Μάτος: «Φεύγω με μια στεναχώρια»

Μάτος: «Φεύγω με μια στεναχώρια»

Ο Μαρσέλο Μάτος μίλησε πριν την αναχώρησή του για την Βραζιλία και εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν μακριά από τον Παναθηναϊκό.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος μίλησε στην εφημερίδα «Derby», επιβεβαιώνοντας τα όσα ανέφερε από την Τρίτη (05/07) το Onsports, καθώς εμφανίστηκε πικραμένος που δεν κατάφερε να πάρει κάποιο τίτλο με τον Παναθηναϊκό, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι έγιναν πράγματα τη δεύτερη του χρονιά στην ομάδα που τον οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσει για την πατρίδα του και την Μποταφόγκο.

Ο Μάτος δε θέλησε να κάνει κάποιο αρνητικό σχόλιο για τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε σε εκείνο το διάστημα, ενώ είπε τα καλύτερα για την τωρινή διοίκηση του Παναθηναϊκού, τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, αλλά και για τον κόσμο των «πρασίνων».

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μαρσέλο Μάτος:

-Τι είναι αυτό που έχει γίνει και σε έχει στεναχωρήσει τόσο πολύ που θέλεις να φύγεις από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό;

«Τη δεύτερη χρονιά που ήμουν στον Παναθηναϊκό έγιναν κάποια γεγονότα που με στεναχώρησαν. Είναι κάτι που δεν θέλω να το σχολιάσω. Ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση για μένα. Επέστρεψα στη Βραζιλία όπου προσπάθησα να πατήσω στα πόδια μου. Τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο ψυχολογικό. Έφτασε σήμερα η στιγμή της αναχώρησης. Πέρασα δύο χρόνια στη χώρα μου που συνήθισα, τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου. Είναι πολύ δύσκολο να αλλάξω πάλι καταστάσεις και να έρθω εδώ. Ανεξαρτήτως απ΄ όλα έχω μια ιδιαίτερη αγάπη για την Ελλάδα και τους ανθρώπους της. Οι άνθρωποι είναι πολύ φιλικοί αλλά και οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού που με δέχτηκαν με χαρά. Η επιστροφή μου στη Βραζιλία ήταν καθαρά δική μου επιλογή, λόγω κάποιον οικογενειακών προβλημάτων. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή του Παναθηναϊκού (σ.σ Ζεσουάλδο Φερέιρα) αλλά και τη διοίκηση της ομάδας που έδειξαν απεριόριστη κατανόηση και κατάλαβαν ότι το θέμα ήταν προσωπικό και με άφησαν να αποχωρήσω από την ομάδα».

- Τι έγινε στη δεύτερη χρονιά σου στην ομάδα;

«Στο ποδόσφαιρο δεν είναι σωστό να μιλάμε για πράγματα που έγιναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και έξω από αυτόν. Ποτέ δεν ήταν και ούτε είναι στον χαρακτήρα μου να μιλήσω για κάτι που ανήκει στο παρελθόν. Δεν θέλω να πω κάτι. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και μπορεί να βγάλει συμπεράσματα για το τί έγινε τότε. Δεν είναι σωστό να κάνω δήλωση για το παρελθόν».

-Ένα σχόλιο για τον Παναθηναϊκό;

«Φεύγω με μια στεναχώρια. Δεν κατάφερα να κατακτήσω κάποιον τίτλο με τον Παναθηναϊκό. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ θέλω να το πω για τους φιλάθλους της ομάδας. Το τονίζω αυτό. Τους ευχαριστώ πολύ. Ήταν αυτοί που έδειξαν την μεγαλύτερη κατανόηση και αγάπη. Προσπάθησα και έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό».

- Κάποια δήλωση για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας;

«Το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Ευτυχώς προσαρμόστηκα σε αυτό. Εγώ και οι συμπαίκτες μου θα κάνουμε τα πάντα για να υπερασπιστούμε τα κεκτημένα μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε και πάλι πρωταθλητές για δεύτερη συνεχή σεζόν»



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved