«Απογοητευμένος ο Μπόλονι»

«Απογοητευμένος ο Μπόλονι»

Τουλάχιστον δύο ποδοσφαιριστές μέχρι το τέλος της εβδομάδας έχει ζητήσει ο… απογοητευμένος Λάζλο Μπόλονι από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Τύπο της Ρουμανίας.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «ziare.com» που τιτλοφορείται «Ο Μπόλονι έχει προβλήματα στην Ελλάδα», τονίζει πως ο νέος τεχνικός του «Δικέφαλου» είναι απογοητευμένος από το έμψυχο δυναμικό που διαχειρίζεται μέχρι στιγμής, αλλά και από την καθυστέρηση των μεταγραφών που φέρεται να έχει ζητήσει. Παράλληλα οι Ρουμάνοι δεν παραλείπουν να εστιάσουν στα εμπόδια των διαπραγματεύσεων για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ, αλλά και στη δραματική, όπως χαρακτηρίζουν μείωση των εσόδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα εξαιτίας του τεράστιου σκανδάλου με τα «στημένα».

«Ο Λάζλο Μπόλονι, ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, έχει μεγάλα προβλήματα στη νέα του ομάδα. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρουμανίας ήταν απογοητευμένος από την ομάδα που του έδειξαν οι Έλληνες, ζήτησε ενισχύσεις, αλλά αυτές καθυστερούν», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα και συμπληρώνει:

«Ο Μπόλονι έχει ήδη διαπιστώσει "κενά" τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, τα οποία προσπάθησε να "καλύψει" όπως μπορούσε. Οι αμυντικοί Αποστολόπουλος και Κουρδάκης, που επέστρεψαν από δανεισμούς, παρέμειναν στην ομάδα, ενώ την ίδια ώρα (σ.σ. ο Μπόλονι) προσπαθεί να αποκτήσει τον Ούγγρο αμυντικό μέσο Άκορ Έλεκ.

Στην επίθεση, αποκτήθηκε ο Γάλλος Μπετράντ Ρομπέρ και ο μόλις 17 ετών Χρήστος Κωστικίδης, ωστόσο ο Ρουμάνος τεχνικός δεν είναι ικανοποιημένος και ζήτησε έναν δημιουργικό μέσο εγνωσμένης αξίας, για να οργανώνει το παιχνίδι της ομάδας».

Οι Ρουμάνοι μάλιστα φαίνονται ενημερωμένοι για τα εξωαγωνιστικά ζητήματα του ΠΑΟΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Πάνω από όλα, υπάρχουν προβλήματα στις διαπραγματεύσεις για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ομάδας και δραματική μείωση των εσόδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ως αποτέλεσμα του τεράστιου σκανδάλου διαφθοράς»

«Εν των μεταξύ, ο Μπόλονι βρίσκεται με την ομάδα στο Άρνεμ, της Ολλανδίας, και διαμήνυσε ότι θέλει τουλάχιστον δύο παίκτες, μέχρι το τέλος της εβδομάδας», καταλήγει το δημοσίευμα.

Αξίζει ωστόσο τέλος να σημειωθεί πως κύκλοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαψεύδουν κατηγορηματικά όσα ισχυρίζεται το δημοσίευμα, τονίζοντας πως ο Μπόλονι όχι μόνο έχει εξαιρετική συνεργασία με τον Παντελή Κωνσταντινίδη όσον αφορά στα μεταγραφικά ζητήματα, αλλά η άποψη του για τους ποδοσφαιριστές που υπάρχου ήδη στο ρόστερ, είναι εκ διαμέτρου αντίθετη.



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved