάρσι Νέτο.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της ομάδας, τονίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι στο χτίσιμο της ομάδας, προκειμένου να επιστρέψει ο Άρης στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

«Έχουμε εδώ και μία εβδομάδα, περίπου 10 ημέρες, που έχουμε ξεκινήσει το στάδιο προσαρμογής μας και θα μας βοηθήσει πολύ για το επόμενο στάδιο της προετοιμασίας μας, που θα είναι σκληρό. Η ομάδα θα δουλέψει στη φυσική κατάσταση και για 30-35 ημέρες στη συνέχεια θα δουλέψουμε πάνω στην τεχνική», ανέφερε αρχικά ο Νέτο.

Και συνέχισε: «Ο καθένας θα πρέπει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, ώστε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και να δώσουμε το καλύτερο για την ομάδα. Θα πρέπει να κοιτάξουμε βήμα βήμα το χτίσιμο της ομάδας, είμαστε ακόμη στην αρχή. Η χώρα αυτή τη στιγμή διανύει μία δύσκολη οικονομική συγκυρία και είναι δύσκολο για την ομάδα να κάνει ακριβές μεταγραφές, να φέρει με μεγάλα ονόματα, αλλά με τον καλό σχεδιασμό και τον προγραμματισμό της διοίκησης να φέρει τους καλύτερους δυνατούς, ποιοτικούς παίκτες, θα κοιτάξουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ήταν αποτυχία φέτος το γεγονός ότι δε βγήκαμε στην Ευρώπη και πρέπει του χρόνου να κοιτάξουμε να επανέλθει η ομάδα στις υψηλές θέσεις και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Από εκεί και πέρα, όμως, το Κύπελλο είναι ένας στόχος θα κοιτάξουμε να φτάσουμε στον τελικό και να δούμε τι μπορούμε να κατακτήσουμε σε εκείνο τον θεσμό».

Όσον αφορά στην υπόθεση με τα «στημένα», απάντησε: «Βρίσκομαι τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα και έβλεπα κάποια πράγματα και πίστευα ότι ήταν τυχαία, αλλά αποδεικνύεται ότι τελικά ήταν κάτι άλλο, αλλά εμάς δε μας αφορούν όλα αυτά. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στη δική μας δουλειά».

Τέλος, για το ενδεχόμενο ο Άρης να αγωνιστεί στο Κύπελλο UEFA, αν αποκλειστεί ο Ολυμπιακός Βόλου, τόνισε: «Όσο για τη δική μας έξοδο στην Ευρώπη, είναι κάτι δύσκολο. Αν ήταν να πάρει την απόφαση η UEFA, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα, αλλά αφού είναι στο επίπεδο της χώρας το να παρθεί η απόφαση, νομίζω ότι είναι δύσκολο. Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο χτίσιμο της ομάδας μας. Παρ’ όλα αυτά, αν χρειαστεί, πιστεύω ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved