«Να κάνουμε ένα παραπάνω βήμα»

«Να κάνουμε ένα παραπάνω βήμα»

Την πεποίθησή του ότι ο Εργοτέλης μπορεί να «πετάξει» ψηλότερα την νέα σεζόν από την 8η θέση που τερμάτισε φέτος εξέφρασε ο Μιχάλης Φραγκουλάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αthletic Radio 104,2».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού μέσου της κρητικής ομάδας.

- Για την πρώτη της ομάδας στο Μαρτινέγκο...

«Είναι ιδιαίτερη στιγμή για την ομάδα γιατί έχει αναδειχθεί εκεί ο Εργοτέλης. Εκεί μεγάλωσε. Θεωρώ πως σωστά σκεφτήκαν οι άνθρωποι του Εργοτέλη και έγινε εκεί η πρώτη μας συγκέντρωση».

- Για το πώς βλέπει τον νέο Εργοτέλη την επόμενη σεζόν…

«Δεν είναι πολύ νέα ομάδα. Υπάρχουν νέα πρόσωπα αλλά ο βασικός κορμός είναι ίδιος. Θέλουμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω από πέρσι. Να κάνουμε ένα παραπάνω βήμα. Είναι απώλειες αυτή του Βερπακόφσκις και του Φραγκουλάκη αλλά υπάρχουν άξιοι αντικαταστάτες. Υπήρχαν παίκτες που τους αναπλήρωναν και πέρσι όταν ήταν τραυματίες και τιμωρημένοι και το ίδιο θα γίνει και φέτος»

- Για το αν είναι εφικτός ο στόχος της παραπάνω θέσης για τον Εργοτέλη…

«Αν κοιτάξουμε την βαθμολογία θα δούμε ομάδες που εμπλέκονται σε σκάνδαλα να έχουν τερματίσει πιο πάνω από τον Εργοτέλη. Εκτός αυτού δεν μπορείς να πεις πως ξεκινάς μια σεζόν με το να μη κάνεις το βήμα παραπάνω».

- Για το σκάνδαλο των στημένων…

«Ακουγόντουσαν αυτά τα πράγματα, τα ξέραμε αλλά δεν περίμενα να είναι σε τέτοιο βαθμό. Αυτό που μας στεναχωρεί είναι ότι σε κάποια μας παίζαμε με 13 και 14 αντιπάλους. Μία ομάδα που εμπλέκεται στα στημένα βγήκε στην Ευρώπη και άλλη τερμάτισε σε ψηλότερη θέση από εμάς. Είναι σε βάρος του Εργοτέλη αλλά και άλλων ομάδων αυτό που έγινε. Εμείς θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε μια θέση την Ευρώπη ή να πάρουμε την ψηλότερη θέση από επαρχιακές ομάδες που θα έχει και χρηματικά οφέλη για την ομάδα. Κοροϊδεύουν τους υπόλοιπους που κάνουν σωστά την δουλειά τους αλλά και τον κόσμο που πάει στο γήπεδο κάποιοι. Πρέπει να ξεκαθαρίσουν αυτά. Για μένα πρέπει να πέσουν και η Καβάλα και ο Βόλος. Αυτά αποκρίνουν τον κόσμο από το γήπεδο, τον κοροϊδεύεις. Όσο πιο γρήγορα γίνει η κάθαρση τόσο το καλύτερο για το ποδόσφαιρο. Στην Ελλάδα βλέπεις τα ίδια και τα ίδια. Πρέπει να γίνει μία εκκαθάριση».

- Για το τι να περιμένουμε από τον ίδιο τη νέα χρονιά…

«Σίγουρα εγώ θα συμβαδίζω με τους στόχους της ομάδας. Θέλω να είμαι καλύτερος από πέρσι και αυτός είναι ένας από τους στόχους μας. Να βάλω περισσότερα γκολ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Με ευχαριστεί να περιμένουν πράγματα από μένα διοίκηση και κόσμος και αυτό θα κάνω. Είμαι παίκτης του Εργοτέλη και σκέφτομαι το καλό της ομάδας».

- Τι περιμένει από το νέο πρωτάθλημα…

«Δεν ξέρω καταρχήν ποιες ομάδες θα είναι στο νέο πρωτάθλημα αλλά όποιες και να είναι δεν νομίζω να έχουμε μεγάλες διαφορές τουλάχιστον προς τα πάνω. Ο Ολυμπιακός θα έχει τον πρώτο λόγο. Από εκεί και πέρα νομίζω ΠΑΟ και ΑΕΚ θα βρίσκονται στην 2η-3η θέση και μετά οι ομάδες της Θεσσαλονίκης».

- Για τον κόσμο του Εργοτέλη και αν περιμένει φέτος περισσότερο κόσμο στο γήπεδο…

«Ξέρουμε ποιος είναι ο κόσμος του Εργοτέλη. Δεν μπορούμε να παρακαλάμε. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του κάθε Ηρακλειώτη να έρθει στο γήπεδο και να δει κάτι ωραίο. Δεν μπορούμε να χτυπήσουμε την κάθε πόρτα και να τους πάρουμε από το χέρι»

- Για τον ΟΦΗ

«Θα είναι ότι καλύτερο να ανέβει κατηγορία και να βρεθούμε ξανά αντιμέτωποι. Μέσα σε φιλικά πλαίσια να βρεθούμε αντίπαλοι. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα και είναι καλύτερα για το νησί να αντιπροσωπεύεται από δύο ομάδες στο νησί».



Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Europa Conference League: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! – Τα highlights κι οι ημερομηνίες στους «4»
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 2-3 πέν. (1-0): Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός 2-3 πέν. (1-0): Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved