Σε καλό δρόμο ο Βόλος

Σε καλό δρόμο ο Βόλος

Το Onsports βρέθηκε στο ΕΑΚ Βόλου και σας μετέφερε ζωντανά την φιλική αναμέτρηση του τοπικού Ολυμπιακού με τη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ που έληξε με σκορ 2-1 υπέρ των Θεσσαλών.

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Ακόστα, που σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του και έχοντας τη συμπαράσταση περίπου 4.000 οπαδών του, ο Ολυμπιακός Βόλου επικράτησε 2-1 της Λοκομοτίβ Πλόβντιβ στο ΕΑΚ και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Ραντ για τα προκριματικά του Europa League.

Ο Χάβι Γκράθια, ο οποίος δεν είχε στη διάθεσή του τους Ουμπίδες και Νταρμπιόν, παρέταξε τον Ολυμπιακό με 4-2-3-1, σύστημα το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα εμπιστευθεί και στo ματς του Βελιγραδίου, στις 14 Ιουλίου.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ φουριόζος στο παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 7’. Ο Μαρτίν πήρε τη μπάλα στη δεξιά πλευρά - εβρισκόμενος σε ελεγχόμενη θέση - και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε παράλληλη σέντρα στο ύψος της μικρής περιοχής. Ο Ακόστα βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με ψύχραιμο πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Οι Βολιώτες ενθουσιάστηκαν από αυτό το τέρμα και στο διάστημα που ακολούθησε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, είχαν τον πλήρη έλεγχο. Παίζοντας γρήγορα και κυρίως από τον άξονα, έφταναν συχνά και εύκολα έξω από τα καρέ της αντιπάλου, ωστόσο στην τελική προσπάθεια τα χαλούσαν με αποτέλεσμα να μην δημιουργήσουν πολλές κλασικές ευκαιρίες. Αν μη τι άλλο όμως είχαν καλό ρυθμό και κάποιες εμπνεύσεις που ευχαρίστησαν τον κόσμο.

Ανάλογα δυνατό ήταν το ξεκίνημα του Ολυμπιακού και στο δεύτερο μέρος. Και με τη συμπλήρωση του 50’, ο Ακόστα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με έξυπνο σουτ από το ύψος του ημικύκλιου της μεγάλης περιοχής. Οι Βούλγαροι απάντησαν γρήγορα μειώνοντας στο 57’ με τον Τοντόροφ και όλα έδειχναν ότι το ματς θα είχε κι άλλα τέρματα.

Οι ομάδες ωστόσο παραμένουν ανέτοιμες και οι παίκτες είναι ακόμα πιασμένοι. Αν συνυπολογίσει κανείς και τις αλλαγές-δοκιμές των δύο προπονητών, αντιλαμβάνεται γιατί ο ρυθμός έπεσε αισθητά στο διάστημα που ακολούθησε μέχρι τη λήξη του αγώνα. Ο κόσμος πάντως έδειξε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του Γκράθια και χειροκρότησε στο τέλος την προσπάθειά τους.

Οσο για τον Ολυμπιακό, δεδομένου ότι ακόμα βρισκόμαστε στις αρχές Ιουλίου, η εικόνα του ήταν αν μη τι άλλο ενθαρρυντική. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν λίγες μέρες μπροστά τους για να διορθώσουν κάποια κακώς κείμενα, αλλά και να ανεβάσουν στροφές από πλευράς φυσικής κατάστασης, ώστε να είναι πανέτοιμοι για την πρώτη – και εκτός έδρας – μάχη με τη Ραντ.

* Μετά το τέλος του αγώνα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου ξεκίνησαν μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας με προορισμό το Δημαρχείο της πόλης.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ολυμπιακός Βόλου: Ρόκα (46’ Γιακούποβιτς), Σέλεζι (83’ Ομπερτ), Ρόκας (83’ Ζαραδούκας), Σανκαρέ (68’ Ντολεζάι), Τομάς, Μητρόπουλος (46’ Κάσιο), Αλβάρες, Μπρέσκα (68’ Αναστασίου), Μόνχε, Ακόστα (83’ Νάκας), Μαρτίν (68’ Μαρτίν)

Λοκομοτίβ Πλόβντιβ: Σέρεμετ, Ροντρίγκεζ (73’ Γιόσεφ), Γκεοργκίεφ, Κρατσούνοφ, Καβντάνσκι (85’ Ριμπάρσκι), Ζλατίνσκι, Βιτάνοφ, Λούκιτς (46’ Τοντόροφ), Σερζίνιο, Ζάχορα (49’), Λαζάροφ (62’ Ερος)

Θυμηθείτε την εξέλιξη της φιλικής αναμέτρησης

{coveritlive}d06a3dcea1{/coveritlive}



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved