Φουλάρει για την... καλή μεταγραφή

Φουλάρει για την... καλή μεταγραφή

Μετά το αίσιο τέλος των μεταγραφών του Χοσέ Κάρλος και Κάλα, η ΑΕΚ… φουλάρει πλέον για την απόκτηση επιθετικού.

Η ενίσχυση της «κιτρινόμαυρης» γραμμής κρούσης αποτελεί πλέον το πρωταρχικό μέλημα της ΑΕΚ που έχει βγει στο μεταγραφικό παζάρι για αναζήτηση επιθετικού. Και μπορεί να μην διαθέτει πολλά… καύσιμα, οι ιθύνοντες της ωστόσο είναι διατεθειμένοι να βάλουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη (από κάθε άλλη μεταγραφή) με δεδομένη πάντα την οικονομική στενότητα με την οποία είναι αναγκασμένη να ζήσει ο σύλλογος.

Τα 300.000 χιλιάδες ευρώ με τα οποία οι «κιτρινόμαυροι» έχουν σκοπό να δελεάσουν τον υποψήφιο μεταγραφικό τους στόχο, μπορεί να μην είναι αρκετά για τη μεταγραφή… αεροδρομίου, θα πρέπει ωστόσο να αναλογιστεί κανείς πως με αυτά τα λεφτά ο καινούριος επιθετικός θα είναι αυτόματα από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές της Ένωσης.

Μετά την απώλεια έτσι του Αλάρ που προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία, οι άνθρωποι της ΑΕΚ για την… καλή τους μεταγραφή προσανατολίζονται σε άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν την περασμένη σεζόν στην Ευρώπη και δεν δεσμεύονται με συμβόλαιο. Δεν αποκλείεται ωστόσο να εξετάσουν και την περίπτωση κάποιου δανεικού, βάζοντας όμως οψιόν αγοράς.{textlink}

Όσον αφορά στον τερματοφύλακα, με δεδομένο πως η απόκτηση του Τίμο Χίλντεμπραντ έχει απειροελάχιστες πιθανότητες υλοποίησης, στη ΑΕΚ προκειμένου να μην μείνουν στον... άσσο, εξετάζουν στόχους από την εγχώριο αγορά. Ψηλά στην «κιτρινόμαυρη» λίστα βρίσκονται έτσι οι Χρυστόφορος Μιχαϊλίδης και Μάριο Γκαλίνοβιτς (ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί σε ομάδα της πρωτεύουσας), ενώ ακολουθεί ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος λόγω του γεγονότος πως δεν είναι ελεύθερος και πρέπει πρώτα να ικανοποιηθεί χρηματικά  Κέρκυρα.

Τέλος ο αμυντικός της Μπρέινταμπλικ, Έλφαρ Χέλγκανσον συνεχίζει να αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο προκειμένου να συμπληρωθεί η πεντάδα των κεντρικών αμυντικών (Δέλλας, Κάλα, Μανωλάς, Μπουγαϊδης) και να κλείσει η τρύπα στο κέντρο της άμυνας.

Οι ιθύνοντες μάλιστα της Ένωσης δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους πως η υπόθεση θα έχει αίσια κατάληξη, αφού και ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ανάψει το πράσινο φως για τη μεταγραφή την οποία εισηγήθηκε ο τεχνικός διευθυντής του «Δικέφαλου», Άρναρ Γκρέταρσον.



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved