«Συγκρατημένα αισιόδοξοι»

«Συγκρατημένα αισιόδοξοι»

Ο Βαγγέλης Χατζηϊωάννου, μίλησε για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον Ηρακλή.

Ο νομικός εκπρόσωπος του «Γηραιού», Βαγγελής Χατζηϊωάννου, αναφέρθηκε στο θέμα της αδειοδότησης, του ΑΦΜ και της ασφαλιστικής ενημερότητας, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, τονίζοντας ότι στις τάξεις του Ηρακλή υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία.

Οι δηλώσεις του στον «Libero 107.4»:

Αρχικά για το θέμα της αδειοδότησης είπε: «Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχω, η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου στην προσφυγή που καταθέσαμε θα βγει σήμερα, μέχρι το απόγευμα πιστεύω. Δεν ξέρω φυσικά ποια θα είναι η απόφαση, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αλλά ως ΠΑΕ Ηρακλής έχουμε μια συγκρατημένη αισιοδοξία. Πιστεύω ότι το διαιτητικό δικαστήριο θα θεωρήσει εαυτόν αρμόδιο και θα κρίνει την υπόθεση. Εμείς παραστήκαμε χθες και εκθέσαμε τις απόψεις μας για το θέμα αυτό. Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι αυτό που ζητάμε από το διαιτητικό δικαστήριο δεν είναι να πάρει την άδεια ο Ηρακλής αλλά να εξετάσει πάλι το θέμα της άδειας η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, με διαφορετική όμως σύνθεση. Αν λοιπόν γίνει δεκτή η προσφυγή μας, η αδειοδότηση του Ηρακλή θα κριθεί εκ νέου από την δευτεροβάθμια επιτροπή, στην σύνθεση της οποίας δεν θα είναι ο κ. Σμαΐλης. Το ίδιο ζητά και ο ΟΦΗ σήμερα από το διαιτητικό δικαστήριο».

Ερωτηθείς για το πότε θα λάβει χώρα η συνεδρίαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής στην περίπτωση που γίνει δεκτή η προσφυγή του Ηρακλή, υπογράμμισε: «Το δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ είναι έκτακτο, δεν έχει συγκεκριμένη μέρα συνεδρίασης και εγκαλείται όταν απαιτείται. Πιστεύω όμως ότι στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα γίνει και αυτό καθώς δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια πλέον. Πρέπει να τελειώσουν όλα τα δικαστικά μέχρι τις 20 Ιουλίου όταν και συνεδριάζει η ΕΠΟ και θα πάρει όλες τις σημαντικές αποφάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Αναφορικά με την παρουσία της ΠΑΕ ενώπιον της ΕΕΑ για το θέμα με την Καβάλα: «Είχαμε κληθεί για τις 12.00 αλλά η υπόθεση εξετάστηκε στις 15.15 και παραπονέθηκα για την καθυστέρηση καθώς είχαμε και το διαιτητικό της ΕΠΟ στην συνέχεια και νωρίτερα η ΕΕΑ είχε δεχθεί έναν βουλευτή Καβάλας, τον αντιδήμαρχο Καβάλας και ένα μέλος του εμπορικού επιμελητηρίου της Καβάλας, κάτι που έγινε κακώς. Όταν μπήκαμε μέσα να συζητήσουμε το θέμα ζήτησα την απομάκρυνση όλων πλην των ανθρώπων της ΠΑΕ Καβάλα καθώς η διαδικασία είναι εμπιστευτική και δεν ήθελα να γνωρίζουν τρίτοι τις απόψεις της ΠΑΕ Ηρακλής, κάτι που δέχθηκε η ΕΕΑ. Εγώ στην ΕΕΑ εκπροσώπησα την ΠΑΕ Ηρακλής και δήλωσα ότι ποτέ δεν είχαμε καμία ανάμιξη ή σχέση με την ΠΑΕ Καβάλα και ότι δεν τίθεται ή θα τεθεί ποτέ θέμα συγχώνευσης των 2 ΠΑΕ ενώ ότι ενδεχομένως συμβεί στο μέλλον θα είναι απολύτως σύννομο. Τόνισα επίσης ότι κακώς μας κάλεσε η ΕΕΑ καθώς το θέμα αφορούσε την ΠΑΕ Καβάλα και τον ερασιτέχνη Ηρακλή, εμείς ως ΠΑΕ Ηρακλής δεν είχαμε καμία σχέση. Μίλησε επίσης και ο κ. Ψωμιάδης, που είπε ότι ακριβώς δήλωσε βγαίνοντας από το κτίριο της ΕΕΑ και είναι γνωστά, ότι δηλαδή απλά μεταφέρει την έδρα της ομάδας στην Θες/νίκη καθώς έχει προβλήματα με τον δήμο Καβάλας. Στην συνέχεια η ΕΕΑ εξέδωσε μια ανακοίνωση που μας καλύπτει ως ΠΑΕ Ηρακλής, η ΕΕΑ δεν μπορούσε να λάβει κάποια απόφαση καθώς ήταν απλά μια ενημερωτική συνάντηση».

Για την παρέμβαση παικτών του Ηρακλή στην ΕΕΑ: «Πράγματι πριν από την έναρξη της διαδικασίας έκανε παρέμβαση ο κ. Παναγόπουλος, γνωστός δικηγόρος, εκ μέρους 7 παικτών του Ηρακλή και είπε ότι με την συγχώνευση χάνουν χρήματα οι πελάτες του αλλά δεν υπάρχει θέμα συγχώνευσης και η παρουσία του ήταν πολύ σύντομη. Όπως είπα και πριν δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και για οποιοδήποτε θέμα προκύψει στην συνέχεια θα υπάρξει πλήρης, σύννομος φάκελος που θα κατατεθεί στην ΕΕΑ».

Τέλος, ερωτηθείς για τις υποθέσεις στο CAS και το θέμα της επικύρωσης της βαθμολογίας από την λίγκα έκλεισε λέγοντας: «Τα θέματα του CAS τα χειρίζεται αποκλειστικά ο κ. Ιωαννίδης από το Λονδίνο αλλά μπορώ να σας πω ότι μετά τις χθεσινές εξελίξεις θα υπάρξει ανακοίνωση σήμερα από την ΠΑΕ Ηρακλής. Για το θέμα της επικύρωσης της βαθμολογίας πιστεύω ότι δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, είναι παράνομο καθώς οι κανονισμοί είναι σαφείς. Σε καμία περίπτωση, όσο εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις, δεν μπορεί να γίνει επικύρωση της βαθμολογίας, το άρθρο του ΚΑΠ, 20 παράγραφος 3, είναι σαφές για αυτό το θέμα. Υπάρχουν όμως στην λίγκα κάποιες ομάδες που έχουν μια πρεμούρα να επικυρωθεί η βαθμολογία καθώς εμπλέκονται στα στημένα. Ακόμη όμως και να γίνει την Δευτέρα η επικύρωση της βαθμολογίας από την λίγκα, εμείς θα προσφύγουμε εκ νέου στα όργανα της ΕΠΟ για να μην ισχύσει, προβλέπεται ότι θα είναι ένα μεγάλο και θερμό καλοκαίρι».



Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved