Ολλανδοί, Μπαχά και «Λόλο»!

Ολλανδοί, Μπαχά και «Λόλο»!

Την απόκτηση επιθετικού έχουν αναγάγει σε πρώτη προτεραιότητα όσον αφορά στα μεταγραφικά οι άνθρωποι της ΑΕΚ, με τα ονόματα των Ίστβαν Μπακς και Σέριλ ΜακΝτόναλντ να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Η Ένωση έχει βγει στο μεταγραφικό παζάρι προς αναζήτηση επιθετικού που θα πλαισιώσει τους Λυμπερόπουλο, Μπέλεκ και Σιαλμά στη γραμμή κρούσης, ενώ όπως διαρρέεται από «κιτρινόμαυρους» κύκλους, για τη συγκεκριμένη μεταγραφή οι ιθύνοντες της ΑΕΚ είναι διατεθειμένοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη πιο βαθιά από κάθε άλλη, ξοδεύοντας ένα ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ.

Αυτό είναι γνωστό στην «πιάτσα» των μάνατζερ οι οποίοι δεν χάνουν την ευκαιρία να βομβαρδίσουν καθημερινά με ονόματα υποψηφίων που φθάνουν μέσω φαξ στα γραφεία του συλλόγου. Τελευταία ονόματα μάλιστα που προστέθηκαν στη λίστα, είναι αυτά του 25χρονου Ίστβαν Μπακς της Γκενκ και του 26χρονου φορ της Γκέρμιναλ, Σέριλ ΜακΝτόναλντ.

Ο Μπακς είναι αριστεροπόδαρος και την περσινή σεζόν είχε 8 γκολ σε 32 συμμετοχές με τη φανέλα της Ντεν Μπος στην οποία αγωνίστηκε δανεικός. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Κλότινγκε για να μετακομίσει στη Σπάρτα Ρότερνταμ το 2005. Έχει επίσης αγωνιστεί στη Χόεκ και στην Κόρτραϊκ, με την οποία έκανε την πιο παραγωγική χρονιά του (35 συμμετοχές, 14 τέρματα), πριν φορέσει τα χρώματα της Γκενκ το 2009. Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως έχει το παρατσούκλι «google striker» καθώς ο Χέιν Βανάεζεμπρουκ, όταν ανέλαβε τη Γκενκ (με την οποία ο Μπακς έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο), τον ανακάλυψε ψάχνοντας στο Google για αριστεροπόδαρο επιθετικό!

Όσον αφορά στον Σέριλ ΜακΝτόναλντ, την τελευταία σεζόν είχε 19 αγώνες και 4 τέρματα με τη φανέλα της Γκέρμιναλ, ενώ στο βιογραφικό του έχει περάσματα από τις ακαδημίες του Άγιαξ, την Άντερλεχτ, τη Γουέστ Μπρόμγουιτς, τη Β' ομάδα του Αμβούργου και τη Χέρεφορντ.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί πως στο προσκήνιο επανήλθε και η υπόθεση του Νταμπίλ Μπαχά, ο οποίος δείχνει διατεθειμένος να διαπραγματευτεί την πρόταση των 230.000 ευρώ που  του έχει καταθέσει η ΑΕΚ, ενώ με δεδομένη την οικονομική στενότητα της ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα έλεγε όχι για την απόκτηση του Μαροκινού, παρά το γεγονός πως δεν εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του τους ανθρώπους και τον κόσμο της ΑΕΚ την περσινή σεζόν.

Μέσα σε όλα Εστογιανόφ!

Παράλληλα τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονα η φημολογία πως η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του Φαμπιάν Εστιγιανόφ από τον Πανιώνιο.
Ο Πανιώνιος ψάχνει τρόπο να ξεφορτωθεί το βαρύ συμβόλαιο του Ουρουγουανού, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να αποχωρίσει από τη Νέα Σμύρνη αφού βρίσκεται σε σύγκρουση με τους ιθύνοντες των «κυανόλευκων», απέχοντας μάλιστα από τις προπονήσεις της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μανόλο Χιμένεθ όχι μόνο γνωρίζει τον «Λόλο» από τα γήπεδα της Ισπανίας, αλλά έχει και εξαιρετική άποψη για τις δυνατότητες του, ενώ να θυμίζουμε ότι την περσινή σεζόν η ΑΕΚ είχε κάνει επίσημη «κρούση» στον Πανιώνιο, προσφέροντας μάλιστα σαν έμψυχο αντάλλαγμα και τον Ραφίκ Τζιμπούρ.



Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Παναθηναϊκός AKTOR: Κυκλοφόρησαν κι εξαφανίζονται τα εισιτήρια για τα playoffs της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR: Κυκλοφόρησαν κι εξαφανίζονται τα εισιτήρια για τα playoffs της EuroLeague
ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων στη ρεβάνς
ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων στη ρεβάνς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved