«Να κάνουμε το βήμα παραπάνω»

«Να κάνουμε το βήμα παραπάνω»

Για το σκάνδαλο με τους «στημένους» αγώνες, τον Άρη της νέας περιόδου, αλλά και τον Σάκη Τσιώλη, μίλησε ο Γιώργος Κολτσίδας.

Ο γενικός αρχηγός των «κίτρινων», μιλώντας στον αέρα του «ΑΡΗΣ FM 92.8» χαρακτήρισε πρόκληση τη νέα σεζόν , ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την πεποίθησή του πως ο Άρης μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Κολτσίδα:

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο κ. Κολτσίδας, σημείωσε:

«Όταν αγαπάς κάτι, το κάνεις με αγάπη και ξεκινάει μια νέα χρονιά, κοιτάς πιο ψηλά και πάντα το καλύτερο. Πάντα υπάρχει μια νέα πρόκληση, νέες ανάγκες και νέες συνθήκες που δημιουργούνται. Εμείς έχουμε μια νέα πρόκληση, με νέα δεδομένα. Υπάρχει η ανάγκη αυτό που έχασε πέρυσι η ομάδα, να το πάρει φέτος και να κάνει το βήμα παραπάνω. Υπάρχει όρεξη, θέληση και κοιτάμε μπροστά», ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Η νέα χρονιά θα είναι καλή για εμάς αν κατακτήσουμε ένα τίτλο. Μας έχει «στοιχειώσει» αυτό το πράγμα και πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Από εκεί και πέρα, αφού γίνει η περιβόητη κάθαρση του Ελληνικού ποδοσφαίρου, πρέπει να παλέψουμε με τις δυνάμεις που έχουμε, καθαρά και τίμια, για να καταφέρουμε στο τέλος της χρονιάς να έχουμε αυτό που μας αξίζει»

Για τις δηλώσεις που έκαναν κάποιοι παίκτες του Άρη και έθεσαν ως στόχο το Πρωτάθλημα:

«Το ότι πιστεύουν οι ποδοσφαιριστές κάτι τέτοιο είναι πολύ θετικό. Μακάρι κάθε Κυριακή να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικούμε ακόμα και το Πρωτάθλημα, όπως είπαν και κάποιοι».

Μιλώντας για τον κ. Σάκη Τσιώλη, δήλωσε:

«Οι προπονητές κρίνονται πάντα από τα αποτελέσματα. Η δουλειά του προπονητή είναι λίγο άχαρη διότι αν κερδίσει όλα είναι καλά, αν όχι, αρχίζουν να υπάρχουν ερωτηματικά.
Με τον κ. Τσιώλη έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία. Ανέλαβε την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο και πέτυχε το απόλυτο. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τους προηγούμενους προπονητές, αλλά στο ποδόσφαιρο μετράνε τα αποτελέσματα. Αυτά σε κάνουν κακό ή κακό. Αυτό δεν ισχύει μόνο στον Άρη αλλά σε όλες τις ομάδες».

Σχετικά με την πειθαρχία που έχει επιβάλει ο 52χρονος τεχνικός:

«Συμπλέουμε με αυτή τη λογική του προπονητή. Θα θέσει τους όρους του μαζί με τους ποδοσφαιριστές και αν υπάρξει κάτι, θα πράξουμε από κοινού με βάση ότι έχει αποφασιστεί».

Ερωτηθείς για το αθλητικό προπονητικό κέντρο του Καρπενησίου, ανέφερε:

«Από όσα κέντρα έχω δει, είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν στην Ελλάδα. Θα μπορούσα να το συγκρίνω ακόμα και με κέντρα του εξωτερικού. Εμείς, όπως και ο κ. Τσιώλης, έχουμε μια εικόνα. Η διοίκηση έκανε ότι μπορούσε για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της ομάδας με ένα κέντρο που της αρμόζει».

Για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων:

«Αυτή τη στιγμή έχουν δημιουργηθεί κάποιες καταστάσεις και υπάρχουν κάποια δεδομένα. Πρέπει να κολυμπήσουμε σε αυτό τον «ωκεανό» των αποκαλύψεων του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Μακάρι να έχουμε θετικές εξελίξεις και στο τέλος νικητής να είναι το ποδόσφαιρο».

Σχολιάζοντας την παρουσία του κόσμου στην πρώτη προπόνηση της ομάδας στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Γιώργος Κολτσίδας έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας:

«Είναι ωραίο συναίσθημα να βλέπεις ανθρώπους να έρχονται να στηρίζουν την ομάδα. Αυτό είναι που μένει στο τέλος. Δημιουργεί υποχρεώσεις και ευθύνες για να κάνεις το κάτι παραπάνω. Μακάρι να μπορούσαμε να δώσουμε στον κόσμο αυτό που αξίζει, Δυστυχώς όμως τα πράγματα μερικές φορές δεν έρχονται όπως τα σχεδιάζουμε».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved