«Θα πάρουμε δύσκολες αποφάσεις»

«Θα πάρουμε δύσκολες αποφάσεις»

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γόντικας, τόνισε ότι στις 2 Αυγούστου θα γίνει έκτακτη Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ.

Ο Δημήτρης Γόντικας στάθηκε στο πολύ καλό κλίμα που υπήρξε στο ΔΣ και υποστήριξε ότι μέχρι νεοτέρας στη διοικούσα επιτροπή θα μετέχουν οι Πάνος Δάβαρης και Γιώργος Σπηλιωτόπουλος, αντί των Γιώργου Νίκα και Τζόνι Βεκρή.

Μετά το τέλος του ΔΣ, το οποίο διήρκησε περίπου 3 ώρες, ο Δημήτρης Γόντικας είπε: «Είχαμε ένα μακρότατα ΔΣ σε εξαιρετικό κλίμα. Το ΔΣ ενημερώθηκε για μια σειρά θεμάτων και αυτά συζητήθηκαν διεξοδικά. Δεχθήκαμε και μια αντιπροσωπεία φιλάθλων και μιλήσαμε για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.

Εχουμε μπροστά μας μια σειρά δύσκολων αποφάσεων. Αν έχουμε συνεδριάσεις, όπως η σημερινή, θα πάμε μπροστά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους μετέχουν στο ΔΣ. Θέλω να υποσχεθώ ότι θα γίνει το δυνατόν καλύτερο για την καλύτερη λειτουργία της ομάδας.

Εξελίσσονται πολλά θέματα ταυτόχρονα. Μεταγραφές παικτών σε άλλες ομάδες και παικτών προς τιν Παναθηναϊκό. Είναι δύσκολο να μιλήσουμε συγκεκριμένα. Γίνονται πολλά πράγματα».

Σε ερώτηση για το αν ισχύουν τα όσα διέρρευσαν σχετικά με το ενοίκιο των εγκαταστάσεων της Παιανίας, ο Δημήτρης Γόντικας, δεν θέλησε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση: «Συζητάμε πολλά θέματα. Έχουμε μπροστά μας εκατομμύρια θέματα. Λειτουργικά έχουμε πολλά. Πιθανότατα να υπάρχει και αυτό το κομμάτι».

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ συνέχισε: «Στις 2 Αυγούστου θα έχουμε έκτακτη ΓΣ για νέο ΔΣ. Εκλέξαμε δύο νέα μέλη για τη διοικούσα επιτροπή. Μέχρι τις 2 Αυγούστου ή μέχρι την ανάδειξη νέου ΔΣ θα μετέχουν οι Πάνος Δάβαρης και Γιώργος Σπηλιωτόπουλος αντί των Γιώργου Νίκα και Τζόνι Βεκρή.

Υπήρχε εξαιρετικό κλίμα. Ο καθένας προσφέρει ότι καλύτερο μπορεί. Όταν υπάρχουν ΔΣ που γίνονται σε ενωτικό κλίμα και υπάρχει συνεισφορά από όλους, μπορούμε να πούμε ότι θα υπάρξει αισιοδοξία για το μέλλον. Από τη στιγμή που είμαστε ενωμένοι, τότε θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα».

Το Onsports βρέθηκε στο Sofitel και σας μετέδωσε LIVE όσα έγιναν. Θυμηθείτε:

Διακριτική είναι η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων στην είσοδο του ξενοδοχείου, υπό τον φόβο αντίδρασης οπαδών του Παναθηναϊκού.

Παρά το γεγονός ότι από τον Παναθηναϊκό προσπάθησαν να κρατήσουν μυστικό το μέρος, μερικοί φίλαθλοι της ομάδας βρίσκονται έξω από το ξενοδοχείο.

Ωστόσο, τα μέλη του ΔΣ μπαίνουν με τα αυτοκίνητά τους από το υπόγειο πάρκινγκ.

Πάντως, ορισμένοι από τους φιλάθλους που έχουν πάει στο Sofitel, περιφέρονται και στο αεροδρόμιο, έτσι ώστε να συναντήσουν τον Τζιμπρίλ Σισέ, σε περίπτωση που ο Γάλλος επιθετικός αναχωρήσει για την Ιταλία, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Λάτσιο.

Περίπου 30 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού βρίσκονται έξω από το ξενοδοχείο.

Γύρω στους 10-15 οπαδούς της ομάδας δεν είχαν πληροφορηθεί ότι το ΔΣ είχε αλλάξει τόπο διεξαγωγής και είχαν πάει στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι. Ωστόσο, μόλις πληροφορήθηκαν τον τόπο που αυτό θα γίνει, ορισμένοι από αυτούς μετακινήθηκαν και πλέον βρίσκονται στο αεροδρόμιο.

Περίπου 70 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν συγκεντρωθεί έξω από το χώρο του ξενοδοχείου.

Μέχρι στιγμής δεν διαφαίνεται να υπάρχει περίπτωση αναχώρησης του Σισέ για τη Ρώμη και όλα δείχνουν πως ο Γάλλος επιθετικός δεν θα μεταβεί σήμερα (07/07) στην Ιταλία. Άλλωστε, ο παίκτης δεν έχει χαιρετήσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ενώ για το ταξίδι δεν είχε γνώση η ΠΑΕ, καθώς το θέμα της μεταγραφής του δεν έχει τελειώσει οριστικά ακόμη.

Τετραμελής επιτροπή φιλάθλων του Παναθηναϊκού έγινε δεκτή στο ΔΣ, προκειμένου να εκφράσει τη θέση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας.

Ολοκληρώθηκε το ΔΣ της ΠΑΕ και σιγά σιγά αναμένεται η αποχώρηση των μελών του.

Βγήκαν οι εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού και εξήγησαν στους υπόλοιπους φιλάθλους τι έγινε. Στη συνέχεια αποχώρησαν ειρηνικά και μαζικά.



Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved