«Μαγκιά είναι να… τρίζουν τα τσιμέντα»

«Μαγκιά είναι να… τρίζουν τα τσιμέντα»

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Αρης, Αντώνης Ζαμπέτας, μίλησε σήμερα (28/1) στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου, αναφερόμενος στο επικείμενο ντέρμπι της Κυριακής (30/1) κόντρα στον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», τονίζοντας χαρακτηριστικά πως οι οπαδοί της ομάδας θα πρέπει να λειτουργήσουν με βάσει το συμφέρον του συλλόγου.

«Μετά από το πρώτο σοκ που πήρε ο κόσμος με την αποχώρηση του πρώην προπονητή, η επόμενη ημέρα είναι πιο ήρεμη και πιο ψύχραιμη. Η πλειοψηφία του κόσμου έβαλε μπροστά το καλό του συλλόγου, γιατί πάνω από όλα είναι ο Αρης. Τώρα πια βαδίζουμε στο ντέρμπι της Κυριακής με πολύ καλή την ψυχολογία όλων μας και των ποδοσφαιριστών. Είδαμε τη δίψα των παικτών να καταδεικνύεται και να αποτυπώνεται στην προπόνηση και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, γιατί πρέπει να νικήσουμε και να ανέβουμε στη βαθμολογία, κάτι που το έχουμε ανάγκη», είπε στο ξεκίνημα της τοποθέτησής του και συμπλήρωσε:

«Τα συναισθήματα δεν μεταδίδονται μέσα από μία ραδιοφωνική τοποθέτηση. Αυτό που θέλει να ακούσει ο κόσμος, καλύτερα είναι να το δει μέσα στο γήπεδο. Οπότε ας αφήσουμε τους παίκτες να μιλήσουνε στον αγωνιστικό χώρο. Οι δηλώσεις και οι τοποθετήσεις είναι για τα αυτιά μας, ας κρατήσουμε τα μάτια μας και την καρδιά μας για το γήπεδο».
Σχετικά με την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και πώς αντιμετωπίζουν το κυριακάτικο παιχνίδι, ο κ. Ζαμπέτας, τόνισε:

«Να φανταστείτε ότι οι ποδοσφαιριστές αναγκάστηκαν να μπουν στο δεύτερο γήπεδο για προπόνηση από τα τάκλιν και τον υπερβολικό ζήλο. Θεωρήσαμε ότι θα ήταν καλύτερο να προπονηθούν στο δεύτερο γήπεδο. Έτσι και με τον Γιάννη Μιχαλήτσο, που γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες ενός τέτοιου αγώνα, ας περιμένουμε την Κυριακή. Κοντός ψαλμός, αλληλούια».

Με γνώμονα το καλό της ομάδας και την προστασία της, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ είχε να πει:

«Όποιος έχει σκοπό να έρθει την Κυριακή στο γήπεδο, πρέπει να περιφρουρήσει τον ίδιο του τον εαυτό του πρώτα απ’ όλα και να κάνει σωστή διαχείριση των συναισθημάτων του, ώστε να προστατεύσει τον σύλλογο. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για να τιμωρηθεί η ομάδα. Έχουμε δύσκολη συνέχεια μπροστά μας, θέλουμε να μπούμε στα πλέι οφ και ο κόσμος παρακολουθεί τι γίνεται στο πρωτάθλημα. Επομένως, δεν πρέπει κανένας να δώσει δικαίωμα σε όποιον έχει κάτι κακό στο μυαλό του εναντίον του Αρη να το κάνει πράξη. Ακόμη και προβοκάτορες να δούμε, πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά, δεξιά και αριστερά μην τυχόν και γίνει το οτιδήποτε. Πρέπει να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν είναι μαγκιά να δημιουργούνται προβλήματα στην ομάδα ή προβλήματα στον αντίπαλο. Μαγκιά είναι να… τρίζουν τα τσιμέντα και να μεταμορφώσουμε με το πάθος μας τους παίκτες. Ας φανταστούμε όλοι ότι είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Παντού στην Ευρώπη μας διαφημίζουν σαν σύλλογο και μάλιστα, μας έχουν στείλει αιτήσεις για διαπιστεύσεις από ανθρώπους στο εξωτερικό που θέλουν να παρακολουθήσουν αυτό το παιχνίδι. Δεκαπέντε αυστριακοί θέλουν να δουν τον αγώνα αυτό, που πρέπει να είναι η διαφήμισή μας. Αν είναι να κάνει το γύρο της Ευρώπης το ματς αυτό, ας γίνει με διαφήμιση στο Σύλλογο».

Σχετικά με την φιλοξενία της ΠΑΕ Αρης και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να λειτουργήσει στο εν λόγω ματς, υπογράμμισε:

«Πρέπει να τονίσουμε ότι η αποστολή της ομάδας και των διοικούντων της ΠΑΕ Αρης δέχθηκαν την άψογη συμπεριφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον α’ γύρο. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Η μαγκιά είναι να… σηκώσουμε το χόρτο εμείς στον αέρα και να πετάνε οι παίκτες μας. Ας το βάλει καλά στο μυαλό του ο Αρειανός ότι μόνο έτσι θα βοηθήσει την ομάδα του. Προβλήματα έχουμε, δεν θέλουμε άλλα. Η διοίκηση του Αρη θα μοιραστεί στους δρόμους και είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος ξέρει να προστατεύει την ομάδα του, όπως είμαστε σίγουροι και για το αποτέλεσμα της νίκης». 
ο Σάββατο.



Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved