«Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα»

«Ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα»

Αποφασισμένος να αποδείξει την αξία του στον Λάζλο Μπόλονι και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.

Ο 24χρονος μέσος του «Δικεφάλου» μιλώντας σε εφημερίδα της Κρήτης, τόνισε ότι σκοπός του είναι να δουλέψει σκληρά με τον ΠΑΟΚ και να δικαιώσει όσους τον επέλεξαν να φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Κρήτη για χάρη του Εργοτέλη.

Οι δηλώσεις του στα «Νέα της Κρήτης»:

Για την επιλογή του να μείνει στον ΠΑΟΚ παρά το ενδιαφέρον του Εργοτέλη: «Πράγματι, οι άνθρωποι του Εργοτέλη ήρθαν σε επαφή μαζί μου για να επιστρέψω. Τους εξήγησα ότι κάτι τέτοιο δεν θα έκανε μόνο ζημιά στην καριέρα μου, αλλά θα μου έκοβε και το δικαίωμα να κάνω τους στόχους μου πραγματικότητα. Στόχος μου τώρα είναι να δώσω το καλύτερο δυνατό στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Άλλωστε, ήρθα με μοναδικό σκοπό στη Θεσσαλονίκη να βοηθήσω την ομάδα που με εμπιστεύτηκε.

Το θέμα μου δεν ήταν ο Εργοτέλης. Από τον Εργοτέλη πέρασα, έδειξα τι μπορώ να κάνω και με τιμάει που έρχεται σήμερα και ζητάει την επιστροφή μου. Αλλά έμενα σκοπός μου είναι να παίξω ποδόσφαιρο με τον ΠΑΟΚ, να αποδείξω τι αξίζω και να καταφέρω να κερδίσω την εμπιστοσύνη του νέου μου προπονητή».

Για τους στόχους που έχει θέσει με τον «Δικέφαλο»: «Ο τρόπος που αγωνίζεται η ομάδα μου είναι μια πρόκληση για έμενα. Είμαι σε μια ομάδα που παίζει απέναντι σε κλειστές άμυνες και το ομαδικό παιχνίδι γίνεται πιο συναρπαστικό από ποτέ μέσα στη Τούμπα. Αυτός είναι ο στόχος μου, να αποδείξω ότι μπορώ να αγωνιστώ με την ασπρόμαυρη φανέλα και να κάνω αυτό τον υπέροχο κόσμο να πανηγυρίσει τίτλους. Για μένα τώρα ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα.

Αυτά τα δυο χρόνια που είμαι στον ΠΑΟΚ έμαθα πολλά και πλέον νιώθω πιο ώριμος από ποτέ για να αποδείξω ότι δεν έκαναν λάθος που επένδυσαν πάνω μου. Θεωρώ ότι αν όλα πάνε καλά, φέτος θα κάνω το βήμα παραπάνω. Προς το παρόν βλέπω μόνο τον ΠΑΟΚ, μου αρέσει να αγωνίζομαι στη Τούμπα και θέλω να δικαιώσω όλους αυτούς που πίστεψαν και επένδυσαν σε έμενα».

Για το πέρασμά του από τον Εργοτέλη: «Τον Εργοτέλη και τους ανθρώπους που με στήριξαν δεν τους ξεχνώ, τώρα, όμως, είμαι στον ΠΑΟΚ και θέλω να κάνω τα πάντα για να κατακτήσουμε τίτλους. Για το μέλλον δεν μπορώ να προϊδεάσω για τίποτα. Ελπίζω να με βοηθήσει ο Θεός να έχω υγεία και όλα τα άλλα έρχονται, μέσα από σκληρή δουλειά και προπόνηση».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Κρήτη στο μέλλον: «Αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω από τώρα. Η Κρήτη είναι η δεύτερη πατρίδα μου και οι άνθρωποι στο νησί μου φέρθηκαν σα να ήταν οικογένειά μου. Άλλωστε, υπάρχουν άνθρωποι όπως ο Νίκος Τζώρτζογλου, που ήταν σαν πατέρας για εμένα, από όταν πάτησα στο νησί μέχρι και τη μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ. Έχω φίλους εκεί, το νησί το αγαπώ και όποτε έχω ελεύθερο χρόνο κατεβαίνω. Κάποια στιγμή θα ήθελα να γυρίσω πίσω, είτε σαν ποδοσφαιριστής είτε σαν κάτοικος, αλλά δεν θέλω να κάνω από τώρα τέτοια σχέδια».



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved