Καρέ νέων στην «πρώτη»

Καρέ νέων στην «πρώτη»

Στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας συγκεντρώθηκαν την Πέμπτη (07/07) οι ποδοσφαιριστές της Λάρισας.

Με την παρουσία τεσσάρων νέων προσώπων, αλλά και την απουσία τριών  άλλων ποδοσφαιριστών η θεσσαλική ομάδα ξεκίνησε ουσιαστικά τις φετινές της υποχρεώσεις με ιατρικές εξετάσεις. Παρόντες οι αμυντικοί Σιρίλ Καλί, Θανάσης Παπαγεωργίου. Κώστας Χατζής των οποίων η απόκτηση δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, όπως και ο νεοαποκτηθείς Κώστας Νεμπεγλέρας.

Οι Καλί, Παπαγεωργίου, Χατζής που προέρχονται από τη Β’ Εθνική, δεν έχουν υπογράψει ακόμα λόγω της μη ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος. Σε ισχύ είναι ιδιωτικά συμφωνητικά που θα γίνουν συμβόλαια όταν δοθεί το πράσινο φως από την ΕΠΟ.

Αντίθετα με τους παραπάνω, απών ήταν ο Ταυλαρίδης που έχει κάνει προσφυγή, ο Αμπάρης που συζητά τη λύση του συμβολαίου του και ο Βελάσκο, ο οποίος έχει συμβόλαιο. Δικαιολογημένοι απόντες ήταν οι Ρομέου, Βενετίδης, Πούρι.

Ο Ααράμπ που επέστρεψε από δανεισμό δήλωσε: «Πρέπει να ‘μαστε έτοιμοι, αφού την Δευτέρα έχουμε την πρώτη προπόνηση. Επέστρεψα μετά από δανεισμό ενός χρόνου και πρέπει να μείνω στην ΑΕΛ, αφού έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο. Ξέρετε ότι για έναν ποδοσφαιριστή όλα μπορούν ν’ αλλάξουν γρήγορα και θα δούμε τι θα συμβεί». «Δεν είναι θέμα τι θέλω εγώ (σ.σ. απάντησε ακολούθως σε σχετική ερώτηση και συνέχισε λέγοντας πως), αφού έχω ένα συμβόλαιο που λέει πως πρέπει να παίξω στην ΑΕΛ. Δεν θέλω πάντως να παίξω μόνο για μένα. Θέλω όλοι μαζί να κάνουμε καλή ομάδα. Όταν μάθουμε και σε ποια κατηγορία θα παίζουμε, θα μπορούμε να ορίσουμε και τους στόχους μας».

Ο γκολκίπερ Δημήτρης Σωτηρίου είπε: «Ξεκουραστήκαμε κι είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε την προετοιμασία. Θέλω να ευχηθώ σε όλους να έχουμε μια υγιή χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Ελπίζω και εύχομαι η ομάδα μας να μείνει στη Super League και να έχουμε καλή προετοιμασία και προσπάθεια απ’ όλους, για να πετύχουμε τους στόχους μας». Στην ερώτηση «για ποια κατηγορία ετοιμάζονται», ο νεαρός γκολκίπερ απάντησε: «Θα ‘μαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα. Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο δίμηνο είναι πολύ ρευστά τα πράγματα στην Ελλάδα και ειδικά στο ποδόσφαιρο. Εμείς οφείλουμε να ‘μαστε έτοιμοι για όλα. Φυσικά θέλουμε να παραμείνει η ομάδα μας στη Λίγκα και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο γι’ αυτήν. Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας κι όχι μόνο στην πρώτη προπόνηση. Είμαι βέβαιος πως και φέτος θα τον έχουμε κοντά μας. Η βοήθειά του είναι πολύτιμη. Όσο για εμάς, ο στόχος κάθε παίκτη είναι να βοηθήσει την ομάδα ώστε να βοηθηθεί κι εκείνος. Προσωπικός μου στόχος είναι να καθιερωθώ».

Τέλος, ο Δημήτρης Πλιάγκας επεσήμανε: «Γεμίσαμε μπαταρίες κι είμαστε έτοιμοι για το νέο ξεκίνημα» τόνισε αρχικά, αλλά πριν προχωρήσει του έγινε σχόλιο για την παρουσία του τα προηγούμενα χρόνια στον Ολυμπιακό Βόλου, με αποτέλεσμα να συνεχίσει ως εξής: «Ο κάθε ποδοσφαιριστής όταν μπαίνει στο γήπεδο κάνει τη δουλειά του. Από κει και πέρα, το τι κάνουν οι παράγοντες εκτός γηπέδων, είναι άλλο ζήτημα και δεν ασχολούμαστε. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια κάθε σεζόν είναι και πιο δύσκολη για έναν ποδοσφαιριστή. Απλά, αυτά που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, πιστεύω πως τα ξέραμε όλοι. Δεν είναι κάτι που το μάθαμε τώρα με όσα βγήκαν. Εμείς οι ποδοσφαιριστές κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αλλάξουμε την εικόνα στον κόσμο».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved