Λιανός: «Ρεζιλεύτηκε ο Πανιώνιος»

Λιανός: «Ρεζιλεύτηκε ο Πανιώνιος»

Την πρόθεσή του να συνεισφέρει και να βοηθήσει την ΠΑΕ Πανιώνιος, αλλά χωρίς να εμπλακεί στα διοικητικά της, παρουσιάστηκε ο Ηλίας Λιανός.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Πανιώνιος υποστήριξε ότι δεν είναι σε θέση να βάλει χρήματα στην ομάδα, αλλά φάνηκε διατεθειμένος να προσφέρει με έμμεσους τρόπους, μαζί με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη. Παράλληλα, χαρακτήρισε λάθος τους χειρισμούς του Γεράσιμου Βεντούρη στο θέμα του ενδιαφέροντος που υπήρξε για την αγορά της ΠΑΕ, τονίζοντας ότι ο Πανιώνιος ρεζιλεύοταν επί 1,5 μήμα και υποστήριξε ότι ήταν σωστή η επιλογή της παραίτησής του.

«Δεν ήθελα να τοποθετηθώ, παρά το γεγονός ότι έβλεπα ότι ο Πανιώνιος ρεζιλεύεται. Άκουσα για επεισόδια και συμπλοκές μεταξύ οπαδών. Δεν θέλω να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος όπως ο κ. Βεντούρης με την επιχειρηματική του εμπειρία, επί 1,5 μήνα συνομιλούσε με ανύπαρκτους ανθρώπους, χωρίς να έχουμε ένα χειροπιαστό αποτέλεσμα. Έπρεπε να καταλάβει από τη 2η συνάντηση τι γίνεται.

Κατάφερε να διασύρει το όνομα του Πανιωνίου. Δεν ξέρω κανέναν που να μην θέλει να εμφανιστεί και να πει αυτός είμαι και αυτό θέλω να κάνω. Εγώ που πουλάω πρέπει να θέσω διορία και να πω, θες να κάνεις αυτό, αυτό και αυτό. Να υπογράψει ένα προσύμφωνο. Εδώ έγινε σίριαλ, κάτι που θα μπορούσε να τελειώσει τις πρώτες μέρες. Όταν πωλείται μια εταιρία, λέει η οικονομική μου κατάσταση είναι αυτή, τι θες, ο αγοραστής λέει ναι και υπογράφεται προσύμφωνο που είναι δεσμευτικό για όλους. Εκδηλώνει την οικονομική του επιφάνεια και μετά κάνει τον έλεγχο.

Αν τα βρει καλά, προχωράει, αλλιώς προχωράει σε επαναδιαπραγμάτευση. Αυτό γίνεται σε δύο συναντήσεις, όχι σε 1,5 μήνα. Όλος ο χειρισμός είναι αντιεπαγγελματικός και λάθος. Ο κ. Βεντούρης δεν πρέπει να ασχοληθεί άλλο με την ΠΑΕ Πανιώνιος, τουλάχιστον στην εύρεση αγοραστή. Είναι κοροϊδία αυτό το πράγμα. Όλοι πνιγμένοι είμαστε και το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Αυτό που χρειάζεται είναι σωστή αντιμετώπιση των πραγμάτων. Ο χειρισμός του σε όλη αυτήν την ιστορία είναι λάθος και σωστά παραιτήθηκε, έστω και αργά.

Αυτό που προέχει είναι η σύσταση ενός ΔΣ, που να είναι Πανιώνιοι και να είναι ανεξάρτητοι οικονομικά. Να συμμαζέψουν τα οικονομικά και είμαι διατεθειμένος να συνεισφέρω με 1-2 δικούς μου ανθρώπους για να δούμε πιο είναι το πραγματικό έλλειμμα. Θα μπορούσε να κλείσει με 1-1,2-1,3. Πρέπει να υπάρξει διοίκηση από πραγματικούς Πανιώνιους και μετά να κάτσουμε όσοι θέλουμε και να βοηθήσουμε. Με την κατάσταση, όπως είναι στο ποδόσφαιρο, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να συνεισφέρω ανθρώπους για να βοηθήσουν. Με τον κ. Τσακίρη είναι πολύ καλές οι σχέσεις μας.

Είμαστε οι μόνοι που έχουμε σπρώξει πολλά λεφτά στον Πανιώνιο. Αν το μέγεθος του ελλείμματος είναι 3-4 εκατ. και αν δούμε ότι τα έσοδα είναι μειωμένα, δεν είμαστε διατεθειμένοι ν α βάλουμε 3-4 εκατ. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεισφέρουμε για να μαζευτεί αυτή η κατάσταση. Δεν ξέρω ποια είναι η κατάσταση. Πιστεύω ότι το έλλειμμα είναι μεγαλύτερο. Δεν αναφέρομαι σε κακοδιαχείριση.

Δεν μου αρέσει να ακούω ότι παράγοντες κάνουν συναντήσεις για να σωθεί ο Πανιώνιος. Το σημαντικό είναι ότι ο Πανιώνιος σώθηκε και πρέπει να τους πιστωθεί. Δεν θέλω να εμπλακώ στα διοικητικά. Θέλω να προσπαθήσω να βοηθήσω να βρεθεί μια λύση σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Αν πρέπει να βάλουμε 5 εκατ. δεν πρόκειται να τα βάλω. Το καλύτερο είναι να καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και το ίδιο το ποδόσφαιρο να αποβάλει αυτά τα άτομα. Το μπάσκετ δεν πάσχει από αυτούς τους ανθρώπους. Πρόθεσή μου είναι να μιλήσω με τον κ. Τσακίρη και με άλλους Πανιώνιους για να προτείνουμε ένα ΔΣ, που θα έχει πρώτη δουλειά να μαζέψει και να πιστοποιήσει την κατάσταση.

Μετά να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν γνώση από εμπειρία να συνεισφέρουν. Αν μπορέσει να πραγματοποιηθεί, δεν μπορώ να το γνωρίζω. Όλοι αυτοί οι Πανιώνιοι ελπίζω να σταματήσουν να τρώγονται. Αν είναι αυτά τα άτομα που ακούγονται, τους είχα συναντήσει πριν χρόνια και δεν μου φάνηκαν αξιόπιστοι».



Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved