«Καμία συγχώνευση…»

«Καμία συγχώνευση…»

Κανένα θέμα συγχώνευσης της Καβάλας με τον Ηρακλή δεν υφίσταται στην παρούσα φάση, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Σταύρος Ψωμιάδης στους εκπροσώπους του Τύπου κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ο πρόεδρος της Καβάλας ανέφερε ότι κλήθηκε στην ΕΕΑ προκειμένου να δώσει εξηγήσεις αναφορικά με τα δημοσιεύματα που φέρνουν τις δύο ομάδες να συγχωνεύονται. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως στην παρούσα φάση το μόνο που πρόκειται να αλλάξει είναι η αγωνιστική έδρα των «αργοναυτών» η οποία μεταφέρεται στο γήπεδο του Μακεδονικού.

«Τιμάει εμένα και την οικογένεια μου η πρόταση της γενικής συνέλευσης του Ηρακλή, ωστόσο δεν υπάρχει καμία απόφαση. Εκείνο που προέχει για εμάς στην παρούσα φάση είναι η μεταφορά της ομάδας στο γήπεδο του Μακεδονικού, δεδομένου πως οι παίκτες δεν μπορούν τις τελευταίες τρεις ημέρες να κάνουν προπονήσεις και η ενίσχυσή της. Δεν υπάρχει κανένα θέμα συγχώνευσης Ηρακλής. Σαν εταιρεία δεν θα μπορούσα να πω στους μετόχους να γίνει συγχώνευση ή απορρόφηση με μία ΠΑΕ που χρωστάει πάνω από 15 εκατ. σύμφωνα με τα λεγόμενα των δημοσιογράφων…» τόνισε ο κ.Ψωμιάδης προσθέτοντας:{textlink}

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ζήτησε να ενημερωθεί βάση των δημοσιευμάτων του Τύπου. Προσωπικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο διότι η Καβάλα είναι νομότυπη σε όλα τα θέματα. Με την ίδια λογική θα έπρεπε η επιτροπή να καλεί κάθε εβδομάδα για ενημέρωση πολλές ομάδες όπως επί παραδείγματι τον ΠΑΟΚ για τους Αραβες. Αυτή την στιγμή το μόνο που θα αλλάξει είναι η αγωνιστική έδρα εκτός εάν οι μέτοχοι αποφασίσουν κάτι άλλο… Εχουμε έρθει σε συμφωνία για την χρησιμοποίηση του γηπέδου του Μακεδονικού. Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με τον Δήμο Καβάλας και ήδη έχουμε καταθέσει αγωγή εναντίον του. Για τα όσα αποφασίστηκαν στην ΓΣ. του Ηρακλή δεν είναι δικό μου θέμα. Ρωτήστε τους ανθρώπους του Ηρακλή...».



Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved