«Όχι» στους Κύπριους

«Όχι» στους Κύπριους

Αρνητικά ψήφισε η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου σχετικά με την πρόταση των Κυπρίων για εξαγορά του 67% των μετοχών της ομάδας!

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο Γεράσιμος Βεντούρης υπέβαλε την παραίτησή του καλώντας νέα Γ.Σ. των μελών την επόμενη Τετάρτη, όπου θα εκλεχθεί νέο διοικητικό συμβούλιο και θα παρθούν αποφάσεις για το μέλλον της ΠΑΕ.

Η πλειοψηφία των παρευρισκόμενων μετά από πρόταση του Κωνσταντίνου Τσακίρη την οποία μετέφερε ο εκπρόσωπός του, Γιώργος Ζερβακάκος επιθυμούσε την εκλογή νέου ΔΣ της ΠΑΕ από τη ΓΣ, με τον Γεράσιμο Βεντούρη ωστόσο να τονίζει πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να γίνει. Η διαφωνία μάλιστα ανάμεσα στους παρευρισκόμενους για το ποιος έχει δικαίωμα ψήφου, προκάλεσε στη συνέχεια σύρραξη και μικροσυμπλοκές.

Στην αρχή της συνεδρίασης, ο Γεράσιμος Βεντούρης μετέφερε την πρόταση των ενδιαφερόμενων για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ, για την οποία εκφράστηκε έντονα η δυσπιστία του κόσμου, με τον Κώστα Τσολακάκη να τονίζει χαρακτηριστικά πως «… η πρόταση είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή».

Στη συνέχεια ο οικονομολόγος και σύμβουλος του κ. Βεντούρη Χάρης Σταμούλης, που αποκάλυψε την ύπαρξη ανοίγματος 1, 5 εκατ. ευρώ ατην ΠΑΕ, ανέφερε πως στη συνάντηση με τους υποψήφιους αγοραστές, τους ζήτησε να καταβάλουν 600.000 ευρώ στον Ερασιτέχνη και άλλα 3 εκατομμύρια στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ώστε να διαπιστωθεί η εύρωστη οικονομική επιφάνειά τους, εκφράζοντας παράλληλα την απορία του για τους λόγους που οι ενδιαφερόμενοι δεν γνωστοποιούν την ταυτότητά τους. Υπογράμμισε ακόμα πως οι αγοραστές θα πρέπει να πάρουν πρώτα την έγκριση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, συμπληρώνοντας πως αίσθησή του είναι ότι τελικά δεν θα προχωρήσει η αγοροπωλησία της ΠΑΕ.{textlink}

Στη συγκεκριμένη συνάντηση, σύμφωνα με τον κ. Σταμούλη, οι Κύπριοι (μέσω του κ. Πλατανιά), εμφανίστηκαν βέβαιοι για την έγκριση, καλώντας τους ανθρώπους του Πανιωνίου να καταθέσουν εγγράφως  τις ενστάσεις τους.

Παρέμβαση έκανε και εκπρόσωπος των «Πανθήρων», ο οποίος δήλωσε: «Έχουμε φθάσει στα μέσα Ιουλίου και συζητάμε ακόμα για νούμερα και ενδεχόμενα. Εμείς δεν έχουμε κανένα συμφέρον σε αντίθεση με τους περισσότερους εδώ μέσα. Δεν φοβόμαστε να παλέψουμε, αλλά δεν θα επιτρέψουμε να γίνει ο Πανιώνιος αυτό που δεν είναι. Το Γενάρη συμβιβαστήκαμε να πάρουμε δύο παίκτες από τον Ολυμπιακό για να σωθούμε, ωστόσο δεν θα επιτρέψουμε να γίνουμε άρμα του Μαρινάκη. Μας κοροϊδεύετε, να αναλάβετε τις ευθύνες σας και αν δεν μπορείτε να αποχωρήσετε»

Τελικά μετά από αρκετή ένταση επικράτησε η δυσπιστία και τα πολλά ερωτηματικά για το κύρος και την οικονομική επιφάνεια των αγοραστών, με αποτέλεσμα η πρότασή τους να καταψηφιστεί.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της Γενικής Συνέλευσης

{coveritlive}f8ab8df311{/coveritlive}



Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved