«Σοβαρή η πρόταση των Κυπρίων»

«Σοβαρή η πρόταση των Κυπρίων»

Ως σοβαρότατη χαρακτήρισε την πρόταση των Κύπριων επενδυτών ο Γεράσιμος Βεντούρης, μιλώντας σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου παραχώρησε δηλώσεις στον NovaΣπορ FM και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον των Κύπριων επενδυτών για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ, στο φαξ της  J&P ΑΒΑΞ το οποίο χαρακτήρισε υποκινούμενο για να χαλάσει η συμφωνία, αλλά και στις σχέσεις του με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη, που όπως παραδέχθηκε έχουν… υποστεί πλήγμα. Μίλησε επίσης για την προσφυγή του Λάτκα, αλλά και την περίπτωση του Σίτο Ριέρα.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Γεράσιμου Βεντούρη

Για την επιστολή της «J&P ΑΒΑΞ»

«Εγώ ποτέ δεν είπα ότι η συγκεκριμένη κατασκευαστική εταιρεία βρίσκεται πίσω από την πρόταση. Αν η εταιρία ήθελε να ξεκαθαρίσει τη θέση της, θα μπορούσε να το κάνει εδώ και 30 μέρες. Μου κάνει εντύπωση πώς συγκεκριμένα άτομα περίμεναν έξω από τα γραφεία να έρθει η επιστολή της εταιρείας. Ήταν αναμενόμενο και υποκινούμενο το φαξ. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Ρωτήστε αυτούς, όχι εμένα. Ο μόνος λόγος για να θέλει να το κάνει κάποιος αυτό είναι για να χαλάσει τη συμφωνία».

Για τη σχέση του με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη

«Τον κ. Τσακίρη τον τιμώ και τον εκτιμώ απεριόριστα. Έβαλε έναν πακτωλό χρημάτων και πρέπει να το σεβαστούμε αυτό. Όμως αυτά τα χρήματα δεν έπιασαν τόπο και γι’ αυτό έφτασε να χαρίσει τις μετοχές στον Ερασιτέχνη. Ας έβρισκε ο κύριος Τσακίρης επενδυτές. Δεν έχουμε μιλήσει. Δεν μου μιλάει, έχουμε ρήξη. Έχω επιχειρήσει να μιλήσω μαζί του για κάποιες σοβαρές ελλείψεις από το προπονητικό κέντρο, αλλά δεν απαντά».

Για την πρόταση των Κυπρίων επενδυτών

«Η πρόταση είναι αρκετά καθαρή και θα συζητήσουμε στην αποψινή συνεδρίαση. Η πιθανή αποδοχή της δεν οριστικοποιεί τίποτα. Θα πρέπει να μπουν κάποια χρήματα στον κοινό λογαριασμό, να γίνει οικονομικός έλεγχος και να δείξουν οι υποψήφιοι επενδυτές την καλή τους θέληση. Έχω γνωρίσει τον οικονομικό διευθυντή του γκρουπ και έχω αποκομίσει την εντύπωση πως η πρόταση είναι σοβαρή. Είναι ένας δαίδαλος ο συγκεκριμένος όμιλος. Δεν υπάρχουν πρόσωπα. Υπάρχουν εταιρείες. Σίγουρα η υπόθεση είναι περίεργη, αλλά όταν λένε πως θα βάλουν τόσα χρήματα, δεν μπορεί να μην είναι σοβαρό το ενδιαφέρον τους. Υπάρχει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και θα πρέπει να περάσουν από εκεί. Τους το έχω εξηγήσει και δεν έχουν κανένα πρόβλημα».

Για την προσφυγή του Λάτκα

«Είναι ντροπή αυτό που έκανε. Ήρθε την ημέρα που άρχισε τη σεζόν, έφερε μαζί του κάποιες ιατρικές εξετάσεις κι όντως έχει πέτρα στα νεφρά. Συζήτησε μαζί μου και τον ρώτησα γιατί δεν μας είπε νωρίτερα για αυτό το πρόβλημα. Μου είπε πως ήθελε να εγχειριστεί στην Τσεχία και είπε πως θα τακτοποιούσαμε τις οικονομικές εκκρεμότητες μαζί του όταν επιστρέψει. Θα το πολεμήσουμε σθεναρά το πράγμα για λόγους ηθικής τάξεως».

Για το μέλλον του Ριέρα

«Ο Ριέρα λέει πως δεν θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα. Συζητάμε να βρούμε μια φόρμουλα για να λύσουμε κοινή συναινέσει τη συνεργασία μας».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved