Ψωμιάδης: «Καμία συγχώνευση!»

Ψωμιάδης: «Καμία συγχώνευση!»

Κατηγορηματικά διέψευσε τα σενάρια περί συγχώνευσης της Καβάλας με τον Ηρακλή, ο πρόεδρος των «Αργοναυτών», Σταύρος Ψωμιάδης.

Ο μεγαλομέτοχος των Μακεδόνων, μίλησε στο αθλητικό ραδιόφωνο «NovaΣΠΟΡ FM», όπου αναφέρθηκε στην «κόντρα» με τον Δήμαρχο Καβάλας, κ. Σιμιτσή, αλλά και για την εμπλοκή του στην υπόθεση με τα «στημένα» παιχνίδια.

Χαρακτηριστικά, ο Σταύρος Ψωμιάδης, μίλησε για:

Το τι ισχύει στην υπόθεση της συγχώνευσης ή της συνεργασίας με τον Ηρακλή: «Για να το ξεκαθαρίσω για χιλιοστή φορά. Δεν υπάρχει περίπτωση για καμία συγχώνευση με την ΠΑΕ Ηρακλής. Δεν μπορώ να ασχοληθώ και δεν θα ήθελα, γιατί έχω την ομάδα της Καβάλας».

Το ιστορικό της υπόθεσης με τον «Γηραιό»: «Η μόνη συζήτηση που έχει γίνει, ήταν ότι υπήρχε ένας ενδιαφερόμενος, που αργότερα έμαθα πως είχε σχέσεις με την ΠΑΕ Ηρακλής, που ήθελε να αγοράσει τις μετοχές της ΠΑΕ Καβάλα, αλλά οι μέτοχοι δεν ήθελαν να τις δώσουν».

Το γεγονός πως είναι οξύμωρο η Καβάλα να έχει έδρα στην Νέα Ευκαρπία: «Είναι οξύμωρο, αλλά είναι ένα θέμα που δεν μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό, γιατί ο Δήμαρχος Καβάλας, κ. Σιμιτσής, πράττει με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Από την πρώτη μέρα, δεν είχε την διάθεση να βοηθήσει. Επειδή κάποιοι τον πίεζαν, ενέδυε σε σημαντικά ζητήματα για την ομάδα. Να το ξεκινήσω από την αρχή. Το 2007 με είχε πλησιάσει ο Δήμος και μερικοί άνθρωποι της Καβάλας, ότι η ομάδα καταστρέφεται και μου ζήτησαν να ασχοληθώ και να επέμβω. Εγώ τα βρήκα με τον κ. Τούλη και εξοφλήσαμε τα χρέη. Τότε είχα μια συνάντηση με τον Δήμαρχο, όπου του είπα: «Την έχω ξεχρεώσει, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορώ να κάτσω, βρες μια λύση να την τρέξουν κάποιοι άνθρωποι». Βρήκε κάποιους επιχειρηματίες, που είπαν ότι δεν μπορούσαν να την… τρέξουν την ομάδα στην Γ’ Εθνική, ότι δεν είχαν το κεφάλαιο. Τους είπα να τους βοηθήσω και να τους δώσω 100.000 ευρώ για να μπορέσει η ομάδα να κινηθεί, αλλά μου ανέφεραν πως δεν μπορούσαν.

Τότε εγώ είχα μία ακόμα συνάντηση με τον Δήμαρχο, όπου του είπα: «Τι να κάνω με την ομάδα;». Και μου απάντησε: «Δεν με νοιάζει. Ρίξ’ την στην Δ’ Εθνική». Και μιλάμε για μία ομάδα που δεν είχε κανένα οικονομικό πρόβλημα. Και είδατε πως μερικά χρόνια αργότερα, η ομάδα έφτασε να είναι στην Α’ Εθνική. Αυτό ήταν το πρώτο σημείο τριβής. Μετά, κάθε χρόνο πρέπει να έχει παραχωρητήριο. Αν σας πω πόσες φορές αναγκάστηκα να πάρω τηλέφωνο για να μπορέσει η ομάδα να πάρει ένα παραχωρητήριο θα τρελαθείτε. Αυτό ήταν το δεύτερο σημείο τριβής.{textlink}

Πρόπερσι, του είπα: «Ο ΟΠΑΠ δίνει κάποια λεφτά για τις ομάδες που ανεβαίνουν στην κατηγορία, για να φτιάξουν τα γήπεδά τους». Πήρε αυτά τα λεφτά και το έφτιαξε. Του ζήτησα πέρυσι να βάλει κάποια χρήματα για να ολοκληρωθούν μερικές εργασίες, που έπρεπε να γίνουν, για να μπορεί να συμμετέχει η ομάδα στο πρωτάθλημα. Μου είπε πως αυτή την στιγμή ο Δήμος δεν έχει χρήματα λόγω κρίσης και μου ζήτησε να βάλει η ΠΑΕ τα χρήματα και να τα συμψηφίσουμε από αυτά που έχει να δώσει η ομάδα. Του ζήτησα να κάνουμε ένα χαρτί, αλλά μου είπε πως «δεν μπορώ να σου κάνω. Δεν θα έχεις πρόβλημα». Φτιάξαμε το χορτάρι και κάποιες άλλες εργασίες και τελειώνει η χρονιά και μου στέλνει να πληρώσω 55.000 ευρώ. Την στιγμή που έπρεπε να πάρω κιόλας για τις εργασίες.

Μετά, επειδή με πίεζαν οι φίλαθλοι, του ζήτησα να μου δώσει ένα χώρο για να κάνω την μπουτίκ μέσα στο γήπεδο. Μου είπε πως δεν μπορεί να μου δώσει. Μαθαίνω ότι έχει ξενοίκιαστο έναν χώρο που ανήκει σε σχολείο. Έκανε τρεις άκαρπες δημοπρασίες και μετά το είπα να του δώσω 1.500 ευρώ για να δημιουργηθεί μια μπουτίκ χωρίς καμία άλλη χρήση και να έχει όφελος και το σχολείο. Όχι μόνο δεν μου έδωσε, αλλά τον νοίκιασε σε έναν τοπικό καναλάρχη, έναντι 1000 ευρώ.

Είχα εκνευριστεί, αλλά είπα να βάλω λίγο νερό στο κρασί μου και έβαλα τον γενικό αρχηγό να πάει η ομάδα να προπονηθεί στο γήπεδο και είδαμε ότι έχει αλλάξει τις κλειδαριές. Ο φροντιστής που έχουμε στην ομάδα, είναι στο γήπεδο 16 χρόνια. Ήταν ο μόνος που είχε κλειδιά. Ήταν αυτός που ειδοποίησε τους πάντες όταν είχε πλημμυρίσει το γήπεδο και μας ειδοποίησε να βγάλουμε τα νερά για να μπορεί να παίξει η ομάδα με τον Πανιώνιο. Πήραμε τηλέφωνο τον αντιδήμαρχο, και μας είπε ότι «ο Δήμαρχος δεν σας δίνει κλειδιά. Να πάτε όταν είναι ανοικτό για το κοινό να κάνετε προπόνηση. Δεν γίνεται μια ομάδα να έχει δικό της γήπεδο και να μην σου δίνουν κλειδί. Αυτός ο άνθρωπος, δεν θέλω να σας πω ότι παρακάλαγε να μην βγει στην Ευρώπη η ομάδα γιατί θα χρειαστούν και νέες εργασίες στο γήπεδο».

Την κλήση του Δημάρχου για συζήτηση: «Με ενημέρωσαν χθες και σήμερα βγήκε και είπε ότι βρίσκω πρόφαση να φύγω την ομάδα. Αν είναι δυνατόν. Δεν θέλω να σας πάω στο άλλο θέμα με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Δεν ζήτησα ποτέ επιχορήγηση, ενώ έχει δώσει πάρα πολλά στην ΚΑΕ».

Τη συνεργασία που πρέπει να έχει με τον Δήμαρχο: «Ξέρετε αυτά τα χρόνια πόσα ραντεβού έχω κάνει και μετά μου είπε άλλα. Χρεώθηκε η ΠΑΕ 100.000 σε ένα γήπεδο που δεν είναι δικό της. Αφού θέλει να τα βρούμε, που είναι ψέματα, γιατί έκλεινε κι άλλη συναυλία. Όταν έχει προγραμματιστεί μια συναυλία της κ. Μαρινέλλας στο αρχαίο θέατρο και την μετέφερε επίτηδες στο «Ανθή Καραγιάννη», δεν είναι πολιτιστικό έργο».

Το γεγονός πως οι φίλαθλοι της Καβάλας είναι αναστατωμένοι με την αλλαγή της έδρας: «Εγώ είπα και σε όλους τους φιλάθλους, λόγω της κόντρας, ότι αναλαμβάνει η ΠΑΕ όλα τα έξοδα μετακίνησης να έρθουν να δουν τους αγώνες. Δεν τους ανάγκασαν να πληρώσουν κάτι από την τσέπη τους. Όχι τους φιλάθλους που έγιναν με προτροπή δική μου και έχουν πολιτικές βλέψεις. Κάποιοι που έγιναν πρόεδροι συνδέσμων και τώρα είναι υποψήφιοι βουλευτές και πηγαίνουν κόντρα στην ΠΑΕ, ενώ ξέρουν το έργο που έχω κάνει. Εγώ θέλω έναν Δήμαρχο, όπως έχει ο ΟΦΗ τον κ. Κουράκη και τρέχει να σώσει την ομάδα. Δεν θέλω να πηγαίνει κόντρα».

Το αν πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει η κατάσταση: «Πιστεύω ότι υπάρχει κατάσταση, αρκεί να αλλάξει ο Δήμαρχος. Μπορεί να παραιτηθεί από το αξίωμά του, αλλά δεν έχει σεβασμό να κάνει κάτι τέτοιο».

Τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά: «Κατ’ αρχήν έχουμε μια συμφωνία με προπονητή, είναι ξένος, αλλά δεν θέλω να πω κάτι αν δεν έχει επισημοποιηθεί. Έχουν δρομολογηθεί οι μεταγραφές, απλά τυπικά περιμένω να έρθει να εγκρίνει τους παίκτες».

Την εμπλοκή του στην υπόθεση με τα «στημένα» παιχνίδια: «Δεν μπορώ να σας πω εγώ για το τι κάνουν οι άλλοι. Το μόνο που μπορώ να σας πω ότι εγώ προσωπικά δεν εμπλέκομαι πουθενά. Δηλώνω κατηγορηματικά αθώος. Δεν είχε ποτέ υπόνοια για την Καβάλα. Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και πιστεύω ότι θα λάμψει».



Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Δολοφονία Λυγγερίδη: Βαριές διώξεις για τους συλληφθέντες - Δικογραφία για 160 άτομα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ  - Στις 21:15 η κλήρωση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved