Τα βλέμματα στον Σάντσες

Τα βλέμματα στον Σάντσες

Τι και αν στον Ολυμπιακό έχουν κηρύξει στάση… μεταγραφών μέχρι να αδειάσουν θέσεις στο κάτι παραπάνω  από... πλούσιο (αριθμητικά) ρόστερ, τα ονόματα των Κάρλος Σάντσες και Φρανσίσκο Γέστε συνεχίζουν να απασχολούν τους «ερυθρόλευκους».

Το όνομα του 25χρονου αμυντικού μέσου της Βαλενσιέν έχει πάρει το ρόλο του βασικού πρωταγωνιστή στα μεταγραφικά των πρωταθλητών… σπίτι του, ακόμα και αν αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Αργεντινή με την αποστολή της εθνικής της Κολομβίας για το Κόπα Αμέρικα.

Σήμερα μάλιστα αναμένεται να βρίσκεται στα βασική ενδεκάδα του Ερνάν Γκόμεζ κόντρα στη γηπεδούχο και φαβορί του τίτλου Αργεντινή. Ένα παιχνίδι που θα μαγνητίσει τα βλέμματα αρκετών ποδοσφαιρόφιλων, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να ευελπιστούν αυτά να μην κολλήσουν στον υποψήφιο μεταγραφικό τους στόχο!

Αν η απόδοση του «τσακαλιού» βγάλει… μάτια αυτόματα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, εκτοξεύοντας παράλληλα την τιμή του! Μια τιμή την οποία ο Ολυμπιακός προσπαθεί να ρίξει εδώ και αρκετές εβδομάδες και θα ήταν κρίμα να πάει… στράφι την ύστατη ώρα! Από την άλλη με μια απογοητευτική εμφάνιση του Σάντσες, οι «ερυθρόλευκοι» θα τρίβουν τα χέρια τους αναγκάζοντας τον πρόεδρο της Βαλενσιέν να πει το πολυπόθητο «ναι» στην πρόταση που του έχει κατατεθεί, με δεδομένο ότι οι Πειραιώτες παίζουν μόνοι τους και αυτή είναι η τελευταία καλή διαφήμιση για το… προϊόν του. Όπως και να ΄χει πάντως στο λιμάνι απόψε θα ξενυχτήσουν, ευελπιστώντας να βγει σε καλό!

Όσον αφορά στον Ισπανό μέσο, από τη στιγμή που θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι για αναζήτηση ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, ο Ερνέστο Βαλβέρδε που γνωρίζει καλά τον 31χρονο άσο, φέρεται να έχει ανάψει το πράσινο φως για την υλοποίηση της μεταγραφής. Μιας μεταγραφής στην οποία θα παίξει καταλυτικό ρόλο ο μάνατζερ του «τσιγκούρι», αφού αυτός έχει και τα δικαιώματα του Βάσκου μέσου.

Ανοικτό του Τζαβέλλα

Τέλος,  παρά το γεγονός πως ο Ισπανός τεχνικός έχει εκφράσει την αντίθεσή του για την απόκτηση του Γιώργου Τζαβέλλα, θεωρώντας πως ο διεθνής αμυντικός δεν συνάδει με το αγωνιστικό προφίλ που θέλει να επιβάλλει στον Ολυμπιακό της νέας περιόδου, ενώ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δείχνει να μην του χαλάει χατίρι, θα πρέπει να αφεθεί ένα παραθυράκι ανοιχτό. Ενδεχόμενη πώληση του Όλοφ Μέλμπεργκ που θα αποδυναμώσει αισθητά την οπισθοφυλακή της ομάδας, αλλά και διάθεση του 24χρονου άσου που… αρέσει σε αρκετούς της «ερυθρόλευκης» διοίκησης, να ρίξει τις απαιτήσεις του, ίσως αναγκάσει τους πρωταθλητές να δουν με άλλο… μάτι την υπόθεσή του.

Στην πόρτα της εξόδου Παπαδόπουλος, Μήτρογλου

Μετά τον Γιάννη Παπαδόπουλο που ενημερώθηκε σήμερα από τον Ερνέστο Βαλβέρδε πως δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν, σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται και ο Κώστας Μήτρογλου. Ο διεθνής επιθετικός αναμένεται να κοπεί από την αποστολή που θα ταξιδέψει στο Ζέεφελντ και ψάχνει ήδη για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Παρά  τη φημολογία ωστόσο που είχε αναπτυχθεί τελευταία για γερμανικό ενδιαφέρον, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πρόταση που να ικανοποιεί τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού.



Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved