Νέα πρόταση σε Μανωλά

Νέα πρόταση σε Μανωλά

Τηλεφωνική επαφή με τον Κώστα Μανωλά αναμένεται να έχει ακόμα και σήμερα (07/07) η διοίκηση της ΑΕΚ, προκειμένου να του καταθέσει τη νέα της πρόταση. «Πιέζει» Λεονάρντο, «τελειώνει» ο Νταντόμο.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να ξεκαθαρίσουν το τοπίο αναφορικά με την παραμονή του νεαρού αμυντικού και σύμφωνα με την «Goal», αναμένεται να ανεβάσουν ελάχιστα την πρότασή τους.
Μάλιστα, φαίνεται πως η διοίκηση του Δικεφάλου θα του δώσει περιθώριο λίγων ημερών προκειμένου να απαντήσει και σε περίπτωση που και πάλι είναι αρνητική, θα ψαχτούν για να τον πουλήσουν.

Να θυμίσουμε πως ο Έλληνας άσος ήταν αρνητικός στην προηγούμενη πρόταση της ΑΕΚ, με τους ιθύνοντες της ομάδας να ευελπιστούν πως με την νέα προφορά που θα του καταθέσουν θα τον πείσουν να παραμείνει στον σύλλογο.

Συγκεκριμένα, η τελευταία πρόταση της «Ένωσης» ήταν για τρία χρόνια με κλιμακωτές αποδοχές (230.000 τον πρώτο χρόνο, 270.000 τον δεύτερο και 300.000 τον τρίτο), ενώ ο Μανωλάς αφού πρώτα αρνήθηκε, αντιπρότεινε το ποσό των 400.000 ευρώ το έτος.{textlink}

Μάλιστα, στην ΑΕΚ θέλουν να προλάβουν τον Ολυμπιακό, ο οποίος φαίνεται να παρακολουθεί την περίπτωσή του, καθώς είναι μία περίπτωση που αρέσει στους «ερυθρόλευκους» και περιμένουν στην… γωνία για να δουν αν τελικά τα βρει με την ΑΕΚ.

«Πιέζει» Λεονάρντο, «τελειώνει» ο Νταντόμο

Εκτός από τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές, στόχος της «Ένωσης» είναι και να απαλλαγεί από τα βαριά συμβόλαια και ήδη έχει ξεκινήσει επαφές με τον Λεονάρντο και τον μάνατζέρ του, προκειμένου να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του σε περίπτωση που δεν δεχτεί την μείωση αποδοχών.

Για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια πρόταση που να τον ικανοποιεί οικονομικά.

Στην περίπτωση του Νταντόμο, τα πράγματα είναι θετικά για τους κιτρινόμαυρους, καθώς ο παίκτης αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας στην Ελλάδα, προκειμένου να υπογράψει την λύση του συμβολαίου του.
Μάλιστα, φαίνεται πως έχει βρεθεί η «χρυσή τομή» στο οικονομικό ανάμεσα στις δύο πλευρές και πλέον θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από την ΑΕΚ.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved