«Δεν περνάει η συγχώνευση»

«Δεν περνάει η συγχώνευση»

Δηλώσεις για το ζήτημα του ΑΟΚ και του Ηρακλή έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» ο βουλευτής Καβάλας Δημήτρης Παπουτσής.

Αναλυτικά, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε τα εξής:
«Τα συμπεράσματα δικά σας για τις δηλώσαεις του Σταύρου Ψωμιάδη. Λέτε όλοι αυτοί οι εκπρόσωποι θεσμικοί φορείς της τοπικής κοινωνίας της Καβάλας, συλλογικά όργανα της Πολιτείας, η ΕΕΑ, η Κυβέρνηση, με βάση την επίκαιρη ερώτηση την οποία κατέθεσα χθες στη Βουλή και ήρθε, βασιζόμενη στα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, είναι δυνατόν να προέρχονται ως αποκύημα νοσηρών φαντασιώσεων.

Αν παρακολουθήσει κανείς τα ρεπορτάζ από ΜΜΕ ειδικά της Θεσσαλονίκης που φέρουν δεδομένη την υλοποίηση αυτού του σεναρίου. Επίσημα κρατικά κανάλια, ραδιοφωνικοί σταθμοί, εφημερίδες, μιλούν και γράφουν καθημερινά. Είδατε να διαψεύδονται πουθενά από τους ενδιαφερομένους;
Για πρώτη φορά στην 20μηνη θητεία μου ως βουλευτής και εφόσον δεν έχω ασυμβίβαστο θεώρησα υποχρέωσή μου να ασκήσω τα καθήκοντά μου ως δικηγόρος, κατ' εντολή του ερασιτέχνη ΑΟΚ κάνοντας κύρια παρέμβαση. Αρχικά ο κ. Ψωμιάδης θέλησε να αμφισβητήσει την νομιμοποίησή μου και μάλιστα επικαλέστηκε ψευδώς ενώπιων της επιτροπής ότι είχε επικοινωνήσει με τον κ. Ρέμο.

Κάτι τέτοιο για μένα ήταν ιδιαιτέρως προσβλητικό και δεν μου έχει συμβεί ποτέ στα περίπου 30 χρόνια μαχόμενης δικηγορίας μου. Ανάγκασα εκείνη την ώρα τον κ. Ψωμιάδη να επικοινωνήσει με τον κ. Ρέμο σε ανοικτή ακρόαση, ο οποίος καταδήλωσε ενώπιον της έκπληκτης επιτροπής ότι έχει δώσει εντολή σε μένα για να τον υπερασπιστώ. Το ένα ψεύδος διαδέχεται το άλλο, έλεος».
Για τις επόμενες ενέργειες που προτίθεται να κάνει, ανέφερε: «Είναι ανεπίτρεπτο ο ΑΟΚ να σβήσει από τον ιστορικό αθλητικό χάρτη της χώρας. Η απάντηση του Υπουργού ήταν άλλωστε ευθεία και αποστομωτική. Δεν θα περάσουν τέτοια σενάρια που οδηγούν σε μορφώματα και ανοσιουργήματα και διάφορες άλλες καταστρατηγήσεις του νόμου και εις βάρος αθλητικών ιδεωδών.
Και αυτό προφανώς το ξέρουν και οι υπεύθυνοι των ΠΑΕ που φαίνονται να έχουν δρομολογήσει αυτή την εξέλιξη και πλέον αναδιπλώνονται. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στην πορεία σε σχέση με το διακύβευμα της ονομασίας του ΑΟΚ, της ιστορικής του ταυτότητας και της ιστορικής του πορείας εδώ και μισό αιώνα.

Δεν μπορεί μια Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία να αποφασίζει ενάντια σε τοπικές κοινωνίες και αθλητικά ιδεώδη ενάντια στο περί δικαίου αίσθημα και να διαγράφουν. Ήδη από χθες ο Υπουργός δεσμεύτηκε ότι στο επικείμενο σχέδιο νόμου που κατατίθεται άμεσα τις επόμενες μέρες ότι αυτού του είδους τα σενάρια παύουν να έχουν κάποια βάση».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved