Κερδίζει πόντους ο Τόμας!

Κερδίζει πόντους ο Τόμας!

Αν και το δείγμα γραφής είναι πολύ μικρό για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, ο Γουέιν Τόμας έχει ήδη κερδίσει πόντους με την εικόνα που δείχνει στις προπονήσεις του Ατρομήτου.

Ο 32χρονος Αγγλος κεντρικός αμυντικός είναι γρήγορος για το ύψος του, έχει πολύ καλές τοποθετήσεις και μπαίνει με αποφασιστικότητα στις φάσεις (αν δεν το έκανε δεν θα αγωνιζόταν τόσα χρόνια στο σκληρό και δυνατό πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ) κι όλα αυτά τα στοιχεία έχουν κάνει ήδη θετική εντύπωση στον Γιώργο Δώνη. Ο Τόμας θα συνεχίσει τις προπονήσεις με τον Ατρόμητο και μέχρι το τέλος της εβδομάδας, το τεχνικό τιμ θα κάνει την τελική του εισήγηση.

Από το… παράθυρο

Η λύση του Τόμας προέκυψε κυριολεκτικά ξαφνικά και το φλερτ εξελίχθηκε πολύ γρήγορα. Αμέσως μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τον Καλιφά Σισέ, ατζέντης πρότεινε στους Περιστεριώτες τον Τόμας. Οι άνθρωποι του Ατρομήτου ζήτησαν αρχικά πληροφορίες για την αξία, αλλά και τον χαρακτήρα του από τον Σαλίφ Ντιαό που τον γνωρίζει πολύ καλά και ακούγοντας καλά λόγια, αποφάσισαν να τον καλέσουν για δοκιμή, αφού βέβαια πρώτα τον είδαν αγωνιζόμενο με τη φανέλα της Ντονκάστερ μέσω DVD.

Ο Τόμας ανταποκρίθηκε και παρότι έφτασε σε ξένη χώρα και σε ξένο περιβάλλον, μπήκε πολύ γρήγορα στο κλίμα και εξ αρχής έδειξε καλά στοιχεία στις πρώτες προπονήσεις. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο γεννημένος στο Γκλούσεστερ της Αγγλίας αμυντικός δεν είναι η «ακριβή» λύση την οποία ψάχνει ο Ατρόμητος για το κέντρο της άμυνάς του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Περιστεριώτες εξακολουθούν να ψάχνουν ενδεκαδάτο στόπερ και παίκτη η καριέρα του οποίου θα μειώνει το όποιο ρίσκο. Τουλάχιστον στα χαρτιά και στη θεωρία.

Όλα καλά με Σαμπού

Πολύ δύσκολα θα χαλάσει η μεταγραφή του Μασάμπα Σαμπού στην Τρουά, καθώς οι νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για παραίτηση της Μονακό από το 30% των δικαιωμάτων του παίκτη. Η μετακίνηση του Σενεγαλέζου στον γαλλικό σύλλογο θα ολοκληρωθεί κατά πάσα πιθανότητα την Παρασκευή.

Ανοιχτό του χαφ-εξτρέμ

Επειτα από την αποχώρηση του Γιάννη Καραλή, στον Ατρόμητο προσανατολίζονταν στην απόκτηση ενός χαφ-εξτρέμ που θα καλύψει το κενό. Τα νέα οικονομικά δεδομένα και το ψαλίδισμα των εσόδων που ακούγεται ότι θα υπάρξει (ΟΠΑΠ και τηλεοπτικά), βάζουν σε σκέψεις τη διοίκηση της ομάδας. Το πιθανότερο είναι ότι ο Ατρόμητος θα κινηθεί αρχικά για τους δύο στόπερ και τον επιθετικό που δεδομένα χρειάζεται και στη συνέχεια θα επανεξεταστεί το ζήτημα του χαφ-εξτρέμ. Η όποια απόφαση βέβαια θα παρθεί και με βάση την εικόνα των Κυανόλευκων στην προετοιμασία και τα πρώτα φιλικά.



Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved