Σκέμπρι: «Ανυπομονώ...»

Σκέμπρι: «Ανυπομονώ...»

Τους λόγους που επέλεξε τον Ολυμπιακό Βόλου εξήγησε σε ιστοσελίδα της Μάλτας το νέο μεταγραφικό απόκτημα της θεσσαλικής ομάδας, Αντρέ Σκέμπρι.

Ο 25χρονος επιθετικός με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα timesofmalta.com τόνισε ότι η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό Βόλου είναι ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα του, αναφέρθηκε στις προτάσεις που είχε και απέρριψε, μεταξύ των οποίων ήταν η ιταλική Κίεβο, αλλά και για τον συμπαίκτη του στην Εθνική Μάλτας, Τζάστιν Χάμπερ, που θα τον βρει αντίπαλο, μια και φέτος θα αγωνίζεται στην Κέρκυρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρέ Σκέμπρι:

Για τη μεταγραφή του στο Βόλο: «Είμαι χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό Βόλου. Πιστεύω πως είναι ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου. Από την αρχή της πορείας μου ήθελα να κάνω αργά και σταθερά βήματα. Πριν από τέσσερα χρόνια έπαιζα στη Μάλτα και τώρα θα αγωνίζομαι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ανυπομονώ για τη νέα πρόκληση. Πιστεύω πως η Ελλάδα είναι ιδανική για μένα για να ανεβάσω το επίπεδό μου σαν ποδοσφαιριστής. Τα χρήματα δεν είναι προτεραιότητα για μένα σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου. Ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε προσπάθεια για να με αποκτήσει. Η ομάδα έχει Ισπανό προπονητή, τον Χάβι Γκράθια, και αυτό αποτέλεσε ένα έξτρα κίνητρο για μένα, γιατί μου αρέσει πολύ η ισπανική φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο. Στόχος μου είναι να κερδίσω θέση στην ενδεκάδα. Είναι μεγάλο το στοίχημα για μένα, γιατί υπάρχουν καλοί παίκτες στην ομάδα. Έχουν ξεκινήσει προετοιμασία, μια και την επόμενη εβδομάδα ο σύλλογος αγωνίζεται στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League απέναντι στη σέρβικη Ραντ».

Για τις προτάσεις που είχε: «Ξέρω πως κάποιοι οπαδοί στη Μάλτα μπορεί να είναι κάπως απογοητευμένοι που δεν πήγα σε μία χώρα όπως η Ιταλία. Υπήρχε μία μικρή περίπτωση να μεταγραφώ σε ιταλική ομάδα, αλλά θα έπρεπε να περιμένω πολλή ώρα για απάντηση και δεν ήθελα να πάρω αυτό το ρίσκο. Ξέρω πως ένας Ιταλός μάνατζερ είχε έρθει σε επαφή με την Κιέβο για την πιθανότητα να με αποκτήσει. Υπήρχε ενδιαφέρον, αλλά δεν δέχτηκα κάποια συγκεκριμένη πρόταση. Πριν από τέσσερα χρόνια είχα την ευκαιρία να παίξω στον ΟΦΗ, αλλά επέλεξα την Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ, γιατί ήθελα να έχω ρεαλιστικές πιθανότητες να αγωνίζομαι τακτικά. Γιʼ αυτό το λόγο προτίμησα και τώρα τον Ολυμπιακό Βόλου. Είχα κι άλλες επιλογές, κυρίως από ομάδες της Ρωσίας και της Ουκρανίας. Οι προσφορές ήταν πολύ ελκυστικές από άποψη χρημάτων, αλλά προτίμησα τον Ολυμπιακό Βόλου».

Για την αποχώρησή του από τη Φερεντσβάρος: «Ήμουν πολύ χαρούμενος στη Φερεντσβάρος και οι οπαδοί ήταν πολύ καλοί μαζί μου. Η ομάδα μού πρόσφερε νέο συμβόλαιο, αλλά ήθελα να προχωρήσω και να πάω σε ένα ανώτερο πρωτάθλημα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της Φερεντσβάρος, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς που με στήριξαν στο διάστημα που αγωνιζόμουν στην ομάδα».

Για το γεγονός ότι θα βρει αντίπαλο τον συμπαίκτη του στην εθνική Μάλτας, Τζάστιν Χάμπερ: «Είναι σύμπτωση, αλλά είμαι χαρούμενος που ο Τζάστιν πήγε στην Κέρκυρα. Θα χαρώ να σκοράρω εναντίον του! Πέρα από την πλάκα, είναι πολύ καλός μου φίλος και με βοήθησε να κάνω καριέρα εκτός της Μάλτας. Είμαι ευγνώμων για την υποστήριξή του και του εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα».



Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved