Μαζί οι πρόεδροι

Μαζί οι πρόεδροι

Δίπλα-δίπλα, όπως και στον πρώτο γύρο στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι Ολυμπιακός Βόλου – Ολυμπιακός οι Αχιλλέας Μπέος και Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, είχαν έρθει από τον Βόλο και παιδιά από τις ακαδημίες, που παρακολούθησαν την αναμέτρηση, ενώ οι δύο πρόεδροι είχαν προσέλθει μαζί στο γήπεδο και είδαν το ματς των ομάδων τους. Την καλή φιλοξενία των Πειραιωτών θα ανταποδώσουν και οι Βολιώτες την Κυριακή. Στο μεταξύ, τα τμήματα ακαδημιών Κ13 και Κ14 των δύο ομάδων αναμετρώνται την Κυριακή, με τη θεσσαλική ΠΑΕ να αναρτά την εξής ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της:

«Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται τα παιχνίδια που θα δώσουν οι μικροί ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών του Ολυμπιακού Βόλου και του Ολυμπιακού Πειραιώς, την Κυριακή. Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ και η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΗΣ, ανταποδίδοντας τη φιλοξενία του πρώτου γύρου, υποδέχονται την Κυριακή στο Βόλο τμήματα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Πειραιώς, για τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων. Τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011, στο Δημοτικό Γήπεδο Διμηνίου, ως εξής: Γεν. 1997, ώρα έναρξης 11:30Γεν. 1998, ώρα έναρξης 12:45 Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 30 λεπτών ανά ημίχρονο.

Διαιτητής των φιλικών παιχνιδιών θα είναι ο Στέλιος Χαλβατζάκος με βοηθούς τους Γιάννη Ατζούρη και Φιλίτσα Ζαρμπούνη (όλοι από ΕΠΣ Θεσσαλίας).

Μετά το πέρας των αγώνων η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ θα παραθέσει γεύμα στα παιδιά της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Πειραιώς στην παραλία του Βόλου και στη συνέχεια θα μεταβούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για να παρακολουθήσουν τα παιδιά και των δύο ακαδημιών μαζί τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Ολυμπιακός.

Οι Ακαδημίες θα φιλοξενηθούν στο κέντρο της Ανατολικής κερκίδας, ανάμεσα από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου και του Ολυμπιακού Πειραιώς. Μαζί τους στην κερκίδα θα βρίσκονται οι Κ-20 των δύο ομάδων καθώς και η Κ-17 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ.

Οι δύο πρόεδροι των ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ & ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κ. Αχιλλέας Μπέος και κ. Βαγγέλης Μαρινάκης θα παρακολουθήσουν τον αγώνα μαζί με τα παιδιά των δύο Ακαδημιών».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved